Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı olsun canm ben 5. gunumdeyım 63.5 ile başladım dun menuyu bozmak zorunda kaldım 100 gr fazla cıktım su an 61.4 kgyım

hayırlı olsun canm Ben 5. Gunumdeyım 63.5 ile başladım dun menuyu bozmak zorunda kaldım 100 gr fazla cıktım su an 61.4 kgyım

saol canım sen 5 günde iyi vermişsin ben 65 düşmek istiyorum bu diyetle bakalım artık sonuç nasıl olcak birbirimize destek olalım

kızlar diyete ara vermiştim şimdi kaldığım yerden devam ediyorum 9 günüm kaldı sizce kaç kilo verebilirim. 68 kiloyum

canım sana bi tavsiyem olacak. Günlük 1.5 litre suya 2 cay kasıgı karbonat ekle iç. Cok faydası oluyo hem mideyi rahatlatıyor hemde kilo verdiriyor. Ben epeydir içmiyordum bugün ona da basladım yine...

tatlım bide benim şöyle bir sorunum var diyete başlıyorum sonra hemen bozuyorum dayanamıyorum ne yapabilirim =(

canım diyeti bozunca bi sonraki öğünde yazanların yarısını ye yada hiç yeme ben öle yapıyorum. Bazen oluyo tabi nefis sonuçta can istiyo.. Adacayı iç hamile değilsen eger iştah kapatıyo

PİŞMANLIK ÇAYI ----

1 tatlı kaşığı acı pul biber
Taze zencefil ( iri bi parçayı ufalayın elinizde)
yasemin 10 adet ( aktarda var)
Barut ağacı kabuğu (4yaprak)
Avokado yaprağı (4 yaprak)

kızlar bi demliğe bunları koyuyorsunuz üzerinede kaynar su 5-6 dk demliyorsunuz içiyorsunuz ama unutmayıun 5-6 dakika ne fazla ne az.. bide çok acımış tadı ama ağır yemeğin üstüne bu çayı içerseniz tuvalete çıkıyormuşsumuz direk .. yemeğin yağıydı falanıydı filanıydı kötü şeyleri vucut emmeden dışarı atıyormuşuz
ARTIK KAÇAMAK YAPANLAR BUNU İÇSİN ÜZÜLMESİN DİMİ YAAA

merhaba arkadaşlar bende isveç diyetine yarın başliycam gerçekten bukadar kilo verdirirdi 8 kilo felan ben lahana çorbası diyeti yaptım 6 günde 4 kilo verdim 2 gün ara verdim şimdide bunu yapmak istiyorum yapanları duyunca motive oluyorum

bende yarın başlıycam canım.bırbırımıze destek olsak.aynı gun baslayınca.. benım boy 168 kılo 66. senın durum nedır?

bende geçenlerde yapmıştım ama bozdum sonra devam edemedim evde olmayınca.. yarın inşallah bende başlıyorum ama ciddi motivasyona ihtiyacım var kızlar birbirimize destek olalım zayıflayalım...

bende geçenlerde yapmıştım ama bozdum sonra devam edemedim evde olmayınca.. yarın inşallah bende başlıyorum ama ciddi motivasyona ihtiyacım var kızlar birbirimize destek olalım zayıflayalım...

birbirimize destek olalımki bozmayalım ben biraz iradesizim hiç bozmadan yaparsak işe yariycaktır canım

Sabah=sogan suyu sade kahve
öğle=2 yumurta 1 domates 1 salatalık
aksam=sogan suyu+100 gr tavuk +yagsız tuzsuz limonlu yeşil salata
3 litre su+1 brd sekersiz cay+7 fincan karısık bitki çayı
kocama börek yaptım yemedim+misafirlikteki ikramları yemedim süperim ben yaaaaaaaaaaaa aferin bana

süpersin cnm valla iradeni yenebilmen süper bu diyeti kendinmi hazırladın ne kadar zamandır yapıosun

süpersin cnm valla iradeni yenebilmen süper bu diyeti kendinmi hazırladın ne kadar zamandır yapıosun

saol tatlım bu isveç diyeti aslında... ama ıspanak yerine salatalık yedim sadece ıspanagım bitmiş bugün 2.günüm gayet iyi gidiyo. bence hemen baslayın destek oluruz birbirimize

bugün size bol sulu az yemekli bol motivasyonlu mutlu huzurlu saglıklı bi gün dilerim inşallah hepimiz zayıflarız garii yaa.

Geçen ay nişanım var die9gün uyguladım bu diyeti,8 kilo verdim.sonra dayanamadım bırktım.10gün oldu nişanım olalı tekrar başlamam gerek.ınsanıty denen bi spor programyla uygulıcam tekrar.ama yediklrmde çok aşırı kısmadan.yarın başlıcam.havalardan dolayı kndmi çok uykulu ve halsz hissediyorum ama başlıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…