- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.301
Merhabalar herkese,
Bugün uzun zamandır araştırdığım bu diyete (pazartesiyi felan beklemeden) başladım. Daha önce başlayıp arkamı dönmeden kaçtığım birkaç diyet oldu ama bu sefer kendi içimde birçok şeyi aşıp, hat safhada yüksek bir motivasyonla başladım Ama ne olur ne olmaz diyerek sizlerin desteğine ihtiyacımın olduğunu farkettim hemen aradım buldumsizleri
Merhabalar herkese,
Bugün uzun zamandır araştırdığım bu diyete (pazartesiyi felan beklemeden) başladım. Daha önce başlayıp arkamı dönmeden kaçtığım birkaç diyet oldu ama bu sefer kendi içimde birçok şeyi aşıp, hat safhada yüksek bir motivasyonla başladım Ama ne olur ne olmaz diyerek sizlerin desteğine ihtiyacımın olduğunu farkettim hemen aradım buldumsizleri
Ne kusuru canım ekledim seni de listeye. :) ben de birazdan yiyeceğim yemeğimi. :)
Hoşgeldin canım aramıza :) başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyebilirim seni de. :)
hoşgeldin clementine bizde yeni daha bugün başladık zaten
ben zaten az yemek yiyen biri olduğum için zorlamadı şimdilik beni
zaten pztyi beklersen bitmez o pazartesiler iyi yapmışsın
ben kaç haftadır uğraşıyorum 3 kg zor verdim zaten artık daha da zor veriyorum gram gram o yüzden bi kereliğine bunu deneyeceğim
Hoşgeldin canım aramıza :) başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyebilirim seni de. :)
afiyet olsun canm pek zengin menu yok ama idare etcen bende yeni yedim
Bugünü atlatayım gerisi gelir inşallah. :)
gelir inşallahben yürüyüş yapmaya gidiyorum 45 dk yapmaya niyetlendim sıkılmazsan bırakmadan dönerim
Slm kızlar bende ilk günü kaçamaksız bitirdim bu saatten sonra bir şey yemezsem inşallahyemeyeceğim söz verdim kendime 40 dk yürüyüş yaptım arada yeşilçay ve 5 i bi arada çayından içtim sabahı merak ediyorum şimdiden
Süpersin, devam Gaye'cim. Benim de kaçamak yapasım var ama 13 gün sonraki sonuçları düşünerek yapmamam gerektiğine inandırıyorum kendimi. Su içelim bari :)
Evet, deneme tahtasında bir iki denedikten sonra tabloyu oluşturmayı öğrendim sanırım. Şimdi anlarız.
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] İsim [/td]
[td] Başlangıç [/td]
[td] 7. Gün [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Dizzy [/td]
[td] 68,1 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] rdlpstck [/td]
[td] 53.2 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] didemk8 [/td]
[td] 81.5 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] gaye2007 [/td]
[td] 85 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] clementineee [/td]
[td] 74 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[/table]
Soru işareti olan kısma 7. gün geldiğiniz kiloyu yazacağım. :)
benide ekler misin yarın başlıyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?