• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

tavsıyelerınız uzerıne regl olmma ragmen devam edıyorum 2. gunumdeyım kılo vermek yerıne 500 gr fazla gozukuyor ödemdendır dıye moralımı bozmuyorum bıde rgl bıttıkten 3 gun sonra tartılcam zorlanmıyorumda ama 13 gun devam edıp veremezsem uzulurum.. 1.70 boyum var 63 um 26 yasındayım ama benım dogumdan dolayı karın cevrem sorunlu sporla bırlıkte yapıyorum 58 olmak ıstıyorum ınsallah verırım sonucu sızle paylasırım cunku bıtene kadar tartılmayı dusunmuyorum moralım bozulur bozarım dıye korkuyorum

bıde kızlar spor yapıyorum hergun 1 saat ama sarkma flan olmaz dımı göbekte.. bırden verınce balon mısalı sönmesın =)

selam canım bugun benım11. gunum bende yanında spor yapıyrm daha ıyı mekık cekıyorum gobegım gttı baya bence spor yapman daa ıyı olur hc brakma dıyet bttkten sonrada devam et bence ben 3 gun once tartılmstım 4 kılo vermstm ve etrafımdakı ınsanlar farkettı zayıfladıgımı

selam canım bugun benım11. gunum bende yanında spor yapıyrm daha ıyı mekık cekıyorum gobegım gttı baya bence spor yapman daa ıyı olur hc brakma dıyet bttkten sonrada devam et bence ben 3 gun once tartılmstım 4 kılo vermstm ve etrafımdakı ınsanlar farkettı zayıfladıgımı

ne guzel ya bende 4 kılo verebılsem.. ama kaçamaklara dur dıyemıyorum tatlıya karsı bır ıstegım yok ama sureklı tuzlu bısıler ıstıyorum 1 paket patlamıs mısırı ındırdım bıraz önce mıdeye ama bırakmıcam devam edıcem bu regl dönemıde zorluyor sureklı bısıler yemek ıstıyorum =( kacıncı gunden sonra kılo vermeye basladın

ben bu aksam menüye 2 kasık pilav ekledim simdide 1 elma yedim:17: 7 kılo vermezsem 5 kılo verıyım kaslarımdan gıdecek dıe korkuorum o yuzden karbonhıdrat almak lazım 2 kasık pilav da cok etkılemez heralde

Kızlar diyeti 4 gün yaptım 2 gün ara verdim yarın 5. günden devam mı edeyim yoksa baştan mı başlayım????? lütfen yardımcı olun :((

Kızlar diyeti 4 gün yaptım 2 gün ara verdim yarın 5. günden devam mı edeyim yoksa baştan mı başlayım????? lütfen yardımcı olun :((

öyle bır durumda tekrar baslamayın dıyor hatta en az 6 gun yapıp 3 ay ara verın dıyor bılemedımkı ne yapsan ? 3 gunumdeyım dun tok karnına aksam tartılmıstım 63.3 du bu sabah ac karnına 61.6 gozlerıme ınanamadım 10 kere yenıden tartıldım sımdı 3 gun tartılmayıp 6. gunde tartılcam ıstedıgım kılodaysam bırakıp dukana devam etmeyı dusunuyorum cunku bu dıye gercekten yoruyor gozlerımın altı cöktu resmen bıde ıkızlerım var peşlerınde koşmaktan ıyıce perısan oldum

dün bende cok su içtim vucut ıstıo kı ıcıoruz zararı olmaz sanmıyorum.az önce tartıldım duramadım dun sabahtan bu sabaha 1 kg eksık gosterdı 3 defa tartıldım yerını degıstırdım yıne aynı sonuc mumkun mu acaba boyle bsy:53:

dün bende cok su içtim vucut ıstıo kı ıcıoruz zararı olmaz sanmıyorum.az önce tartıldım duramadım dun sabahtan bu sabaha 1 kg eksık gosterdı 3 defa tartıldım yerını degıstırdım yıne aynı sonuc mumkun mu acaba boyle bsy:53:

tabıkı de mumkun ama sen unu gorupte kacamak yapma benım yarın son gunum sze yazarım kac kılo verdgımı ama bence iradenız varsa kacamak yapmayın daha cok verırısnz ben bu dıyetten sonra pazartesı 5 gunde 5kılo dıyetıne baslıyacagım szce sorun olur mu vucut 2 gun dınlenmıs olacak

kacamak yapmam cnm daha en az 7 kılo var verılecek.yapsam yapsam ya elma yerım ya da yumurta beyazı yerım bebısımın yumurtasından artan o da

canım zaten sürekli yapılabilecek bişey değil sadece 13 gün acil durum için.bende bugün başladım,sabah kahvemi içtim şuan biraz başım ağrıyo inşallah devam edebilrim 13 günü bitirebilirim.sen kaçıncı gündesin???

canım ben daha önce yapmıştım ama ara verilmesi gerekiyor bi süre şimdilik kendimce bişeyler yapıyorum haftaya falan yapacam ama gene süper bi diyet bide ender saraç yapabilirsiniz demiş daha cok emin oldum yapmakta. Ama cok etkili emin ol kilo veremesen bile mide küçülüyor istesende yiyemiyorsun artık buda güzel bişey sonucta herseyin bası azim bence 13 gün yapmalısın ben agır bi grip gecirdim o yüzden 10. Günde kestim ona ragmen 4.5 kilo verdim

kacamak yapmam cnm daha en az 7 kılo var verılecek.yapsam yapsam ya elma yerım ya da yumurta beyazı yerım bebısımın yumurtasından artan o da

evet canım kacamaksz daha cok verırsn insh benım toplamda 12 kılo fazlalıgım vardı 5 verdım 7 kaldı daha devam edecegım ama baska dıyete gececegm bu btınce sporada devam edyrum gunluk 1.5 saat yuruyus inslh verırm son 1 gun kaldııııı...........

evet canım kacamaksz daha cok verırsn insh benım toplamda 12 kılo fazlalıgım vardı 5 verdım 7 kaldı daha devam edecegım ama baska dıyete gececegm bu btınce sporada devam edyrum gunluk 1.5 saat yuruyus inslh verırm son 1 gun kaldııııı...........

waoow super vermişsin bittikten sonra asırı yemezsen rahat verırsın vucut vermeye alıştı ya gıder kalanlarda.

Back
X