- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.381
Merhabalar herkese ben hergün kilomuzun tabloya ekleneceğini kaçırmışım hemen gururla bildiriyorum :)
Başlangıç 74
Birinci Gün 72,8
İkinci Gün 71,8
Ben gün içinde çalıştığım için çok fazla internette sörf yapamıyorum
Ama elimden geldiğince sizleri okuyup, takip etmeye çalışıyorum.
Diyet günlüğümde listeden çok fazla sapma yapmadım, sadece değişiklikler yapıyorum öğle akşam arası. Gayet iyiyim ben açlıkta sıkıntı olmadı şimdilik. Durmak yok, diyete devam :)
Benim için 11 gün kaldı, sonunu düşünmek keyif verici. Sıkılıp, bırakmak isteyenlere tavsiyem hedeflerinize odaklanın. Mesela benim kendim için hazırladığım muhteşem hedef grafiğim var ve hergün yenileyip, grafiğin alçaldığını görmek mutlu ediyor. Minik bir tavsiyem olsun
metabolizmamla ilgili bir sorunum yok allaha şükür. Ama ben isveç diyetinin sıkı takipçilerinden biri olduğum için ister istemez kuşku duydum. Diyeti defalarca tekrarlayınca eski etkisi olmuyo diyenler var bir de o fark etmiyo istediğin kadar yap diyenlerde var ondan arada kalmış durumdayım. Ama her yaptığımda da işe yarıyor o ayrı.
Diyeti ilk kez yaptığın için kuşkularımı anlamıyor olabilirsin canım ama hak ver zor bir diyet ve bozmak zorunda kalmış olabilirim. Ve adım gibi eminim ki bir süre sonra sende öyle olacaksın
günaydın herkese...
62,5 ile başlıyorum diyete bugün.
boy:161
yağ oranı:30.5
su:47,7
kas:33.7
bu sabah yaptığım ölçümler böyle.13 sonunda tekrar bu şekilde bildirim yapacağım.
günaydııındün kilom 77.6 idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu sabah tartıldım
ve 76.3
dün akşam sadece salata yedim, ıspanak yoktu
ben öğlenle akşamı değiştiriyorum, dışarda ıspanak zor
bugün de yine kahvemi içtim
ama ben bir tane de yumurta yedim bu sabah, öğlene kadar dayanamam diye
napiim olsun artık
öğlen de ızgara köfte ve salata yiyeceğim
arada maden suyu da içerim
metabolizmayı hızlandırıyormuş
Canım cidden çok iyi vermişsin.. Yanlış anlama sakın ama fazlalığı çok olandan daha hızlı gidiyor sanırım kilolar. :)Merhabalar herkese ben hergün kilomuzun tabloya ekleneceğini kaçırmışım hemen gururla bildiriyorum :)
Başlangıç 74
Birinci Gün 72,8
İkinci Gün 71,8
Ben gün içinde çalıştığım için çok fazla internette sörf yapamıyorum
Ama elimden geldiğince sizleri okuyup, takip etmeye çalışıyorum.
Diyet günlüğümde listeden çok fazla sapma yapmadım, sadece değişiklikler yapıyorum öğle akşam arası. Gayet iyiyim ben açlıkta sıkıntı olmadı şimdilik. Durmak yok, diyete devam :)
Benim için 11 gün kaldı, sonunu düşünmek keyif verici. Sıkılıp, bırakmak isteyenlere tavsiyem hedeflerinize odaklanın. Mesela benim kendim için hazırladığım muhteşem hedef grafiğim var ve hergün yenileyip, grafiğin alçaldığını görmek mutlu ediyor. Minik bir tavsiyem olsun
harika kilo vermişsin canım böyle giderse baya bi kilo vermiş olacaksın benimde 2.günüm ve regl oldugumdanmıdır ne bilmiyorum ama 400 gr anca verebilmişim 79.600 moralimi bozmadan devam etmek istiyorum
Günaydın kızlar hepiniz tebrik ediyorum bende tartıldım 84çıktım 400gram vermişim olsun yinede iyi
İnşallah bugün kaçamaksız bitiririm..Dizzycim benide yaz
Canım yarın başlayacaksan yarın sabahki kilonu bildir bana, yarın eklerim seni de listeye. Olur mu? Kolay gelsin şimdiden.
Gaye'cim, görünüse göre hizimiz ayni ama yilmak yok cnm13 günü bitirince en az 5 kiloyu vermis olacagimiza inaniyorum, ya da inanmak istiyorum diyelim :)
Canım 64,20 kilo çıktımm.. bi de bi şey sorucam ne kadar su içiyorsunuz ?
Evet ya ben daha fazlasını bekliyordum ama olsun buda iyi gittikçe belki hızlanırBirde ben dün yazdığım gibi biraz fındık fstık yemiştim ondanmı diyorum ama elmamı yemedim neyse artık yarına bkalım canım bide reglim belki ondanda olabilirmi bilmiyom pes etmek yok devammmmmmmmm
arkadaşlar merhaba bu diyeti nasıl uyguluyorsunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?