Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende yakında başlamayı düşünüyorum.umarım becerebilirim.verdiğiniz kiloları yazarsanız bize de moral olur inş..iyi akşamlar

mavişim senin önerini dinleyip su isveçi bnde denemeye başlıyorum yarın :26:
ben bayram kaçamaklarıyla nasıl kilo almadım bilmiyorum süper hareketli geçti ondan mı yaktım anlamadım. Kaçamakları genelde öğlen yapıyordum akşam yapmıyordum ve akşam yemeğini çok çok az ekmeksiz yiyordum belki etkisi oldu bununda o yüzden sende 70 olmamış olabilirsin canım
Saat 20.30 gibi tok halde gittiğimz avm boy kilo yağ oranı ölçen alete ölçtürdüm 74 çıktım yine aynıyım şükür ki

İsveç diyetine başlayalım bakalım hayırlısıyla inşAllah bitirince hakkıyla yaparda şöyle 68i görürüm bnde 6 kilo veririm de.

*Birşeyler sormak istiyorum ama tecrübelilere sabah ki kahve türk kahvesimi olacak ve 1 kesme şeker dediğini kahveye mı katcaz yoksa öle biz mi yicez bayram şekeri gibi ?
*balık haşlama yerine ne önerirsiniz balık bulamayabilirim pekte sevmem açıkcası ?
*biftek yerine ızgara köfte yesem olmaz mı ikisi de kırmızı et sonuçta?
*haşlama ıspanak nasıl oluyor yaaa siz bu nasıl yaptınız lezzetlimi bu konuda önerilerinizi bekliyorum.?
*Salam sevmem onun yerine sucuk yesem olur mu?
*meyve dediğinde neleri tercih ettiniz sizler ?
*4.gündeki 2 dilim portakalı bu mevsimde bulamam ki onun yerine ne yemeliyim?
*akşamlarda ki brokoliyi nasıl yiyorsunz ben brokoliyi çok severim kışın bol bol yerdim az haşlayıp salatanın içine katarak sizce böyle uygun olur mu yoksa boş haşlayıp mı yemeliyim?

çok sordum ama k.bakmayın iyi verim almak istiyorum diyetten çünkü
eylül sonuna kadar hedefim 65i görmek.

canım ben çok tecrübeli değilim ama bir kaç sorunu yanıtlayabilirim :) öncelikle kesme şekeri kahvenin içine atıyorsun.türk kahvesi olmak zorunda degıl ben mesela 2si1 arada nescafe içiyorum şekersiz olarak.
balık ve et yerine bazen tavuk kullanabilirsin diye düşünüyorum :)
meyve olarak ben daha yemedim ama elma armut üzüm olarak yiyeceğim.
portakal suyu diyor zaten orda onuda marketlerden alabilirsin gerçekten şimdi portakal bulamayız
umarım işine yarar yazdıklarım umarım istediğin kiloya kavuşursun

İsveç diyetinden memnun olan epey kişi var. Avrupa'da da çok kullanan varmış bu diyet yöntemini. Bende başladım isveç diyetine bakalım bende işe yarayacak mı :)

canım sen neccafenin 2si 1 arada kaç kalori biliyor musun:)
nescafeyi süt tozu koymadan içiyorum kalorisi yok :) bence süt tozu koymadan içmek gerekiyor

canım aynı kilodayız senle umarım 60ları görürüz:)

evde sade nescafe olmadığı için 2si1 arada içiyordum 2 gundur ama yarın gidip alacağım sade.sade de hiç sevmiyorum ama napalım katlanıcaz artık

mutlaka al canım çünkü kalorisi çok yüksek ve ben sabahları 1 küp şeker hakkımı kahvenin içine atıyorum çok yoğun yapmıyorum kahvemi öyle içiyorum.. ben de pek sevmem ama kilolara elveda demek için katlancaz:):):)

yarın gidip alayım artık bide bişey sormak istiyorum eti nasıl pişirıyorsun canım?

yarın gidip alayım artık bide bişey sormak istiyorum eti nasıl pişirıyorsun canım?

bu arada ben biftek yemiyorum onun yerine tavuk göğsü yiyorum 200 gr tok tutuyor ben akşamki öğünü öğlen yiyorum daha tok tutuyor beni ve zayıflama çayı içiyorum 2 3 fincan falan o da iştah kesiyor diyebilirim ama aç kalmadan olmaz bu işler :) aç ta kalıyorum ama katlancaz artık canım 11 gün kaldı :)

biz senle aynı gidiyoruz sanırsam yarın 3.gunum benimde.bu arada bende surekli et yemegi dusunmuyorum arada tavuk yerim hem daha çok seviyorum :)umarım ikimizde istedigimiz kiloya kavusuruz

canım cokiyi yapmışsın bi dene bence kilodan baska bişi kaybetmezsin demi yaa
Ben şekeri hiç kullanmıyorum sade türk kahvesi içiyorum ama kahvenin içine atabilirsin tabi
balık biftek kırmızı et hiçbirini yemiyorum sadece her et gününde haşlama tavuk göğsü yiyorum 200 gr kadar
ıspanak da bulamadım onu da yemiyorum tabi havuç ve brokolide yok e abi portakal yani evde olmayan seyleri yemiyorum o gün onun dısında listede diğer yazanları yiyorum sadece
meyve olarak ise en güzeli yeşil elma yemek bence eger yoksa kırmızı elma yerim
sor abi canım burda birbirimize destek olmak için varız ben seve seve cevaplarım sorularını hiç çekinme
evet canım senin dediklerinde olabilir... Ayrıca neskafeyi sade iç derim ben süt tozu tavsiye edilmiyor pek
canım aynı kilodayız senle umarım 60ları görürüz:)

ayyy inşallah canım yaaa ben 65i bile görsem harika olacak

kızlar dün midemden dolayı cok kötüydüm ilaç içmek için biraz simit yedim o yüzden içime sinmedi bugün ilk günden basladım...
bu arada ankaraya gidiş tarihimiz belli oldu eylülün 2 sinde gidiyoruz

kızlar dün midemden dolayı cok kötüydüm ilaç içmek için biraz simit yedim o yüzden içime sinmedi bugün ilk günden basladım...
bu arada ankaraya gidiş tarihimiz belli oldu eylülün 2 sinde gidiyoruz

Geçmiş olsun canım neyin var ?
Bu arada Çok sevindim canım eylül 2 sana biraz daha zaman kazandırdı.o görümce şok olacak inşAllah
Bende sivasa gitmeden 65i görsem de görümcemi şok etsem bacak kadar boyuyla benim kilomla ilgili konuşuomuş kulağıma geldi de
Benimde spor işi olmadı üzgünüm o yüzden evde de spor yapabilen biri değilim
şu diyetle 68i görsem 26sında bitiyor diyetim. Bu diyetle hedefim 6 kilo vermiş olmak.

26 ağustostan 23 eylüle kadar da sivasa gitmem işi olmazsa sözlümle sanırım 65i görürüm.
ama 16 eylülde sivasa gidersem k.vgil güzel şeyler yapar ye derler yemeden olmaz evlerine ilk gidişim olacak napcam bilmiyorum.

biz senle aynı gidiyoruz sanırsam yarın 3.gunum benimde.bu arada bende surekli et yemegi dusunmuyorum arada tavuk yerim hem daha çok seviyorum :)umarım ikimizde istedigimiz kiloya kavusuruz

evet canım benim de 3. günüm yavaş yavaş halsizlik ve yorgunluk çökmeye başladı ama ne olursa olsun devam edicem diyete iyi sonuç alacağımı düşünüyorum canım :) sen de durumlar nasıl halsizlik var mı?? ve ben sürekli wc ye çıkıyorum sen de öyle misin canım :)

bendede var halsizlik spor yapıcam diyorum yapamıyorum bi turlu ama bugun dune gore iyi dun halsızdım baya ama bugun temizlik felan yapabildim ayrıca şuan enerjim var gibi spor yapabilirim biraz :)
ben nedense wc ye cıkamıyorum pek yani eskisine gore az.kayısı cayı icicem arada 2gunde bir felan
bide canım ben bazen akşamları fazladan 1 meyve felan yiyorum canım çekiyo bir sorun olmaz değil mi? :44:

bn 1. gün (dün iyiydim)
bugün 2.günümdü ama halsizdim ve yeme hissim oldu.

Bende çok sık sık wc çıkıyorum.
günde 2-2.5 lt su içiyorum.

3.gün ekmek varmış belki daha enerjik geçer.

Bu arada itiraf ediyorum akşam ymktn sonra uzak yere yürüyerek düğüne gittik babamla dönüşte yolu uzattık yine yürüyerek geldik.
Yolda dondurma görünce evde de vardı dayanamadım yedim

şimdi gidip yeşil çay yapcam içcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…