Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın isvec kızları nasılsınız.... Bugünkü bildirimi mi yapmak istiyorum 83.4 hüngürt zaten dün doğru dürüst uyamadım akşamda misafirlikte revani falan yedim ama akşam yemeğimi yememiştim bugün çok dikkat edecem söz verdim kendime gerçi pek sözümün eri olduğum söylenemez (

Gaye'cim ayni kaderi paylasiyoruz hep ben de dün aksam yemeginden sonra dayanamayip en sevdigim kornflakesimi yedim ve bu sabah da 400gr fazla ciktim. O kadar caba bosa gitti dün bu kilolar bidigin nankör :)
Hatta kendimden epey utandim sabah ama utanip vazgecmektense azmedip devam etmek daha iyi diye düsünerek geldim yine :)
Bugün ve sonuna kadar düzgün uygulayacam artik

Kilo bildirimi malesef 79.8 ühühühü

Evet canım yılmak yok devam edelim ben öğle yemeğimi es geçip akşam yiyecem ve yürüyüşe çıkacam dünü telafi edecem inşallah sende biraz yürüyüş yada spor yap tatlım fırsatın varsa

herkese merhaba kızlar bende bugün isveç diyetini yapmaya başlayacağım dukan yaparak 70.3 ten 62.6 ya kadar indim ama sonra diyeti bozdum şehir dışına çıktım v.s. derken şu aralar 65 leri tekrar görüyorum bugün 64.7 çıktım 1 hafta sonra kep törenim var mezun oluyorum. ve ben törene 60 olarak gitmek istiyorum bu diyet hızlıymış okudumda ama sorum şu ilk gün ıspanak diyor ya ıspanak yerine ne yediniz? karnabahar brokoli falanda kış sebzesi ne yapsak onların yerine ne yesek ?

Offf ya dün hiç uymadım diyete ( bugün gr vermemişim tabiki. Wc çıkamadım çıksam farkeder mi acaba? Sabah'ta eşim ısrar etti kahvaltı yaptım peynir domates ekmek yedim sadece ( eşim istemiyo diyet yapmamı köstek oluyo. Ama devam edicem bugün bişey yemiyim meyveye geçiştirip yarın listeyle devam edeyim diyorum sizce olur mu???

Hadi bakalım başarılar :) evet çok hızlı 6 günde 4 kilo vermiştim aynen senin gibiydi kilom şimdi 59.8 gene yapıyorum ıspanak yerine semizotu yedim ilk yaptığımda da 1 porsiyon yeşil salata yemiştim. İnş kep törenine çıtır olarak gidersin :))

kızlar ben daha kilo veremedim artı bişeyde yapmıyorumki halbuki birebir uygulamaya çalışıyorum akşam hiçbişi atıştırmadımda nede tatlı yedim niye veremedimki ben şimdi :/

Kızlarrrrr ! ya bende isveç diyeti yapmak istiyorum ama bi sorum var.? bu diyeti yaparsam bacak kaslarım erir mi ya ? çünkü ben ameliyat oldum diz kapağımdan 2 ay önce falan 2 ay alçıyla yattığım için sağ bacağım ameliyat olduğum bacağımdaki bütün kaslar eridi. şuan koşamıyorum çömelemiyorum zor yürüyorum anlayacağınız topallama aksama falan da var ama spor da yapmam gerekiyor yapamadığım için böyle diyetlerle falan zayıflamam lazımm. şuan doktorun verdiği hareketleri yapmaya çalışıyorum kaslarım için verdi kilo için değil. sizce napmam lazımm kaslarımı geri toparlamaya çalışırken isveçle tekrar kaybedersem yürüyemeyecek hale gelebilirim ALLAH KORUSUN... moralim falanda çok bozuk ya napayım fikir verin lütfennnn.! kaslar için toparlayıcı herhangi bir öneriniz varsa onuda söyleyebilirsiniz.

Bence yapma arkadaşım şok diyetler mutlaka kas kaybına neden oluyo hernekadar hızlı kilo vermek hoşumuza gitsede herkesin bildiği bi gerçek. Senin karbonhidrat Alman lazım kas için şart ama bu diyette karbonhidrata yer yok. Nacizane benim fikrim bu çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım sağol haklısın galiba. düzelmeyi beklerken daha çok kötüye gidebilirim. Sağlık herşeyden daha önemli. cevabın için teşekkür ederim.

kızlar benim mesaim bitti, çıkıcam işten
hafta sonu nete giremiyorum
bu demek değil ki diyeti bırakacağım
p.tesi 3 günlük bildirim yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…