• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar herkese,

Bugün uzun zamandır araştırdığım bu diyete (pazartesiyi felan beklemeden :40:) başladım. Daha önce başlayıp arkamı dönmeden kaçtığım birkaç diyet oldu ama bu sefer kendi içimde birçok şeyi aşıp, hat safhada yüksek bir motivasyonla başladım :32: Ama ne olur ne olmaz diyerek sizlerin desteğine ihtiyacımın olduğunu farkettim hemen aradım buldumsizleri :16:

hoşgeldin clementine bizde yeni daha bugün başladık zaten :1:
ben zaten az yemek yiyen biri olduğum için zorlamadı şimdilik beni
zaten pztyi beklersen bitmez o pazartesiler iyi yapmışsın
ben kaç haftadır uğraşıyorum 3 kg zor verdim zaten artık daha da zor veriyorum gram gram o yüzden bi kereliğine bunu deneyeceğim

Merhabalar herkese,

Bugün uzun zamandır araştırdığım bu diyete (pazartesiyi felan beklemeden :40:) başladım. Daha önce başlayıp arkamı dönmeden kaçtığım birkaç diyet oldu ama bu sefer kendi içimde birçok şeyi aşıp, hat safhada yüksek bir motivasyonla başladım :32: Ama ne olur ne olmaz diyerek sizlerin desteğine ihtiyacımın olduğunu farkettim hemen aradım buldumsizleri :16:

Hoşgeldin canım aramıza :) başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyebilirim seni de. :)

hoşgeldin clementine bizde yeni daha bugün başladık zaten :1:
ben zaten az yemek yiyen biri olduğum için zorlamadı şimdilik beni
zaten pztyi beklersen bitmez o pazartesiler iyi yapmışsın
ben kaç haftadır uğraşıyorum 3 kg zor verdim zaten artık daha da zor veriyorum gram gram o yüzden bi kereliğine bunu deneyeceğim

Hoşgeldin canım aramıza :) başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyebilirim seni de. :)

Teker teker teşekkür ediyorum ayrıca:16:

Evet, deneme tahtasında bir iki denedikten sonra tabloyu oluşturmayı öğrendim sanırım. Şimdi anlarız. :p

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] İsim [/td]
[td] Başlangıç [/td]
[td] 7. Gün [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Dizzy [/td]
[td] 68,1 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] rdlpstck [/td]
[td] 53.2 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] didemk8 [/td]
[td] 81.5 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] gaye2007 [/td]
[td] 85 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] clementineee [/td]
[td] 74 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[/table]

Soru işareti olan kısma 7. gün geldiğiniz kiloyu yazacağım. :)

Son düzenleme:
Birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim. :)

Bugün 10 adet kiraz ve 1 türk kahvesi ile kaçamak yaptım. Yemeğimi yedikten sonra da su içerim bol bol heralde. :)

Kızlar 1. gün yemek açısından tamamlandı. Ben birebir yapmadım, sıkılmamak için diyetten uyarlıyorum biraz :) ama tamamen de sapmıyorum.
Bugün yediklerim:
sabah: Nescafe tatlandırıcılı
öğlen: 100gr yogurt 1 kasık müsli ile (alışverişe çıkamamıştım böyle idere ettim)
akşam: yeşil salata, domates, gril tavuk(100gr) ve 1 haşlanmış yumurta(protein eksik kalmasın diye tavukla birlikte yapayım dedim)
Spor:
45dk bisiklet, ve suda masaj ve biraz yüzme

Şimdilik bu kadar kızlar.hadi hayırlısı. Sakın kaçırmayınnn. Ufak tefeklerden bişi olmaz, onunla da moral bozmayın.
Yarın sabah tartılınca tekrar yazarım :)
:8:

Ben de ayrı ayrı değil bi arada yazayım o zaman. :)

Sabah geç kalktığım için 12.30 gibi kahvemi içtim. (Türk kahvesi, tek şekerle.)

Kaçamak : 10 tane kiraz. :)

3.30-4 gibi 2 haşlanmış yumurta, 1 domates ve çok az haşlanmış ıspanak yedim.

Sonra bir türk kahvesi daha içtim. ( 6 gibi)

En son da etimi yedim yanında güzel bi salatayla.. Yalnız umarım etin ölçüsünü kaçırmamışımdır. Yemeği ortaya yaptığım için bilemedim 200 gram mı değil mi ama yediğim şey beni tıka basa doldurdu. :))

Şimdi de suyumu aldım oturuyorum. İlk gün geçti gitti bile.Üstelik diğer günlerin daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Bugün pazar, herkes evde ailesiyle. E doğal olarak sürekli bir şeyler geliyor önümüze. :)

Son düzenleme:
Slm kızlar bende ilk günü kaçamaksız bitirdim bu saatten sonra bir şey yemezsem inşallah:56::56: yemeyeceğim söz verdim kendime 40 dk yürüyüş yaptım arada yeşilçay ve 5 i bi arada çayından içtim sabahı merak ediyorum şimdiden:37::37:

Slm kızlar bende ilk günü kaçamaksız bitirdim bu saatten sonra bir şey yemezsem inşallah:56::56: yemeyeceğim söz verdim kendime 40 dk yürüyüş yaptım arada yeşilçay ve 5 i bi arada çayından içtim sabahı merak ediyorum şimdiden:37::37:

Süpersin, devam Gaye'cim. Benim de kaçamak yapasım var ama 13 gün sonraki sonuçları düşünerek yapmamam gerektiğine inandırıyorum kendimi. Su içelim bari :)

Ben çıkıyorum yarın görüşürüz biraz eşimle kızımla ilgileneyim kalori harcarım hem.. Kaçamaksız günler hadi kızlar iyi geceler

Evet, deneme tahtasında bir iki denedikten sonra tabloyu oluşturmayı öğrendim sanırım. Şimdi anlarız. :p

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] İsim [/td]
[td] Başlangıç [/td]
[td] 7. Gün [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Dizzy [/td]
[td] 68,1 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] rdlpstck [/td]
[td] 53.2 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] didemk8 [/td]
[td] 81.5 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] gaye2007 [/td]
[td] 85 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] clementineee [/td]
[td] 74 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[/table]

Soru işareti olan kısma 7. gün geldiğiniz kiloyu yazacağım. :)

benide ekler misin yarın başlıyorum inş.

kimse soruma cevap vermiyor. Kızlar 5. günde bozdum aradan 2 gün geçti sizce 5ten devam mı edeyim en baştan mı başlayım??? bu sefer cevaplayın lütfen..

Back
X