- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.901
hayırlı olsun canmBen 5. Gunumdeyım 63.5 ile başladım dun menuyu bozmak zorunda kaldım 100 gr fazla cıktım su an 61.4 kgyım
kızlar diyete ara vermiştim şimdi kaldığım yerden devam ediyorum 9 günüm kaldı sizce kaç kilo verebilirim. 68 kiloyum
kızlar diyete ara vermiştim şimdi kaldığım yerden devam ediyorum 9 günüm kaldı sizce kaç kilo verebilirim. 68 kiloyum
9 günde en az 4 verirsin canım liste dısına cıkma belki daha cok verirsin. Bende bugün basladım 72.5 suan.
tatlım bide benim şöyle bir sorunum var diyete başlıyorum sonra hemen bozuyorum dayanamıyorum ne yapabilirim =(
merhaba arkadaşlar bende isveç diyetine yarın başliycam gerçekten bukadar kilo verdirirdi 8 kilo felan ben lahana çorbası diyeti yaptım 6 günde 4 kilo verdim 2 gün ara verdim şimdide bunu yapmak istiyorum yapanları duyunca motive oluyorum
tatlım sende mi burdasın ben ikisini de takip ediyorum
bende yarın başlıycam canım.bırbırımıze destek olsak.aynı gun baslayınca.. benım boy 168 kılo 66. senın durum nedır?
bende geçenlerde yapmıştım ama bozdum sonra devam edemedim evde olmayınca.. yarın inşallah bende başlıyorum ama ciddi motivasyona ihtiyacım var kızlar birbirimize destek olalım zayıflayalım...
Sabah=sogan suyu sade kahve
öğle=2 yumurta 1 domates 1 salatalık
aksam=sogan suyu+100 gr tavuk +yagsız tuzsuz limonlu yeşil salata
3 litre su+1 brd sekersiz cay+7 fincan karısık bitki çayı
kocama börek yaptım yemedim+misafirlikteki ikramları yemedim süperim ben yaaaaaaaaaaaa aferin bana
süpersin cnm valla iradeni yenebilmen süper bu diyeti kendinmi hazırladın ne kadar zamandır yapıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?