• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bence yapma arkadaşım şok diyetler mutlaka kas kaybına neden oluyo hernekadar hızlı kilo vermek hoşumuza gitsede herkesin bildiği bi gerçek. Senin karbonhidrat Alman lazım kas için şart ama bu diyette karbonhidrata yer yok. Nacizane benim fikrim bu çok geçmiş olsun

Diyette elbetki belli zararlar vardır ama kas için protein gerekir, diyette bol bol mevcut. Vücut önce karbonhidratı yaktığı için diyette fazla yer almıyor ki yağdan yaksın. :) ama az yendiğinde vücut bir daha besin girmeyecek diye düşünüp aldığı her besinin yağını depoluyor, bu yüzden diyetisyenler az ve sık yiyin diyor. :)

Sen yine de kendine biraz zaman tanı arkadaşım, daha sağlıklı diyetlere yönel..

İyi akşamlar kızlar. bu gün diyette ikinci günüm çok şükür iyi gidiyor. Malum bu gün meyve var akşam menüsünde. ben onu yemekle beraber yemedim şimdi yiyeceğim. bir meyve diyor ya herhangi bir meyveden bir porsiyon tüketilebilir mi? Mesela karpuz ??? :1:

İyi akşamlar kızlar. bu gün diyette ikinci günüm çok şükür iyi gidiyor. Malum bu gün meyve var akşam menüsünde. ben onu yemekle beraber yemedim şimdi yiyeceğim. bir meyve diyor ya herhangi bir meyveden bir porsiyon tüketilebilir mi? Mesela karpuz ??? :1:

Karpuz biraz tatlı bir eyve oldugu için 2-3 dogranmış dilimi geçmemen iyi olabilir ;)

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]İsim[/td]
[td]1. Gün[/td]
[td]2. Gün[/td]
[td]3. Gün[/td]
[td]4. Gün[/td]
[td]5. Gün[/td]
[td]6. Gün[/td]
[td]7. Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dizzy[/td]
[td]68.1[/td]
[td]67.6[/td]
[td]67.2[/td]
[td]67.2[/td]
[td]66.7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rdlpstck[/td]
[td]53.2[/td]
[td]52.7[/td]
[td]52.5[/td]
[td]52.4[/td]
[td]52.4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]didemk8[/td]
[td]81.5[/td]
[td]80.6[/td]
[td]80.5[/td]
[td]79.9[/td]
[td]79.4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gaye2007[/td]
[td]85[/td]
[td]84.4[/td]
[td]84[/td]
[td]83.6[/td]
[td]82.9[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clementineee[/td]
[td]74[/td]
[td]72.8[/td]
[td]71.8[/td]
[td]71.5[/td]
[td]71[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulaybursa[/td]
[td]77.6[/td]
[td]76.3[/td]
[td]76.6[/td]
[td]76.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ket[/td]
[td]80[/td]
[td]79.6[/td]
[td]78.9[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]keddenek[/td]
[td]62.5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pandorakiz[/td]
[td]64.2[/td]
[td]?[/td]
[td]64[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cerencagan[/td]
[td]60[/td]
[td]59.3[/td]
[td]58.5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kalanz[/td]
[td]61[/td]
[td]60.3[/td]
[td]59.8[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugce03[/td]
[td]61[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BlackSwann[/td]
[td]53.5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yesilkubbe[/td]
[td]80.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[/table]

Kızlar geciktirdiğim için kusura bakmayın lütfen. Staj ve sigorta işlemleri için son günler, ben de oradan oraya koşturuyorum. Bugün sadece tavuklu dürüm yiyebildim, dışarıda olduğum için. Menümde tavuk vardı nasılsa dedim ama maalesef yediğim biraz yağlıydı. Akşam 7de girebildim eve. Gün boyu da sadece 2 bardak şekersiz çay ve bol su içtim.. Şimdi de geç olduğu için bir şey yemek istemiyorum, biraz daha su içer yatarım. Yarın yine erken kalkıp koşturucam. :))

Bir de kilo bildiriminizi yaparken kaçıncı güne başladığınızı yazarsanız takip etmem daha kolay olur, yeni başlayanlar da olunca karıştırıyorum. :9:
Hepinize iyi geceler, sağlıklı günler. :16: :10:

estafurullah senin de işlerin var ne demek canm ben bugün biraz geç bildirim yaptım sabah 52.2 çıktım tam 1 kg gitti

İsveç Diyeti Kilo Tablom
[TABLE="class: grid, width: 180, align: center"]
[TR]
[TD]30 Mayıs[/TD]
[TD]80,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD]79,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD]77,7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bitiş Kilom[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 günün sonunda verdiğim kilo: 2.6

İsveç Diyeti Kilo Tablom
[TR]
[TD]30 Mayıs[/TD]
[TD]80,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD]79,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD]77,7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bitiş Kilom[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Harika, sana bir :nazar:. Ben 6 gün bitirdim daha 2.2kg gitti. Neyse geç olsun güç olmasın diorum :)

Kızlar 6 günlük diyet bitti. Şimdi en zor gün olan 7. gündeyim ve kilom 79.3 çıktı. Toplam 2.2kg vermiş oldum. İnşallah son 7 günde de 2.5-3kg veririm de toplam 5kilo vermiş olurum. Hayırlısı artık ;)

İsveç Diyeti Kilo Tablom
[TR]
[TD]30 Mayıs[/TD]
[TD]80,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD]79,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD]77,7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bitiş Kilom[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Maşallah arkadaşım. :)

Diyette elbetki belli zararlar vardır ama kas için protein gerekir, diyette bol bol mevcut. Vücut önce karbonhidratı yaktığı için diyette fazla yer almıyor ki yağdan yaksın. :) ama az yendiğinde vücut bir daha besin girmeyecek diye düşünüp aldığı her besinin yağını depoluyor, bu yüzden diyetisyenler az ve sık yiyin diyor. :)

Sen yine de kendine biraz zaman tanı arkadaşım, daha sağlıklı diyetlere yönel..

tamam canım sağol :) dizim iyileşsin öyle yaparım anca. protein ağırlıklı evet ama insan korkuyor işte. sağlık hepsinden önemli kilo veriliyor ama giden kaslar kolay gelmiyor işte. yürümemi engelleyecek şekilde olunca korkuyorum işte böyle diyetlerden. dizim böyle olmadan önce yani geçen yıl bende yaptım isveç diyetini bir ay falan yaptım geri bozdum geri başladım derken 10 kilo vermiştim baya etkili ama zorlu bi diyet işte :) survivordakiler gibi yaşıyorsun resmen evde ama alışıyor tabi insan :) size de başarılar dilerim hepinize inşallah hedeflediğiniz kiloya gelirsiniz :) darısı benim başımaa artıkk :)

Slm kızlar anca girebildim bugün malum haftasonu bolbol uyudum:40::40: Dün akşam yemeğimi yemedim ondan öceki gün hamur işlerini götürdüğüm için:56::56: bugün öğlende 1 yumurta yedim biraz domates ve az salatalık tavuk yiyemedim :52::52: Bugünün akşamında hiçbirşey yok nasıl dayanacam bilmiyorum dün zor dayandım zaten:37::37:

Bu arada bugün 82 çıktım çok mutluyum toplamda 3 kilo vermiş bulunuyorum..Tam uyamadım kaçamak yaptım ona rağmen 3 kilo birde tam uysaydım kesin 4-5 kilo giderdi:24::24::24:

Bu arada bugün 82 çıktım çok mutluyum toplamda 3 kilo vermiş bulunuyorum..Tam uyamadım kaçamak yaptım ona rağmen 3 kilo birde tam uysaydım kesin 4-5 kilo giderdi:24::24::24:

Harıka :) :nazar: ben de bugün kendime dondurma sözümü tuttum ve 280kcal bir dondurma götürdüm. Sabah sadece sekersiz cay diyordu ama ben bugünü biraz daha ara verme günü olarak değerlendirdim ve tam tahıllı ekmeye tost yaptım. Yani bugün diyetle bir alakam kalmadı. Akşam da 1-2 saat sonra biftegimi yicem yeşil salata ile. Yarına da kilou korumuş olursam ne mutlu bana :) haa 78'li bir kiloya düşersem daha da sevinirim tabii :)

İsveç diyetini kısa süreli aralıklarla yaparım hep. Mesela 4 gün düzenli yapıp bırakırım aradan 3 gün geçince en baştan başlarım ve hepsinde de çok güzel işe yarar =) Ahh bide 13 gün dayanabilsem...

Harıka :) :nazar: ben de bugün kendime dondurma sözümü tuttum ve 280kcal bir dondurma götürdüm. Sabah sadece sekersiz cay diyordu ama ben bugünü biraz daha ara verme günü olarak değerlendirdim ve tam tahıllı ekmeye tost yaptım. Yani bugün diyetle bir alakam kalmadı. Akşam da 1-2 saat sonra biftegimi yicem yeşil salata ile. Yarına da kilou korumuş olursam ne mutlu bana :) haa 78'li bir kiloya düşersem daha da sevinirim tabii :)

İnşallah ama almazsın ben almadıysam kimse almaz kesin yarına biraz daha verirsin

Back
X