Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Tamamdır, kolay gelsin şimdiden. :) Yarın görüşmek üzere.

Süpersiniz kızlar, hepimiz tam gaz. Vaz geçmek yok :) Bu arada tam 4 kişi olduk, yuppiii, diyet kardeşliği :) ben yarın sabah tartılıp sölücem kilomu, sabaha haberleşmek üzere. Herkese iyigeceler

Süpersiniz kızlar, hepimiz tam gaz. Vaz geçmek yok :) Bu arada tam 4 kişi olduk, yuppiii, diyet kardeşliği :) ben yarın sabah tartılıp sölücem kilomu, sabaha haberleşmek üzere. Herkese iyigeceler

Ben de bunları not edip 7. günün sonunda ve devam etmek isteyen olursa 13. günün sonunda tablo şeklinde yapıcam. :) Yarın güzel olacak gibi hissediyorum, görüşmek üzere. İyi geceler. :)

Kızlar acil bakar mısınız? Ben 5. günde bıraktım tekrar 5ten devam etsem işe yararc mı. :/

Canım söyleyeceğimi yanlış anlama sakın ama ben önceki sayfalarda da sürekli bu şekilde yorumlarını gördüm senin. Yaptığın kaçamağı sen bilirsin ancak, çok fazla bir şey yemediysen yarın kaldığın yerden devam et. Önceki sayfada arkadaş cevap vermiş zaten. Yani bir öğün kaçırmakla verdiğin kiloyu geri almazsın bence, kaldığın yerden devam edersen kilo vermeye devam edebilirsin gibi geliyor. Daha az verirsin normalde vereceğinden ama verirsin yani. :)

Kaç kilo verdin 5 günde?

Sevgili diyettaşlarım, haydi başladık bugün. İlk gün kilo bildirimi ben yapayım dedim :) Başlangıç kilom 81.5. Kahvemi hazırladım, su şişemi de aldım elime, haydi hayırlısı. Bugün üşenmezsem bir de spora gitmek istiyorum, üşenme ihtimali yüksek :) Zaten gün içinde yiyeceklerimi de henüz almadım. Bir de alışveriş yapmam lazım Hadi kızlar uyanın...

Canım ben ancak öğlene doğru uyanabiliyorum bu ara. Dün gece de 4te yattım. Az önce kalktım. Başlangıç kilom 68.1 Üstelik bu sabah regl oldum ama yıldıramaz, diyete başlıyorum.

Geçen gün diyete başlamaya çalıştığımda 68.4tü regl olmama rağmen 68.1 olması şaşırttı beni. :) Neyyseee ben gidip kahvemi yapayım,suyumu yanıma alayım o sırada diğer arkadaşlar da gelir. :)

Ozaman senden daha da iyi bir performans bekliyoruz yok şaka bir yana regl'ken tatlı krizini falan bastırmak zor oluyor. Ben bu dıyet sürecinde bazı vitaminler ve kromla desteklemeyi planlıyorum. Hem vitaminsiz kalmamak hem de tatlı krizlerine girmemek açısından. Başarılaaaar...

Çok tatlı isterse canım bir parçacık bitter çikolata yeme hakkı veriyorum kendime. :) İnşallah bu kiloyla uyandığım son sabah olur. :)

Çok tatlı isterse canım bir parçacık bitter çikolata yeme hakkı veriyorum kendime. :) İnşallah bu kiloyla uyandığım son sabah olur. :)
Canım zaten bana göre durumun harika. 68 suanda benim hayallerimi süsleyen kilo :) ama ben de 68'ken 60 olmaya çalışıyordum, onun için de anlıyorum seni diğer kızlardan haber çıkmadı ama Gaye zaten kilosunu dün bildirmişti. Ben şimdi bir alışverişe çıkacam. Akşam tekrar yazarım güniçi aktivitelerimi ve ne yediğimi görüşmek üzere...

Ben 6-7 ay öncesine kadar 58in üstüne çıkmazdım.. Şu an hiçbir kıyafetimi giyemiyorum, bu kiloya daha fazla alışmayayım diye alışveriş de yapmadım. O yüzden kurtulmam lazım bir an önce canım. :) Benim de yumurtam bitmiş, gidip onu alacağım.. Görüşmek üzere canım. :)

Slm dizzy ve didem bende başladım bakalım hafta sonu diye yattım 11 e kadar 12 gibi kahvemi içtim bugün bir saatte yürüyüşede çıkarsam benden mutlusu yok ev işi yapayım malum yarın iş günü hadi kendinize iyi bakın sakın bırakmayalım 13 gün nedir ki ben geçen sene başlamıştım 4 günde 3 kilo vermiştim sonra tatil falan bıraktım bu sefer kesin azimliyim temmuza kadar en az 78 leri görmek istiyorum inşallah öptüm sizleri

Kesinlikle canım. Yalnızken daha zor oluyor devam etmek ama burda birbirimize karşı sorumluluğumuz var, bırakmayız inşallah. :) Sana kolay gelsin canım, ben de akşam üstü yaparım yürüyüşümü.. İnşallah karşılığını alırız. :)

Ispanağı ve yumurtaları haşlanmak üzere ocağa koydum. Listenin dışına çıkarak 10 tane kiraz yedim, çok güzel görünüyordu. :) ama bu gidişle çok zorlanmıcam, yarım saat sonra öğlen menümü, 6.30-7 gibi de akşam menümü yerim. :)

dizzy kusura bakmayın anca girebildim nete listeye ekle beni de 53.2 kg çıkıyorum açken.kahve içtim ama daha yumurta falan yemedim gidip yapıp yiyeyim bari :)
4 buçuk gibi de 45 dk yürüyeceğim
kolay gelsin kızlar

dizzy kusura bakmayın anca girebildim nete listeye ekle beni de 53.2 kg çıkıyorum açken.kahve içtim ama daha yumurta falan yemedim gidip yapıp yiyeyim bari :)
4 buçuk gibi de 45 dk yürüyeceğim
kolay gelsin kızlar

Ne kusuru canım ekledim seni de listeye. :) ben de birazdan yiyeceğim yemeğimi. :)

Merhabalar herkese,
Bugün uzun zamandır araştırdığım bu diyete (pazartesiyi felan beklemeden ) başladım. Daha önce başlayıp arkamı dönmeden kaçtığım birkaç diyet oldu ama bu sefer kendi içimde birçok şeyi aşıp, hat safhada yüksek bir motivasyonla başladım Ama ne olur ne olmaz diyerek sizlerin desteğine ihtiyacımın olduğunu farkettim; hemen aradım buldum sizleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…