Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah ama almazsın ben almadıysam kimse almaz kesin yarına biraz daha verirsin

inşallah cnm yaaa, ben de kilolar biraz zor gidiyor Salı akşamı beslenme uzmanına gidecem. Orada yağ su ölçümü yapılıyor. Yagdan mı verdim ortaya çıkar ozaman sizi de haberdar ederim. Bugünden sonra son 6 güne girecez, hayırlısı artık...

Kızlar 1 hafta bitmiş oldu :) Bu sabah itibariyle kilom 78.9. Migros fiyatı gibi de olsa 78'i bişekilde görmek güzel
Böylelikle 1 haftada toplam 2.6kg vermiş oldum. Bu haftayı da iyi atlatabilirim inşallah. Hedefim 5 kilo verebilmekti, sanırım olmayacak ama 4.5 da yeter, bakalım artık :)

Gunaydin herkese, iki gundur gosterim falan vardi yazamadim hic zaten diyetin de amaci bitince sondu, ama devam edicem kendi capimda saglikli beslenmelerime. Hepiniz super gidiyorsunuz kolay gelsin 13 gun su gibi gecsin insallah. Sizi takipteyim anlayacaginiz. Bana olan desteginizde cok buyuktu o yuzden isvec bitse de biriniz gunluk falan acsin orda toplasalim ne dersiniz?
Bu aralar ulkemizdeki olaylarida biliyorsunuzdur, halkimiz ilk kez bu kadar ayaklandi artik yonetimin bu diktatorlugune karsi. Istanbulda heryerde genci yaslisi protestolarda bir cumhuriyet bayrami havasi vardi polis biber gazlariyla mudahale edene dek. Bende oyle yuruyuslerde falan kilo veriyorumdur belki :) neyse bende durumlar boyle iste hepinize iyi pazarlar :)

İsveç Diyeti Kilo Tablom
[TABLE="class: grid, width: 180, align: center"]
[TR]
[TD]30 Mayıs[/TD]
[TD]80,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD]79,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2 Haziran
[/TD]
[TD]77,6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bitiş Kilom[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dünden bugüne sadece 100 gr. Hiç bir şekilde listenin dışına çıkmıyorum. Hayırlısı bakalım ne diyeyim...

Cnm, senin yaptıgın çok daha önemli bişi. Malesef ben isviçre'deyim ve gösterilere herhangi bir katkım olamıyor. Sosyal paylaşım sitelerinden insanlara bilgi vermek dışında. Zaten benim bu diyetim bitince ideal kiloma ulaşmış olmayacagım. Dolayısıyla bir süre daha diyet yapıcam 3-4 gün aradan sonra

Hanımlar kusura bakmayın elim değmedi bir türlü liste işine.. Dün ben hamburger menü yediğim için 7. günün bi önemi kalmadı. :) 66.4 çıktım bugün. ama hakettim yani..

Hanımlar kusura bakmayın elim değmedi bir türlü liste işine.. Dün ben hamburger menü yediğim için 7. günün bi önemi kalmadı. :) 66.4 çıktım bugün. ama hakettim yani..

200gr.'dan bişi olmaz yine de devam diyorum. Ben diyet yapıyorum ama isveç diyeti değil artık. kahvaltı falan yapıyorum yani :)

Slm isveç kızları nasılsınız bugün 82.700 çıktım... yani 200gr vermişim olsun yavaşta olsa gidiyor bugün ise kahvemi içtim biraz ev işi yaptım birşey yemedim akşam abartmam inşallah.. birde yürüyüş yaparsam süper olacak

beni de arkadaşlarım hamburger yemem için kandırmaya çalıştılar ama ben uymadım onlara olsun canm
200gr.'dan bişi olmaz yine de devam diyorum. Ben diyet yapıyorum ama isveç diyeti değil artık. kahvaltı falan yapıyorum yani :)
isveçe devam değil ama burdasın yinebugün 52.3 çıktım 100 gr verip 100 gr alıyorum

beni de arkadaşlarım hamburger yemem için kandırmaya çalıştılar ama ben uymadım onlara olsun canm

isveçe devam değil ama burdasın yinebugün 52.3 çıktım 100 gr verip 100 gr alıyorum

destek veriyorum ve destek alıyorum, alıştım ne yapayım ama isveç'in menüsünden de sıkıldım. Benzer seyler yemeye ve diyet yapmaya devam ama tam İsveç değil Bu arada senin kilon zaten çok az oldugu için kilo vermen biraz yavaş gidiyor olabilir. Tavsiyem Sinameki çayı iç, tuvalete çıkardıgı için diyet sırasında sonucunu daha iyi görürsün

desteğine her zaman ihtiyacımız var canm
sinameki zararlı diyorlar o yüzdn pek tüketmiyorum
evet kilolar zor gidiyor ama 1 kg bile versem farkı farkediyorum.sizde de öyle oluyor mu

desteğine her zaman ihtiyacımız var canm
sinameki zararlı diyorlar o yüzdn pek tüketmiyorum
evet kilolar zor gidiyor ama 1 kg bile versem farkı farkediyorum.sizde de öyle oluyor mu

Cnm nerdeee? 1 kilo neticede senin kilonun %2si, benim kilomun %1.25i. Bir de çok kilolu olunca en az 7-8 kilo vermen lazım ki anlaşılsın dışarıda :) sen 1 kilo verince büyük ihtimal karnın çökmüştür direk.
Sinameki'yi sürekli kullanmak bağırsakları tembelleştirdiği için zararlı. Onun dışında bir zararını okumadım ben, ya da bilmiyorum. Benim Bağırsaklarım çalışmadıgı 2 gün 1er bardak cay içtim, yardımcı oldu. Normalde hatta miğdeyi bozuyor ama ben de sadece biraz çalışmasına faydası oldu, normale döndüm biraz. Senin hiçbir sorunun yoksa, tabii tembelleştirmenin de bir manası yok.
Sabahı iple çekiyorum, hayırlısı

İsveç Diyeti Kilo Tablom
[TABLE="class: grid, width: 180, align: center"]
[TR]
[TD]30 Mayıs[/TD]
[TD]80,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD]79,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD]77,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]77,2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bitiş Kilom[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günaydın kızlaar,
Bugün tam 8 gün bitmiş oldu. Kilom 78. Toplamda 3.5kg olmuş oldu. Tabii zaman zaman kilomun yukarıya çıkma eğilimi oldugu için umarım yarın en fazla 78 olurum. Hatta artık 77'leri görsem daha da mutlu olurum :) Hepimize dualarımı yolluyorum. Bir de tabii verdiğimiz kilolar için de Süper bi hafta geçirelim inşallah :)

Günaydın didem ve günaydun isvec kızları na nasılsınız bakalım bugünkü bildirimi yapayım 82.3 iyi fena değil didem bende 70leri görsem çok sevinecem bu arada senin boy kaç birde kaça inmek istiyorsun benim 175 boyum 70 e inmek istiyorum eşim ve çevremdekiler hemen fark ettiler göbek kalmadı neredeyse tabi yürüyüşünde çok faydası var

Harikasin Gaye'cim. benim boyum 173, ben de kisa vadede 70'e uzun vadede 65'e inmek istiyorum. Durumlarimiz cok yakin cnm. Benim de yürüyüslere baslamam lazim. Malesef pek spor yapamadim. Yani kisa vadede 8 kilo daha vermek istiyorum ama bu Isvec bitene kadar olmayacak kesin
Hedefim Isveci 5 kilo vererek tamamlamak (Hedef:76.5). Sonra da diyete devam etmem gerektigi asikar Yilmak yok Gaye, eminim ikimiz de istedigimiz kilolara ulasicaz.
Benim acimdan buraya yazmak iyi oluyor, kendimi kilo vermek zorunda hissediyorum :)
Herkese iyi haftalar, bol bol kilo vermeler...

selam kızlar
ayın ilk günü, toplantı bitmedi, geciktim bugün
hemen bildirim yapıyorum
bugün 8. günüm
7 gün bitti
bu sabah 75.1 idim
2 kilo verdim
dün akşamda hastalandım nihayet
onun şişliği de 2-3 güne geçerse, inşallah şöyle 72 falan olsam,

evet canm aynen dediğin gibi oldu yavaş olsa da acelem yok şimdilik bugün de 52.00 çıktım artık çok zorlamıyorum kendimi bu arada eskiden diyet yapmadım ama yediklerime dikkat ederek 5 li rakamları gördüm.sinameki de midemi bozuyor ondan hiç bulaşmadım ona.
dizzy nerde göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…