Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Dizzy bugün yok, belki stajı başlamıştır? herkese iyi geceler...

Günaydinlar :)
Bende size kilo verme serüvenimi anlatayim.. Ben kücükken oldum olasi zayif ama tombik yanakliydim genc kizligma gelince en fazla cikdigim kilo 56 oda gecen sene kisin. Gecen sene kistan bu yana en son 48i gördüm yani 1senede 8kilo verebildim ama nasil diyo sorarsaniz herhafta baska bi diyeti yarim birakarak 😊😊 :)) bazen haftalari diyetsiz normal gecirerek cok yedigmi farkettigim anlarda iki günlük crash diyetler yaparak vs. Ama bu aralar 51-52 kiloya geri cikdigim icin dün isvece basladim ilk defa bu kadar iradeliydim herhalde, ama pastanede calisdigim icin zor oluyor tabikide sabah mesela 4-10gr ufak bir ekmek attim agzima oda dünki ögünlerimden birini atladigim icin basim döndü diye yoksa gayet iyi ve dayanikliyim aslinda :) pazar aksami misafir vardi o toklukla aksam yatmadan önce tartida 51.9 gösteriyordum bugün sabah itibariyle 49.5 gösteriyorum dedimya diyetleri yapabilsem sular seller gibi kilo vericegim ama en fazla 3 gün dayanabiliyorum :)) insallah bunu tutmaya calisicam ve hergün size nasil hissettigimi yazicam bu yolda olanlara kocaaaamaan öpüücükle beraber azimli haftlar diliyorum 😘😘😘😘 :))))

Günaydın kızlar bugün tartıldığımda 82 çıktım dün dondurmaya yedim ayrıca tam tamına uyamıyorum hiç çoook zo

slm kizlar,
dün ben de dayanamayip dondurma yedim ve biraz da findik fistik yedim sonuc bu sabah 1 kilo fazlayim. 79 yine. Bir günde 1 kilo almis olamam. Bunun tuvalete dün cikmamis olmam ve regl dönemim yaklastigi icin baslayan sislige yormak istiyorum Yine de devam, vericem gec de olsa güc de olsa

Slm kızlar ben bu gün tartılmadım yarın tartılacağım. Dün diyet açısından hiç iyi geçmedi. Bu gün azami dikkat edeceğim inşallah.

52.00 devam kızlar napıyosunuz durulmuş buralar
arada kaçamak yapmasam direk uysam daha iyi olacak ah ah

Günaydın kızlar nasılsınız ben çoook üzgünüm dün akşam abarttım diye bugün 83.3 çıktım nasıl üzüldüm anlatamam

Günaydın kızlar nasılsınız ben çoook üzgünüm dün akşam abarttım diye bugün 83.3 çıktım nasıl üzüldüm anlatamam

Slm cnm, o anlik bisidir. Bir günde 1 kilo alinmaaaz! :) Gerci ben de 79um 2 gündür. Dün diyetisyenime gittim. Yemedigim icin bana kizdi :) bir de cok su ictigim icin kizdi :) Spor yapmadigin zaman 2litreyi gecme yoksa hücreleri su tutar bu da ödem demek. Son gitmeme göre 1kilo yagdan vermisim, 1.3 kilo su almisim :) Kisacasi Isvec diyeti yag verdiriyor. Ben de bu diyetle son 1 ayda almis oldugum 3 kiloyu vermis oldum sadece Daha gidilecek 9kiloluk yolum var

selam kızlar
bugün diyetteki son günüm
sadsece 3 kilo verebildim:2:
p.tesi muzaffer kuşhanın 8 günde 8 kilo diyetine başlıyorum
ne denilir ki
başka topiklerde görüşmek üzere

selam kızlar
bugün diyetteki son günüm
sadsece 3 kilo verebildim:2:
p.tesi muzaffer kuşhanın 8 günde 8 kilo diyetine başlıyorum
ne denilir ki
başka topiklerde görüşmek üzere

Hayırlı olsun canım ben tam yapamamdım çok iradesizim muzafferin diyeti nasıl acaba zor mu bendemi başlasam acep

isveçten daha kolay
en azından ara öğün var
bide ben simit ayrana bayılırım, bazen izin veriliyor mesela
sonra bazen melemen de var
deneyeceğim bakalım
kk'da diyet yöntemlerinde bunula ilgili de bir topik te var
okuyorum bir süredir, iyi sonuçlar alanlar var
belki bizde onlardan oluruz

kızlar benim de 7 kilo filan vermem gerekiyor. ama zararlı olduğunu duydum bu diyetin.
bilgisi olanlar aydınlatabilir mi beni??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…