- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.361
arkadaşlar merhaba bende yarın başlıyorum.daha önce de yapmıştım ve güzel sonuçlar almıştım.ben düzenli spor da yapıyorum.yarın sabah kilo,yağ oranı ve kas oranı hepsini ölçüp yazarım ki diyet bitimin de ki yağdan mı gidiyor kasdan mı gidiyor hem onu cevaplamış olurum:)eğer listeniz varsa beni de ekleyebilirsiniz.yarın sabah görüşmek üzere....
Teşekkür ederim Dizzy'cim cevabın için. Birebir aynısını uygulamak istiyorum hiç bir şey ilave etmeden 15 haziran da kuzenimin düğünü var o zamana kadar birazcık olsun incelebilmeyi çok istiyorum.
Ben senin dediğin gibi yapayım yoğurdu 1-2 kaşık fazlalaştırayım salam yerine. Tekrar teşekkürler.
her sabah kilo bildirimi daha iyi olur iyi düşünmüşsünüz.burada hepbaraber yapınca daha motive edici olacağını düşünüyorum.sanırım benim herşeyden çok motivasyona ihtiyacım var.sporda çok disiplinliyim hiç aksatmıyorum ama diyette öyle değilim bir türlü istikrar sağlayamıyorum.umarım hep baraber başarabiliriz...
ne güzel şenlenmiş buralar katılım artmış sanki
Kızlar akşam yemeğimi de yedim. Et yedim ve salata yerine de ıspanak kavurdum yedim. ikisi için de çok az zeytinyag kullandım. Yanlışlıkla biraz tuzlu yapmışım ki tuzu hiç sevmemneyse akşam yemeği de böylece son buldu.
Bu arada benim kilom gün içinde akşam yemeğimi yemeden 400gr artmışSanırım yarın pek bi kilo vermiş olamıcam ama 2 gün için 1 kilo da iyidir, hayırlısı diyorum :)
bundan sonra su ile devam, hadi kızlar
Ben gün içinde de wcden sonra tartıldım canım, oynamalar olabilir o 400ü de yarın sabah göremezsin. :) Bir an önce uyuyayım sabah kalkıp tartılayım istiyorum ya resmen.. :)) Yarın temizlik yapacağım bir de.. Hadi hayırlısı bakalım.
oo temizlik süper kalori yaktırır. Bence iyi gidiyoruz, bozmadan 13 gün tamamlamak önemli, günlük oynamalar şişkinlikler illaki olur
Şenlendi vallahi canım :) Güzel oldu kalabalık olduk..
Ben yemeğimi yedim, yanına salata yerine 5-6 tane cherry domates yedim. şimdi de dolapta bulduğum yeşil elmayı yiyorum. :)) bol bol su içeceğim bugün inşallah..
Yarın kahvaltıda kızarmış ekmek var hanımlar, gözümüz aydın.
slm, ben her halukarda metabolizmanin biraz etkilendigini düsünüyorum. Birakip baslasan da ya da hic birakmadan yapsan da. Neticede vücuda sok veriyorsun resmenaclikla basbasa birakiyorsun vücudu. Bu sebepten eger metabolik kaygilar tasiyorsan ozaman tavsiyem daha saglikli diyetlere yönelmen eee ozaman ben niye yapiyorum diosan? mesela ben sabirsiz bir insanim, bir ise basladim mi hemen sonuc görmek isterim, dolayisyla da ben de diyetin ise yaramasi icin cok uzun süreli olmamasi lazim...
Artik kendin degerlendir.
sevgiler,
Didem
Evet ben ilk kez yapıyorum.
Kesinlikle ben de senin gibiyim canım. Yağdan gitmemiş olsa bile bu kilolar, tartıda eksildiğimi görmek beni motive edecek, normal bi diyetle devam edeceğim sonra. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?