Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım bende çok motive oluyorum, açlığada dayanabiliyorum ama sırf can sıkıntısından bozuyorum diyeti ya kaç gün oldu daha 1. gündeyim

tatlım bende aynen senin gibiydim her gece yatarken yarın mutlaka rejime başlıyorum deyip ertesi sabah hemen buzdolabı başına geçiyordum:) tabii oda can sıkıntısından:) ama bi gece bu siteye gireyim dedim ve iyikide girmişim dönüm noktam oldu diyebilirim:) burdaki yorumlarla verilen kiloları gördüm birde beynimde o kiloları ben versem nasıl görünürüm diye canlandırdım ve bi hırsla başladım.ilk birkaç günü atlat gerisi gelecektir emin ol.yeme isteği geldiğinde kendi kendine hayır hayırrrr diye söylen bak nasıl 13 günü tamamlıyorsun:)şahsen ben öyle yaptım.zaten birkaç gün geçtikten sonra verdiğin kiloları görünce bırakmaya kıyamıyorsun.birde sana tavsiyem hergün tartıl daha çok motive etti beni belki sendede aynı etkiyi yaratır..şimdi bugünn başlıyorsunn ve bir daha bırakmıyorsunn tamam mı canım:) zaten 13 gün çok çabuk geçiyor ben evde olmama rağmen hiçbir şey anlamadım

benimde bugün bitti diyetim 5.800 le tamamladım. ayda 8 gözüme çok az geliyor ya ben çok sabırsızımm ben yine şok diyetlerle devam etmeyi düşünüyorum canım çünkü vereceğim daha çook kilo var

bu arada herkese günaydınnn:) bugün diyetim bittii çok şükürr:) 13 gün nasıl çabuk geçti inanamadım.5.800 le rejimimi tamamladım 2 gün ara verip tekrar başka diyetle devam edicem ama daha hangi diyetle olacağına karar veremedim.bu sitenin bana çok faydası oldu artık bu sitede yatıp kalkıyorum resmen:) destek olan arkadaşlara çoook teşekkür ediyorum sizler motive etmeseydiniz ben hala buzdolabı başında pinekleyen biri olarak devam edecektim hayatıma:)

Kilom 72.5 ve bugün itibariyle İsveç diyetine başlıyorum..88 kilodan bu kiloya düştüm fakat aylardır aynıyım.Sanırım vücudum direniyor..Hedefim isveçle en azından 70 in altına inebilmek..Burda yazılanları okumak çok motive etti beni

kizlar elimde cok saglikli cok super bi diyet var. aksama yazacagim simdi disari cikmam lazim:)) super bi amerikalinin diyeti ipucum:) amerikali unluleri igne iplige dondurmus

kızlarrr ben rejime cok alışmışım bugün yedim ama hem vicdan azabı cekiyorum hemde diyete devam etmek istiyorum 2 gün ara vereyim diyordum ama dayanamıcam yarın başlıcam diyete.önereceğiniz diyet varmı.yokksa yine isveçle mi devam etsem

Diyetim sorunsuz bir şekilde devam ediyor diyeti sonuna kadar devam ettirmeye kararlıyım umarım bi 60 kiloyu görürüm. Diyete 68 ile başladım şimdi 64 kiloyum aç karnına boyum 1.64 hedef isveç diyeti ile 60 sonrasında da hala diyet bakıyorum.. önerilerinizide bekliyorum

ben bunu bulmustum istersen bi incele sıkılmadan yapılacak bı dıyet gıbı

Kahvaltı Seçenekleri

1. seçenek - 1 bardak süt, 1 bardak meyve suyu, 1 orta boy muz.

2. seçenek – 1 tas sütlü corn flakes, 1 küçük dilim peynir,1 elma.

3. seçenek - 1 katı pişmiş yumurta, 1 dilim reçelli tost ekmeği, 1 kâse meyveli yoğurt

4. seçenek - Yarım taze greyfurt, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim tost ekmeği, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir.

5. seçenek – 1 dilim kepek ekmeği, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı marmelât, 1 bardak elma suyu veya portakal suyu.

6. seçenek - 1 bardak süt ve 3 çay kaşığı kakao ile hazırlanmış sıcak kakao, 2 diyet bisküvi ve iki çay kaşığı krem peynir.

Öğle Yemeği Seçenekleri

1. seçenek – 1 domates, 50 gr. konserve ton balığı, 1 çay kaşığı mayonez, 1 kaşık haşlanmış mısır, kıvırcık salata, 1 salatalık, 1 kaşık zeytinyağı ve limonla hazırlanmış salata. Ardından 1 orta boy muz.

2. seçenek - 2 ince dilim ekmeği, 2 çay kaşığı tereyağı, 2 dilim peynirle hazırlanmış sandviçin yanında 1 bardak portakal suyu ve elma.

3. seçenek - 1 tas domates veya karışık sebze çorbası, üzerine krem peynir sürülmüş 1 dilim tost ekmeği, 1 dilim karpuz.

4. seçenek - 1 katı pişmiş yumurta, 1 tabak yağsız yeşil salata, 50 gr. haşlanmış tavuk eti, 1 portakal.

5. seçenek - 1 tas yoğurtlu çorba (3 kaşık haşlanmış lapa pirince, 3 kaşık yoğurt ve bir miktar sıcak su ilave ederek karıştırın, üzerine nane serpin.) 2 adet ızgara köfte, 1 tabak söğüş doğranmış salatalık ve domates.

6. seçenek - Balık şnitzel (2 orta büyüklükte balık filetosunu galeta ununa batırarak hafif yağda kızartın), 1 tabak mevsim salata, 1 salkım üzüm.

7. seçenek - 80 gr. tavuk eti, 30 gr. kereviz, marul ve bir çorba kaşığı zeytinyağıyla hazırlanmış tavuk salatası, 1 dilim ekmek, 1 armut.

8. seçenek - 1 tabak domatesli spagetti (30 gr. spagetti makarnayı haşlayın, diğer tarafta bir çay tabağı dilinmiş kuru soğanı yağda kavurun ve domatesi üzerine doğrayarak sos haline getirin, makarnanın üzerine dökün),1 bardak ayran.

9. seçenek – Izgarada kızartılmış 60 gr. Hamburger eti, 1 tabak söğüş doğranmış domates ve salatalık, 1 elma.

10. seçenek - 1 tas domates çorbası, 1 tabak lahana salatası (50 gr. turp, 140 gr. kırmızılâhana, marul ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile hazırlayın), 1 dilim kepek ekmeği.

Akşam Yemeği Seçenekleri

1. seçenek - 1 tas mercimek çorbası, 100 gr. haşlanmış tavuk, 1 tabak haşlanmış sebze, vanilyalı bir top dondurma.

2. seçenek - 3 adet haşlanmış sosisin yanında 1 haşlanmış patates, yeşil soğan ve maydanozla hazırlanmış patates salatası,1 kâse meyveli yoğurt.

3. seçenek - 1 tas domates çorbası, 3 adet etli kabak dolması, 1 tabak meyve salatası.

4. seçenek - 1 tabak yağsız makarna, 2 adet ızgara balık, 2 top meyveli dondurma.

5. seçenek - 2 yumurta, 100 gr haşlanmış mantar, biraz peynir, maydanoz hazırlanmış mantarlı omlet, 1 bardak ayran, 1 elma.

6. seçenek - 1 tas sebze çorbası, 3 köfte, 1 tabak havuç salatası, 1 şeftali.

7. seçenek - 1 tabak menemen (2 küçük domates, 1 yumurta, 1 yeşilbiber ve 1 tutam karabiber ile hazırlayın), 1 dilim kızarmış ekmek, 1 tas yoğurt.

8. seçenek - 80 gr. haşlanmış alabalık, yanında 1 tabak rendelenmiş havuç ve 1 orta boy haşlanmış patates.

9. seçenek – 1 tabak ton balıklı makarna (1 tabak haşlanmış makarnanın üzerine 20 gr. taze

ton balığını, 1 domates ve bir avuç maydanozu doğrayın), 1 muz.

10. seçenek – 1 tabak peynirli patates salatası (100 gr. haşlanmış patates, 1 diş sarımsak,

10 gr. dil peyniri, kıvırcık, maydanoz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile hazırlayın) , 2 grissini, 1

portakal.

Kızlar hepinize merhaba :) 15 Haziranda düğünüm var ve benim hala fazlalıklarım duruyor. Son zamanlarda biraz olsun yememe dikkat ederek 2,5 kilo verdim tabi koşturmacanında etkisi var ama hedef için bi 7-8 kilo vermeye daha ihtiyacım var. Buradaki yorumları okumak düzenli bir diyete başlamak için motive edici bir güç oluyor umarım devamlılığı için de motive edici olur. O yüzden yarın başlama kararı aldım ve bende gün gün sizlerle değişimleri paylaşmak istiyorum. Zaten bugün prova niteliğinde geçti sabah meyve suyu form bisküvi öğlen mevsim salata yedim, akşam içinde haşlanmış tavuk göğsü ve yoğurt yemeyi planlıyorum. İsveç diyeti için yarın sabah start vermiş olacağım bu süreçte önerilerinize ve motivasyonunuza ihtiyacım olacak...

Son düzenleme:

bence muthis bi liste. bi kere kahvaltiyi mutlaka ama mutlaka hergun degistirmek lazimmis. ki bu liste bence cooook yardimci:) bazen 3 secenekten sonrasini bulamiyodum.mutlaka uygulayacagim cok tesekuler

kızlar ikinci haftanın 3. gunundeyim kilo vermem tamamen durdu tuvaletede çıkamıyorum sizde de oldu mu siz ne yaptınız acil cvp

canim tuvalet sorunu hepimizde var( benim bugun 11.gunum ve kac sefer ne oldu diye sorsan hic cevap veremem.diyetin bitmesini bekliyorum ki dogru duzgun besleneyim ki tuvalete cikabileyim.

Kizlar bugun 11. gunum. 2 gunum kaldi. 69um hala. 72,5-73 le basladigim yluclugumda 69 olabildim. eh hic yoktan iyi. tabiii gonul soyle bi 7-8 kilo verebilmeyi isterdi ama ne yapalim. cok beklentiyle basliyoruz bu diyete az verince de biraz keyfimiz kaciyo haliyle. ama surat asmak moral bozmak yok:)
ben dun aksam girip yazacaktim ama giremedim. Ben bundan sonra yani pazar gununden itibaren( diyetim ctesi sona eriyor) yep yeni bir diyete giriyorum. ve sanirim bu diyet artik yasam bicimim olacak.
Amerikali Harley pasternak adini turkiyede ebru salliyla lipton icin hazirlanan bi program sayesinde duydu herkes. ben daha onceden workoutlarini yani antrenmanlarini biliyodum. Ama bu diyet listesini gorunce daha once neden bilmiyomusum diye uzuldum. bu adam butun hollywoodu zayiflatmis.kesinlikle cok saglikli ve hizli. biz zaten isvec diyeti yapmis insanlariz gerisi bizi bozmaz:)))
simdi size bu diyet hakkinda bulduklarimi yazicam. sonra yapmak isteyen olursa gunluk menuler hakkinda konusuruz. sunu yiybiliriz bunu yemiyelim falan diye:)

ünde 5 öğünde tüketimde dikkat edilecek kriterler;
2 porsiyon düşük yağlı zengin protein
3 porsiyon karbonhidrat
4 porsiyon lif
1 porsiyon sağlıklı yağ tüketimi ve şeker içermeyen sıvılardır.
Pazar günleri 5 öğün halinde sevilen yiyecekler tüketilir.
Kahvaltıda önerilen besinler: tahıllar, lifler, yumurta, taze meyve, beyaz peynir ve yoğurt
Ara öğün sarısı az beyazı fazla hazırlanmış omlet, elma, tarçın vb. zenginleştirilmiş tahıl gevreği
Öğlen yoğurtlu yulaf ezmesi, salata, esmer ekmekle hazırlanmış sandviçler, pizza ya da pilav
Ara öğün çorbalar, salatalar
Akşam tavuk, kırmızı et, sebze, pirinç, patates, brokoli, ıspanak ve karnıbahar gibi sebzeler
Örnek Haftalık beslenme planı :
Gün 1
Sabah – Elma/tarçınlı yulaf gevreği, yumurta akı, kuru elma
Ara – Yağsız peynir, elma
Öğlen – Tavuk göğsünden yapılmış salata, esmer ekmek ve yoğurt
Ara – Yağsız peynir ve salamlı esmer ekmek sandviçi
Akşam – Balık, haşlanmış nohut, karışık salata
Gün 2
Sabah – Tahıl gevreği, yağsız süt ve meyve ile
Ara – Protein içeceği ve taze meyve
Öğlen – Biftek, haşlanmış bezelye ve domates salatası
Ara – İnce dilimli ekmekten hazırlanmış peynirli tost
Akşam – Izgara tavuk göğsü, az yağ ile hazırlanmış pilav ve yağsız sebze yemeği
Gün 3
Sabah – Omlet ve taze biber
Ara – Elma ve tarçınla hazırlanmış yağsız yoğurt
Öğlen – Esmer ekmekten peynir ve hindi/tavukla hazırlanmış sandviç
Ara – Meyve
Akşam – Salata, ızgara tavuk ve mantar
Gün 4
Sabah – Haşlanmış yumurta beyazı, yağsız süt ve 2 dilim esmer ekmek
Ara – Yağsız yoğurt ve şeftali
Öğlen – Haşlanmış patates ve domates
Ara – Haşlanmış yumurta akı, taze soğan ve kırmızı biberle hazırlanmış salata
Akşam – Derisi alınmış ızgara balık, makarna ve salata
Gün 5
Sabah – Yağsız süt ve meyve ile hazırlanmış tahıl gevreği
Ara – Meyveli süt
Öğlen – Marul, ızgara tavuk ya da hindi
Ara – Soğan çorbası
Akşam – Vejeteryan pizza
Gün 6
Sabah – Yumurta beyazı, peynir ve salam
Ara – Yağsız peynir ve şeftali
Öğlen – Ton balığı, domates ve salatalıkla hazırlanmış salata
Ara – Hindi eti, yağsız krem peynir domates ve marulla hazırlanmış esmer ekmekten sandviç
Akşam – Izgara tavuk göğsü, patates püresi ve meyve
Gün 7
Diyet kurallarına uygun sevilen herşey 5 öğün halinde.

kızlar ikinci haftanın 3. gunundeyim kilo vermem tamamen durdu tuvaletede çıkamıyorum sizde de oldu mu siz ne yaptınız acil cvp

tatlım o tuvalet problemi bendede oldu ama diyetin bittiği ertesi sabah kalktığın gibi aç karnına 2 kuru incir üstüne su iç canım ben öyle yaptım etkisini gördüm.bu arada kilo durmasıda tuvalet problemindende kaynaklı olabilir

düğünün için hayırlı olsun tatlım:) ben 1 gecede karar verdim diyete başlamaya burdaki yazıları okuyarak:) daha önceden diyet faaliyetlerim sadece lafta kalıyordu:) bu diyeti dün bitirdim canım 13 günde 5.800 verdim ve hiç spor flan yapamadm çünkü cok halsizlik yaptı bende.yani mutlaka öneririm bu diyeti canım.ben tekrar bu diyete başlamayı düşünüyorum canım cumartesi günü.hadi sen başla bende arkandan yetişirim :)

kızlar bende bu ısvec dıyetını yaklasık olarak 19 yasımdamı ne yapmıstım yuruyus ıp atlama bısıklet bol bol su ve harfıyen dıyet lıstesı gramla olctum her yedıgımı ve 2bucuk ayda 30 kılo verdım ama spor cokk onemlı suda tabı cokta dınc kaldım ılk haftayı atlatınca bıtıyor hersey sonrası cokk kolay ınsallah zayıflarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…