- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.281
Tamam çok güzel ben 85 kilo ile yarın başlayacam
Tamam canım ben her akşam yazarım günlük ne yediğimi kaç kilo yada gram gittiğini
Kızlar yorumlarınızı yeni gördüm. Benim için çok güzel olur aslında.. Çünkü başladığım an sıkılıp bırakıyorum, yalnız yapılmıyor. İsterseniz Yarın sabah aç karna başlangıç kilolarımızı yazıp diyete başlayalım.. :)
Tamamdır, kolay gelsin şimdiden. :) Yarın görüşmek üzere.
Süpersiniz kızlar, hepimiz tam gaz. Vaz geçmek yok :) Bu arada tam 4 kişi olduk, yuppiii, diyet kardeşliği :) ben yarın sabah tartılıp sölücem kilomu, sabaha haberleşmek üzere. Herkese iyigeceler
Kızlar acil bakar mısınız? Ben 5. günde bıraktım tekrar 5ten devam etsem işe yararc mı. :/
Sevgili diyettaşlarım, haydi başladık bugün. İlk gün kilo bildirimi ben yapayım dedim :) Başlangıç kilom 81.5. Kahvemi hazırladım, su şişemi de aldım elime, haydi hayırlısı. Bugün üşenmezsem bir de spora gitmek istiyorum, üşenme ihtimali yüksek :) Zaten gün içinde yiyeceklerimi de henüz almadım. Bir de alışveriş yapmam lazımHadi kızlar uyanın...
Ozaman senden daha da iyi bir performans bekliyoruzCanım ben ancak öğlene doğru uyanabiliyorum bu ara. Dün gece de 4te yattım. Az önce kalktım. Başlangıç kilom 68.1 Üstelik bu sabah regl oldum ama yıldıramaz, diyete başlıyorum.
Geçen gün diyete başlamaya çalıştığımda 68.4tü regl olmama rağmen 68.1 olması şaşırttı beni. :) Neyyseee ben gidip kahvemi yapayım,suyumu yanıma alayım o sırada diğer arkadaşlar da gelir. :)
Ozaman senden daha da iyi bir performans bekliyoruzyok şaka bir yana regl'ken tatlı krizini falan bastırmak zor oluyor. Ben bu dıyet sürecinde bazı vitaminler ve kromla desteklemeyi planlıyorum. Hem vitaminsiz kalmamak hem de tatlı krizlerine girmemek açısından. Başarılaaaar...
Canım zaten bana göre durumun harika. 68 suanda benim hayallerimi süsleyen kilo :) ama ben de 68'ken 60 olmaya çalışıyordum, onun için de anlıyorum seniÇok tatlı isterse canım bir parçacık bitter çikolata yeme hakkı veriyorum kendime. :) İnşallah bu kiloyla uyandığım son sabah olur. :)
Canım zaten bana göre durumun harika. 68 suanda benim hayallerimi süsleyen kilo :) ama ben de 68'ken 60 olmaya çalışıyordum, onun için de anlıyorum senidiğer kızlardan haber çıkmadı ama Gaye zaten kilosunu dün bildirmişti. Ben şimdi bir alışverişe çıkacam. Akşam tekrar yazarım güniçi aktivitelerimi ve ne yediğimi görüşmek üzere...
Slm dizzy ve didem bende başladım bakalım hafta sonu diye yattım 11 e kadar 12 gibi kahvemi içtim bugün bir saatte yürüyüşede çıkarsam benden mutlusu yok ev işi yapayım malum yarın iş günü hadi kendinize iyi bakın sakın bırakmayalım 13 gün nedir ki ben geçen sene başlamıştım 4 günde 3 kilo vermiştim sonra tatil falan bıraktım bu sefer kesin azimliyim temmuza kadar en az 78 leri görmek istiyorum inşallah öptüm sizleri
dizzy kusura bakmayın anca girebildim nete listeye ekle beni de 53.2 kg çıkıyorum açken.kahve içtim ama daha yumurta falan yemedim gidip yapıp yiyeyim bari :)
4 buçuk gibi de 45 dk yürüyeceğim
kolay gelsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?