Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İsvecle bekadar kilo verdiniz bende hamileliğimde 27 kilo alıp 110 kiloyla dogum yaptım troid problemimde var kızım 20 aylik oldu hala 89 kilosum veremiyorum deneyip kilo verdiginiz bı diyet varmı bende uygulasam kilo vermem gerekiyor ikinci bebeğime hamile kalmak icin

ben de yarın başlıyorum kızlar. sabah kilo bildirimi yapacağım gün gün yazmayı düşünüyorum . benimle yarın başlayacak var mı acaba??

[SUB][/SUB]günaydın kızlar
bildirimlerimi yapayım hemen çok heyecanlıyım hergün buraya yazarsam
biraz daha motive olurum diye düşünüyorum
hemen geçip gitsin istiyorum 13 gün

başlangıç:

boy:1.60
kilo:62.0

Son düzenleme:
ben de bugün 61.5 ile başladım
hedef 55 :26:
çok acıktım umarım devam edebilirim bu arada 20 dk cık egzersiz yaptım.
tatlandırıcı serbest mi? zero cola ? bitki çayları içebiliyor muyuz?
bir de salataya domates koyuyor musunuz kızlar?

Günaydınnn bende bugün başladım isveçdiyetine bi çizelgeniz varmı? Kilo bildirimi falan yapıyormusunuz?
Boy : 1.61
Kilo : 77 :/

kızlar ana çok ağır geldi diyet. sinirlerim bozuldu diyebilirim ..
bıraktım diyeti yaptığım 2 gün için içim acıya acıya ....
sizlerin nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
bende bugün başladım yaşım 20 boyum 157 kilom 77.5 şu ana kadar çok iyi gitti ilk güne nazaran açlık hissetmiyorum o iki yumurta bitirdi beni zaten burdan düzenli bilgi veririm yapan arkadaşlarıma Allah dan tokluk hissi ve başarı diliyorum

kızlar iyi sonuç almışsınız bende başlıcam ama hergün o menü nasıl hazırlanır yaa bu arada netten araştırdım ama ufak farklılıklar var siz uyguladığınız menüyü yazabilir misiniz rica etsem..

ilk günü yarım dilim kek kaçamağı ile bitirdim su sabah tartıda 77.5 ıken 76.8 cıktım ılk gun ıcın sevindiriciydi bazen lıstede degısıklıkler yapıyorum mesela bugun bı dılım salam yerıne yarım kase corba ıctım

Ya bunu daha önce yapmış 2.gününde bırakmıştım.
Bugün 3.günümü bitiriyorum.
Listede minicik değişikliklerle daha iyi dayanıyorum gibi bir de bir iki şeyi yemeye dayanamıyorum ıspanak gibi.
Umarım bütün günleri tamamlayıp en azından bir 7 kilocuk falan verebilirim :)

İsvec diyetini çok duydum ama denemeyee hiç fırsatm olmamıstı.. en kısa zamanda baslamayı düşünüyorum.. Kilo verdikten sonra geri almak istemiyorsanızz boğazınıza düğüm atacaksınz kızlarr.. ben 18 kılo verdim ve 100 gram geri almadım 5 6 aydırr kılomu korumayı öğrendimm

bugun 6. gunumdeyım 3 gununu tam yaptım 3 gunude kaçamaklı oldu evde duramadığım için vere vere 1 bucuk kilo verebıldım bunada sukur dıyorum bıtene kadar bı o kadar daha versem 2 hafta da 3 kilo eder e hiç yoktan iyidir yine tam uyabilsem bide çok guzel olucak

ben bu diyete hiç başlayamadım hep düşünüyorum ama hep üşendiğimden...

şimdide ramazan geldi yine yattı benm diyet

Kizlar meraba bugn basladim 56dan ama sabah kahvemi ictm ogln yymurta ispanak domatrste yaptm ama hala basim donuyo boyle olan varmi ama devam edicem cok azimliyim

Kizlar meraba bugn basladim 56dan ama sabah kahvemi ictm ogln yymurta ispanak domatrste yaptm ama hala basim donuyo boyle olan varmi ama devam edicem cok azimliyim

cnm bn yapmadım bu diyeti ama çevrende yapan cok arkadaşım var onlarda dediler senn gbi ilk bikacgün alışma devresinde halsizlik bas dönmesi vs oluyomus ee normal tebi vücuda hiç bişi girmiyor neredeyse ama snra alışıyomuş bünyen başladıysan bırakma devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…