Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Anladımm canım bende devam ediyorum şu anda 2.gündeyim bugün :) şunun şurasında kaldı 11 gün bişey değil mi sabredip dayanacam 13 gün.Henüz hiç tartılmadım pazartesi sabahı tartılacam burdan yazacam ne kadar verdiğimi umarım verebilirim tabi :) :)

veririsin canım mutlaka sadece dayanklı olmak lazım o diyete. Inş istediğin sonuca ulaşırsın bende merak ettim şimdi yaz buraya kaç kilo verdiğini

selam kızlar halsiz mı dustunuz kımse yok muu huuuu
ben gecen 2 gunde 1 kılo 700 gr vermısım bugun de bayaa yurudum gerı kalan zamandada bebısın peşindeyım yarın sabah sonuc ne olacak beklıorum

evet bende yarın isveçe baslıyorum desteklerinize ihtiyacım var hadi hayırlısı bakalım benide alın aranıza

Bende bugün başladım bu diyete arkadaşlar, daha ilk günüm ve tam 89 kiloyum

sabah kahvemi içtim, 1 kesme şekerle. (sabahları okulum var üşenirim diye bugün nescafenin türk kahveleri çıkmış, sadece sıcak su koyuyosun ve karıştıryosun. orta olanını aldım 1 kesme şekere denk gelir sanırm)

az önce de 2 yumurtamı yedim,2 kaşık kadar olan ıspanağı yemek işkence gibiydi ama yedim 4 tane de çeri domates.
sadece yumurtaya pulbiberle karabiber döktüm biraz bi şey olmaz heralde

akşam için de 1 kilo biftek yokmuş ama ona benzeyen bi et aldım. ama 1 kilosunda 6 parça var yani 200 gramdan biraz daha az yicem, ona rağmen avuç içinden bile büyük :26:

umarım dayanabilirim 13 gün, şu an çok iyiyim ufacık açlığım yok. önümde de en sevdiğim çikolata var eti karam

yeşil çay, form çayı falan içebiliyo muyuz ??

canım hayırlı olsun diyelim sonuna kadar dayan valla süper bi diyet bende yarın baslıyorum keske bugün baslasaydım pişman oldum... Yardımcı olalım birbirimize yeşil çayın hiçbi zararı olmaz ben daha önce yaptım içiyordum aksine faydası olur her türlü bitki çayı içebilirsin. Sadece belirtilenin dısında siyah cay ve kahve yasak az cok tecrübem var istediğini sorabilrsin... Bide ben hiç et ve balık kısmına uymadım sadece et ve balık yerine 200 gr haslama tavuk yedim

Benım de ilk olcak bu, en azından iştah kontrolü ve mide küçülmesi olur buna eminim
ıspanak yemek işkence gibi geliyo bana resmen 3.gün sanırım haşlanmış balık var, haşlanmış balık nedir ya yiyemem ben onu, onun yerine fırında yerim ya da ızgara çay, kahve alışkanlığım yok sabahki kahveyi bile zor içtim zaten. Dayanabildiğim kadar dayancam ben yaparsam sen zaten yaparsın herkes yapar. Çikolata ve yağlı her şeyin bağımlısıyım çok severim
6 gibi etimle salatamı yicem, 200 gram az diye düşünmüştüm ama 1 avuç kadar var
Baharat yasak mı ? Pulbiber, karabiber falan en azından yumurta yememi kolaylaştırır
Sende benım yaptığım hatayı yapma sakın, nasılsa yarın başlıcam diye bugün her şeyi yemek gibi mesela. en azından 6dan sonra bi şey yememeye çalış meyve dışında ki alışmaya başla. çünkü dün çikolata yemiştim gece o yüzden bugün de çok zor dayandım kan şekeri yüzünden

canım ben zaten suan da diyetteyim bugün bitiyo yarın isveçle devam edeceğim yani yiyemem istediğimi... Daha önce yapmıştım 10 günde 4.5 kilo verdim ıspanak falan zor tabi ama dediğim gibi sadece tavuk da yiyebilirsin... Ben yarın ıspanak yemiycem sadece yumurta yicem. ıspanagım yok... Iyikide yokkk Baharat ben kullandım bi sorun olmadı zaten baharat olmasa hiç yenmez yaaaa yagsız tuzsuz hersey...

Daha ilk günden başım ağrıdı.. Normalde aç kalsam asla ağrımaz psikolojik kesin :97: Bel çevremi de ölçcem birazdan, kilodan çok o önemli.. 2-3 cm incelse o bile yeter

Daha ilk günden başım ağrıdı.. Normalde aç kalsam asla ağrımaz psikolojik kesin :97: Bel çevremi de ölçcem birazdan, kilodan çok o önemli.. 2-3 cm incelse o bile yeter

bencede psikolojik canım ilk günler olur ama alısınca hele bide kilo veremeye baslayınca sevinçten daha cok azimlenirsin bel çevremi bende hiç ölçmedim ölçem bakem bende merak ettim

bencede psikolojik canım ilk günler olur ama alısınca hele bide kilo veremeye baslayınca sevinçten daha cok azimlenirsin bel çevremi bende hiç ölçmedim ölçem bakem bende merak ettim

Şok diyetlerle kas ve su kaybı olurmuş ya, az da olsa yağdan gidiyo mu bunu öğrenmek amacım.. benim kilo vermekten ziyade ilk hedefim midemi az yemeye alıştırmak. akşam yemeğimi de yedim, ilk gün böylece bitti.

canım açık konusmak gerekirse ben şok diyetler yaparak 3 ayda 15 kilo verdim ama bana bi zararı olmadı şimdilik sağlıklı beslenerek zayıflayamıyorum ben illa o diyetteyim psikolojisine girmem lazım ve elimde bi liste olması lazım diyet bitti diyerek hominigırtlak yersek tabi kilo alırız geri. en saglıklı diyeti bile yapsan geri alırsın yiyince önemli olan bogazı tutmak ben suan hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyiyyorum buda beni cok mutlu ediyor 87 kiloydum suan 72 bence sen kendini dinle vucudunu en iyi tanıyan sensin bikaç gün dene olmazsa yapma sağlıgın daha önemli tabi. ama en azından mideyi küçültmek için 1 hafta yapmanı öneririm

1 hafta her türlü diyeti yapabilirim ama daha şimdiden yarınki 2 yumurtayla ıspanağı nasıl yerim diye düşünüyorum. 13 gün yapamazsam dayanamadıgım için değil midem kaldırmadığı için yapamam. menüde biftek, salam ve beyaz peynir dışındaki her şeyden nefret ediyorum resmen. büyük ihtimalle de yarın sabah kahve içemicem midemi ağrıttı bugün. öğleyin de ıspanak yemicem başka bi şeyle değiştircem. bugün 2 çatalı zar zor çiğnemeden yuttum. off nolcak benım bu damak tadım

canım listede küçük değişiklikler yap. ıspanak yerine brokoli yada marul ye. Biftek ve balık yerine haslama yada ızgara tavuk ye zor değil aslında ama yapamazsan zorlama hollywood diyetini dene o da cok etkili...

Isveç diyetine basladım bugün hadi hayırlısı baslangıç kilom 72.5 diyetim bitinnce takrar yazacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…