Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyeti hep yapmak istemiştim ama başlamak hiç nasip olmamıştı şimdi 13 gün yapsam nolcak diyorum bi yandan da hiç yazan yok nası acaba yapanlar geri aldılar mı

Kızlar yorumlarınızı yeni gördüm. Benim için çok güzel olur aslında.. Çünkü başladığım an sıkılıp bırakıyorum, yalnız yapılmıyor. İsterseniz Yarın sabah aç karna başlangıç kilolarımızı yazıp diyete başlayalım.. :)

bu diyeti hep yapmak istemiştim ama başlamak hiç nasip olmamıştı şimdi 13 gün yapsam nolcak diyorum bi yandan da hiç yazan yok nası acaba yapanlar geri aldılar mı

Selam ben bu diyeti 3 kere uyguladım. Protein ağırlıklı olduğu için iyi kilo verdiriyor her seferinde 3-4 kilo verdim (ama 13 yapmadım en fazla 10 gün ) ama ne yazikki kiloları geri aldım bilmiyorum belki benle de alakalıdır. Birde yaparken pek açlık çekmedim ama sabahları aç karna kahve çarpıntı yapabilir son seferde bende çarpıntı yaptığı için bırakmıştım. Onda değişiklik yapmak bence mantıklı. Az bir besin takviyesi sağlıklı olabilir. Bende bu diyette aklımda kalan, haşlanmış yumurta ve ıspanak ... Diyetten sonra uzun bir süre yemedim...birde her bünye bu diyeti kaldırmayabilir.

Kızlar yorumlarınızı yeni gördüm. Benim için çok güzel olur aslında.. Çünkü başladığım an sıkılıp bırakıyorum, yalnız yapılmıyor. İsterseniz Yarın sabah aç karna başlangıç kilolarımızı yazıp diyete başlayalım.. :)

Dizzy'cim özelden yazamıyorum mesaj sayım henüz yetmiyor :) ama sana kesinlikle katılıyorum. Sabah ilk iş tartılıp buraya yazmak. Sonra öğlen akşam yazabildiğimiz zaman da yaptıklarımızı yazarız. Her gün sabah da yeni kilolalarımızı yazarız. Hadi kızlar, biz bunu yaparız ;)

Dizzy'cim özelden yazamıyorum mesaj sayım henüz yetmiyor :) ama sana kesinlikle katılıyorum. Sabah ilk iş tartılıp buraya yazmak. Sonra öğlen akşam yazabildiğimiz zaman da yaptıklarımızı yazarız. Her gün sabah da yeni kilolalarımızı yazarız. Hadi kızlar, biz bunu yaparız ;)

evet yarın bende yazayım kilomu sabah unutmayın kızlar

Aynen öyle.. Biz bu işi yaparız. :) Başka türlü kurtulamicam bu kilolardan..

Ben rahatsız olmuyorum sabah kahve içince, türk kahvesi yapıyorum tek şekerle..

Ispanak da yenilmeyecek gibi olmuyor limon sıkınca. :)

Bifteği de abime sipariş verdim yarın çıkar alır. :))

Hepimize kolay gelsin şimdiden, bol su içmeyi unutmayın gün boyunca. :)

Aynen öyle.. Biz bu işi yaparız. :) Başka türlü kurtulamicam bu kilolardan..

Ben rahatsız olmuyorum sabah kahve içince, türk kahvesi yapıyorum tek şekerle..

Ispanak da yenilmeyecek gibi olmuyor limon sıkınca. :)

Bifteği de abime sipariş verdim yarın çıkar alır. :))

Hepimize kolay gelsin şimdiden, bol su içmeyi unutmayın gün boyunca. :)

benimde kilom sabit kaldı o yüzden yapasım geldi bu diyeti ıspanağı severim ama yoğurtsuz biraz zor en azından yapmaya çalışıcam
ıspanak yok evde yarın sabah gidip alırım onu da
2-3 kg versem yeter bana:1::52:
bu arada burdaki kahve türk kahvesi mi olacak yoksa nescafe mi yani isveç diyeti olduğuna göre türk kahvesi değildir demi.ben nescafede sevmem pek ya

benimde kilom sabit kaldı o yüzden yapasım geldi bu diyeti ıspanağı severim ama yoğurtsuz biraz zor en azından yapmaya çalışıcam
ıspanak yok evde yarın sabah gidip alırım onu da
2-3 kg versem yeter bana:1::52:
bu arada burdaki kahve türk kahvesi mi olacak yoksa nescafe mi yani isveç diyeti olduğuna göre türk kahvesi değildir demi.ben nescafede sevmem pek ya

Yabancı kaynaklı bir diyet olduğu için normal kahvedir canım. Ama sütsüz ve şekersiz, şu Nescafenin kavanozda olan kahvelerinden falan. :) Tek şekerle fazla acı oluyor onlar içemem ben. Türk kahvesi işime geliyor, belki biraz daha büyük fincanda daha iyi olabilir. :)

Yabancı kaynaklı bir diyet olduğu için normal kahvedir canım. Ama sütsüz ve şekersiz, şu Nescafenin kavanozda olan kahvelerinden falan. :) Tek şekerle fazla acı oluyor onlar içemem ben. Türk kahvesi işime geliyor, belki biraz daha büyük fincanda daha iyi olabilir. :)

evet ya bende içemem türk kahvesi içeyim o bi nebze çekilebilir benim için
kaç kilo vericem acaba heycanlandım inşallah sağlıkta bi problem çıkarmaz:52:

evet ya bende içemem türk kahvesi içeyim o bi nebze çekilebilir benim için
kaç kilo vericem acaba heycanlandım inşallah sağlıkta bi problem çıkarmaz:52:

Önceki sayfaları okumuştum bi ara. Sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ben, sonuçta her gün et var, yumurta var, ıspanak var.. Biftek olmasının sebebi de kastan kaybetmemizi engellemesi içinmiş. Bol bol su içersek yağdan kaybederiz verilen kiloları. Bu diyet sonrası da direkt eski düzene dönmek yerine bundan daha zengin menülü bi diyet yapılırsa kalıcı olur bence.

Önceki sayfaları okumuştum bi ara. Sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ben, sonuçta her gün et var, yumurta var, ıspanak var.. Biftek olmasının sebebi de kastan kaybetmemizi engellemesi içinmiş. Bol bol su içersek yağdan kaybederiz verilen kiloları. Bu diyet sonrası da direkt eski düzene dönmek yerine bundan daha zengin menülü bi diyet yapılırsa kalıcı olur bence.

dizzy söylediklerin içimi rahatlattı o zaman kesin yapıyorum bunu
yarın nete girince yazıcam inşallah
kaytarmak yok yarın görüşürüz:3::3::3:

Back
X