- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.161
kızlar bende bu ısvec dıyetını yaklasık olarak 19 yasımdamı ne yapmıstım yuruyus ıp atlama bısıklet bol bol su ve harfıyen dıyet lıstesı gramla olctum her yedıgımı ve 2bucuk ayda 30 kılo verdım ama spor cokk onemlı suda tabı cokta dınc kaldım ılk haftayı atlatınca bıtıyor hersey sonrası cokk kolay ınsallah zayıflarsınız
5. gün bitti yaşasın derken özel gün başlangıcı ve dayanılmaz tatlı krizi beni yaramazlık yapmaya zorladı resmen offf yaaa çok canım sıkkın((( ama aynen devam eedeceğim umarım bişey olmaz resmen beynimi kaybetmiş gibi yedim bide çözer diye öncesinde bekunis içtimmm sanki affı var.. yarın 6. gün
düğünün için hayırlı olsun tatlım:) ben 1 gecede karar verdim diyete başlamaya burdaki yazıları okuyarak:) daha önceden diyet faaliyetlerim sadece lafta kalıyordu:) bu diyeti dün bitirdim canım 13 günde 5.800 verdim ve hiç spor flan yapamadm çünkü cok halsizlik yaptı bende.yani mutlaka öneririm bu diyeti canım.ben tekrar bu diyete başlamayı düşünüyorum canım cumartesi günü.hadi sen başla bende arkandan yetişirim :)
saol canım..bugün 66 kiloyla start verdim diyete..sabah kahvemi içtim ve öğlen içinde hazırlıklı geldim işe :) umarım güzel sonuçlar alacağım..açıkçası inanıyorum ama zor olacak gibi de geliyor..kısa vadeli olması diyeti uygulanabilir yapıyor..geçen sene nişanımdan önce dukan diyeti uygulamıştım 1 ay anca dayandım ve 4,5 kilo vermiştim..çok uzun vadeli bir diyet ve uzun süre aynı kiloda kalıyorsun tabi motivasyonunda azalıyor..ama şimdi 13 gün neden yapılmasınki diye düşünüyorum :)
Bu arada bu diyeti araştırırken uyarı olarak diyet bittikten sonra 6 ay içinde aynı diyeti tekrar uygulamayın yazıyordu..metabolizmada ciddi değişiklikler yarattığı için bu yüzden verilen kilolar uzun süre geri alınmıyor..ama çok kısa bir süreden sonra yeniden uygulanması sağlıksız olabilir, sonuçta hiç B vitamini almıyorsun ve günde normal bir insanın alması gereken ortalama kalori 1200 iken bu diyette 500 kalori alınıyor..Bence sakıncalı olabilir farklı bir diyet araştırmanı öneririm ve açıkçası bittiğinde bende daha sağlıklı bir diyet yapma düşüncesindeyim..
devam et canım ama yarın kesin devam et öyle çok fazla ara verme ve 6. günden itibaren hiç kaçamak yapmamaya ve sporu arttırmaya çalış(yapıyorsan)
günaydn kızlarr bu diyet 3 gün önce bitti ve 3 günde ve tam 2.2 kilo almısım yaaakii cokta yüklenmedim bırakıldığı gibi hemen alınıyor demekki
şaka gibi demekki bırakmadan hemen baska bı dıyetle devam etmek gerekıyor.. regl donemın falansa normal olabılır gercı
günaydn kızlarr bu diyet 3 gün önce bitti ve 3 günde ve tam 2.2 kilo almısım yaaakii cokta yüklenmedim bırakıldığı gibi hemen alınıyor demekki
canım ben bu diyeti 2 ay önce 4 gün yaptım ve 4 kilo verdim ve sonra hiç almadım demek herkesin bünyesine göre değişiyor, fazla aşırıya kaçmamaya çalış.. 13 günde ne kadar kilo verdin?
merhaba arkadaşlar ben de yarın başlayacağım bu diyete.. desteğe motivasyona çok ihtiyacım var.. 91 kiloyum
tatlım bende yarın tekrardan başlıyorum. yalnız bırakıldığında hemen kilo alınıyor ben 3 günde 2.2 kilo aldmtekrar başlıyorum yarın bakalım nasıl olacak bu sefer
verilen kiloların geri alınmadığını sanıyordumkilolarımız aynı sayılır beraber yaparız birbirimize destek oluruz.. ilk yaptığında çok zorlandın mı?
bende geri alınmaz diye tahmin ediyordum ama tartıda şokları yaşadımevet canım zorlandım ben ama yapılmayacak kadar değil:) bakalım bu sefer nasıl sonuçlar alıcaz
aslında birkaç günde aldığın için o kiloları hemen verirsin hiç üzülme.. hadi bakalım yarın başlayalım görelim bakalım ne olacak:) pes etmicem sonuna kadar devam edicem..
arkadaşım bak ben bugün isveç diyetini araştırırken başka bir siteden bu diyeti buldum, aklıma da yattı açıkçası.. isveç diyetini yapayım sonrasında bunu da yapıcam..
AYRAN DETOKSU*****
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR) KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA
OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG
SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2
GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALIy 2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG
VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR) 1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı
sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,raz
mıktarda beyaz peynır ve (bolca
yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık. gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım
içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar
için ondan sonra içmeyin.... 1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın
ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4
yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek
kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı
haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ısten
ırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile
değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenı
rse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz
yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey
yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır
.ıdrarınızdan yagların cıktığını
goreceksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?