Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

canım en doğrusunu yapmışsın. mademki bi eziyet çekiyorsan sonucuda süper olsun istersin tabiki. o yüzden 2 gün fazla yap ama istediğin sonuca ulaş. ben 1 haftada kaç kez döndüm basa bi bilsen en son 10 gün yapabildim. 10 günde 4.5 verdim

Selam kızlar ben de diyetimin 3. günündeyim, inceldiğimi hissediyorum. Ama o haşlanmış ıspanağı yiyemediğim için çok az tavada kavuruyorum öyle yiyorum. Umarım çok farkettirmez

Selam kızlar ben de diyetimin 3. günündeyim, inceldiğimi hissediyorum. Ama o haşlanmış ıspanağı yiyemediğim için çok az tavada kavuruyorum öyle yiyorum. Umarım çok farkettirmez

yağsız olduktan sonr sorun olmaz canım. ıspanak yerine bol limonlu brokolide yiyebilirsin ben brokolide yemiştim

kızlar selam ablam regl olmus o da dıetın 5 gununde sız ce devam etmsinde bı sakınca var mı yoksa bırakp bttktenn sonra tekrar mı baslasın bılenız var mı

canım bu diyet en az 6. günde kesilebiliyo bence yarın bıraksın adet bitince son 6 günü yapsın. adet döneminde kilo verimi duruyo. ama eger dikkat ederse adetten sonra daha cok verirmiş bende yeni öğrendim arkadaslarım saolsun

tesekkur ederım canım ya bılgılerın ıcın dıyete devam o zaman yenı geldım spordan ıncedıgımı farkedyrum darısı basınıza kızlarrrrr

Kızlar ben yurtta kalıyorum öğlenleri haşlanmış ıspanak bulamıyorum maalesef, ama onun dışında her şeye uyuyorum sizce bir şey olur mu????

tesekkur ederım canım ya bılgılerın ıcın dıyete devam o zaman yenı geldım spordan ıncedıgımı farkedyrum darısı basınıza kızlarrrrr

inşallah canım benim kilo veririm durdu suan 1 haftalık ayran diyeti yapıp isveçe gececeğim o zaman bende katılırım aranıza sana tavsiyem diyet dısına cıkma hiç ve bol spor ve su

günaydın kızlarr ben yeniden başlıcaktım ya dün başlamadım ve şunu farkettim yemek yemeyi hiç seven biri değilim zaten düzensiz beslenme ve hareketsizlikten kilo aldım ama diyetteyken canım sürekli yemek yemek istiyordu. gerçekten söylenirdi bu hep ve ben anlam veremezdim.. şimdi çok iyi anlıyorum beyin resmen diyetteyim açım modunda hep ve bu beni rahatsız etti. o yüzden diyeti bırakıyorum. 3 günde 1 kilo verdim bu sabah aynı dün uymadığım halde almamışım. çünkü dün herşeyden az az düzenli yedim. geçen yazda böyle yaparak ve sporla 2 ayda 66dan 60a düşmüştüm ve sporu bırakmama yine düzenli beslenmemme rağmen bu aralar o kilonun 4 kilosu yeni aldım. Evet sonuç olarak hedef 55 fakat diyetlerle değil kendi diyetimle yapmaya karar verdim . Günlük açacm burdan hergün yazcam yaptıklarımı. Umarım en kısa zamanda 8 kiloyu atarımm

Son düzenleme:
Hafta sonu gelince insan bi rehavete kapılası geliyor..mis gibi bi kahvaltı mesela..ama bozmadım kahvemi içtim..öğlen için yumurtalarımıda haşladım..bozupta pişman olmaktansa sabah uyandığımdaki hafifliğimin beni daha çok mutlu ettiğini düşündüm..hem yaz geliyor herşey giymek istiycez..bunları düşünün..

GUNAYDIN kızlar bugun 6 gununmz nasıl gıdyo dun bı kacamak yaptım cok pısmanım 2 catal kunefe yedım ama gercekten dayanamadm sonradan kendıme cok kızdım ama bı an nefsıme hakııım olamadım bugun yedgım o tatlıyı sporla atmayı dusunuyrmm cok uzgunummmm

Slm bayanlar.bende dogumdan sonra gobek ve mide basen kaldi.esimde cok sikayetciydi.bende sikayetciyim.hicbir giysi olmuyor.kara verdim.4 gundur normal diyetteydim.karin mide egzersizi yapiyordum ama daha cabuk vermek icin isvec diyetine karar verdim.bugun 1.gunum.midem cok hashas.ac karna kahve midemi bulandirdi.ogle olsada yumurtami yiyebilsem bulantim gecerdi.birde dedigim gibi midem cok hassas.halanmis balik yeine biftekveya tavuk yesem olurmu.hayatta yiyemem haslanmis baligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…