Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin clementine bizde yeni daha bugün başladık zaten
ben zaten az yemek yiyen biri olduğum için zorlamadı şimdilik beni
zaten pztyi beklersen bitmez o pazartesiler iyi yapmışsın
ben kaç haftadır uğraşıyorum 3 kg zor verdim zaten artık daha da zor veriyorum gram gram o yüzden bi kereliğine bunu deneyeceğim

Hoşgeldin canım aramıza :) başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyebilirim seni de. :)

Hoşgeldin canım aramıza :) başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyebilirim seni de. :)

Teker teker teşekkür ediyorum ayrıca

Evet, deneme tahtasında bir iki denedikten sonra tabloyu oluşturmayı öğrendim sanırım. Şimdi anlarız.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] İsim [/td]
[td] Başlangıç [/td]
[td] 7. Gün [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Dizzy [/td]
[td] 68,1 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] rdlpstck [/td]
[td] 53.2 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] didemk8 [/td]
[td] 81.5 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] gaye2007 [/td]
[td] 85 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] clementineee [/td]
[td] 74 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[/table]

Soru işareti olan kısma 7. gün geldiğiniz kiloyu yazacağım. :)

Son düzenleme:
Birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim. :)

Bugün 10 adet kiraz ve 1 türk kahvesi ile kaçamak yaptım. Yemeğimi yedikten sonra da su içerim bol bol heralde. :)

Kızlar 1. gün yemek açısından tamamlandı. Ben birebir yapmadım, sıkılmamak için diyetten uyarlıyorum biraz :) ama tamamen de sapmıyorum.
Bugün yediklerim:
sabah: Nescafe tatlandırıcılı
öğlen: 100gr yogurt 1 kasık müsli ile (alışverişe çıkamamıştım böyle idere ettim)
akşam: yeşil salata, domates, gril tavuk(100gr) ve 1 haşlanmış yumurta(protein eksik kalmasın diye tavukla birlikte yapayım dedim)
Spor:
45dk bisiklet, ve suda masaj ve biraz yüzme

Şimdilik bu kadar kızlar.hadi hayırlısı. Sakın kaçırmayınnn. Ufak tefeklerden bişi olmaz, onunla da moral bozmayın.
Yarın sabah tartılınca tekrar yazarım :)

Ben de ayrı ayrı değil bi arada yazayım o zaman. :)

Sabah geç kalktığım için 12.30 gibi kahvemi içtim. (Türk kahvesi, tek şekerle.)

Kaçamak : 10 tane kiraz. :)

3.30-4 gibi 2 haşlanmış yumurta, 1 domates ve çok az haşlanmış ıspanak yedim.

Sonra bir türk kahvesi daha içtim. ( 6 gibi)

En son da etimi yedim yanında güzel bi salatayla.. Yalnız umarım etin ölçüsünü kaçırmamışımdır. Yemeği ortaya yaptığım için bilemedim 200 gram mı değil mi ama yediğim şey beni tıka basa doldurdu. :))

Şimdi de suyumu aldım oturuyorum. İlk gün geçti gitti bile.Üstelik diğer günlerin daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Bugün pazar, herkes evde ailesiyle. E doğal olarak sürekli bir şeyler geliyor önümüze. :)

Son düzenleme:
Slm kızlar bende ilk günü kaçamaksız bitirdim bu saatten sonra bir şey yemezsem inşallah yemeyeceğim söz verdim kendime 40 dk yürüyüş yaptım arada yeşilçay ve 5 i bi arada çayından içtim sabahı merak ediyorum şimdiden

Süpersin, devam Gaye'cim. Benim de kaçamak yapasım var ama 13 gün sonraki sonuçları düşünerek yapmamam gerektiğine inandırıyorum kendimi. Su içelim bari :)

Ben çıkıyorum yarın görüşürüz biraz eşimle kızımla ilgileneyim kalori harcarım hem.. Kaçamaksız günler hadi kızlar iyi geceler

benide ekler misin yarın başlıyorum inş.

kimse soruma cevap vermiyor. Kızlar 5. günde bozdum aradan 2 gün geçti sizce 5ten devam mı edeyim en baştan mı başlayım??? bu sefer cevaplayın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…