Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Listeyi ben hazırlıyorum canım. Önce her hafta sonunda yazalım kilolarımızı dedik ama sonra motivasyon olması açısından her sabah yenilemeye karar verdik. :) Yarın kilonu falan yazınca ben güncellerim listeyi.. Yağ oranını falan öğrenmen de çok güzel olur gerçekten.. Aklımızda soru kalmaz. :)

Rica ederim canım, bir şey eklemeyeyim diyorsan sadece yoğurtla idare etmeye çalış. :) Kolay gelsin.. Yarın sabah kilonu yazarsan seni de ekleyebilirim listeye. :)

her sabah kilo bildirimi daha iyi olur iyi düşünmüşsünüz.burada hepbaraber yapınca daha motive edici olacağını düşünüyorum.sanırım benim herşeyden çok motivasyona ihtiyacım var.sporda çok disiplinliyim hiç aksatmıyorum ama diyette öyle değilim bir türlü istikrar sağlayamıyorum.umarım hep baraber başarabiliriz...

İlk günü atlattıktan sonra verdiğin o 400-500 gram bile acayip motive ediyor. Ben bugün dışarda zor durdum, midem guruldadı resmen dolmuşta. :) Ama vazgeçmedim. Sadece yoğurt yerine 2 ayran içtim sıcakta iyi gider diye. :)) Gün içinde bile değişmiyor kilom, çok güzel.. Şimdi de etimi pişiriyorum, salata yerine sadece domates yiyeceğim bir de elma. Arada 2-3 kuru kayısı yiyorum gün içinde ki bağırsaklar çalışsın. :)

ne güzel şenlenmiş buralar katılım artmış sanki

Şenlendi vallahi canım :) Güzel oldu kalabalık olduk..

Ben yemeğimi yedim, yanına salata yerine 5-6 tane cherry domates yedim. şimdi de dolapta bulduğum yeşil elmayı yiyorum. :)) bol bol su içeceğim bugün inşallah..

Yarın kahvaltıda kızarmış ekmek var hanımlar, gözümüz aydın.

slm kızlar bugün neler yediğimi anlatayım... sabah kahvemi içtim öğleye doğru bir form çayı öğlen bir kase yoğurt yedim salam yemedim işte toplantı vardı bende biraz fındık fıstık yedim maalesef akşamda neredeyse yağsız tavuk mantar sote yedim kaçamak yaptığım için salata ve meyve yemeyeceğim ayrıca 2.5 litre su içtim şimdiye kadar yatmadan önce yeşil çay içicem karadayı biter bitmez yatacam dün zor uyudum açlıktan bugün daha iyiyim..
Sizleride tebrik ediyorum 2.günümüzü bitirdik gün geçtikçe daha çok alışacağız inşallah

Haa kızlar bide çok pardon yarım saat yürüyüş yaptım bulaşıkları elde yıkadım birde kızımla saklambaç oynadım iyi kalori vermişimdir herhalde

Kızlar akşam yemeğimi de yedim. Et yedim ve salata yerine de ıspanak kavurdum yedim. ikisi için de çok az zeytinyag kullandım. Yanlışlıkla biraz tuzlu yapmışım ki tuzu hiç sevmem neyse akşam yemeği de böylece son buldu.
Bu arada benim kilom gün içinde akşam yemeğimi yemeden 400gr artmış Sanırım yarın pek bi kilo vermiş olamıcam ama 2 gün için 1 kilo da iyidir, hayırlısı diyorum :)
bundan sonra su ile devam, hadi kızlar

Ben gün içinde de wcden sonra tartıldım canım, oynamalar olabilir o 400ü de yarın sabah göremezsin. :) Bir an önce uyuyayım sabah kalkıp tartılayım istiyorum ya resmen.. :)) Yarın temizlik yapacağım bir de.. Hadi hayırlısı bakalım.

oo temizlik süper kalori yaktırır. Bence iyi gidiyoruz, bozmadan 13 gün tamamlamak önemli, günlük oynamalar şişkinlikler illaki olur

ekmeğin yüzüne hasret kaldım resmen yarın 1 dilim ekmek var oleyyyyyyyy

geç saate kadar oturmanın kötü tarafı bu işte!
oturdukça acık acıktıkça ye? ı ıh olmaz 2. gün de geçti
dizzycim senin gibi yaptım ayran içtim bende sıcakta güzel gidiyor
iyi geceler kızlar
yarın güzel bi sabaha uyanın görüşmek üzere

metabolizmamla ilgili bir sorunum yok allaha şükür. Ama ben isveç diyetinin sıkı takipçilerinden biri olduğum için ister istemez kuşku duydum. Diyeti defalarca tekrarlayınca eski etkisi olmuyo diyenler var bir de o fark etmiyo istediğin kadar yap diyenlerde var ondan arada kalmış durumdayım. Ama her yaptığımda da işe yarıyor o ayrı.

Evet ben ilk kez yapıyorum.

Kesinlikle ben de senin gibiyim canım. Yağdan gitmemiş olsa bile bu kilolar, tartıda eksildiğimi görmek beni motive edecek, normal bi diyetle devam edeceğim sonra. :)

Diyeti ilk kez yaptığın için kuşkularımı anlamıyor olabilirsin canım ama hak ver zor bir diyet ve bozmak zorunda kalmış olabilirim. Ve adım gibi eminim ki bir süre sonra sende öyle olacaksın

günaydın herkese...
62,5 ile başlıyorum diyete bugün.
boy:161
yağ oranı:30.5
su:47,7
kas:33.7
bu sabah yaptığım ölçümler böyle.13 sonunda tekrar bu şekilde bildirim yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…