- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.761
günaydın kızlarrof ben dün çok spor yaptım ve halsiz düştüm o yüzden bi kase daha yoğurt ve meyve yedim yazdıklarınızı okudum bende yeniden başlamaya karar verdim bugün üçüncü günüm olcaktı ama birinci günüm artık kilomda dün 63,2ydi dün ki kaçamaklar yüzünden bugün 63,3
guzel gıdıyor ama bızım kızlardan haber yok :)nasıl gidiyo kızlar?
Selam kızlar ben de diyetimin 3. günündeyim, inceldiğimi hissediyorum. Ama o haşlanmış ıspanağı yiyemediğim için çok az tavada kavuruyorum öyle yiyorum. Umarım çok farkettirmez
kızlar selam ablam regl olmus o da dıetın 5 gununde sız ce devam etmsinde bı sakınca var mı yoksa bırakp bttktenn sonra tekrar mı baslasın bılenız var mı
canım bu diyet en az 6. günde kesilebiliyo bence yarın bıraksın adet bitince son 6 günü yapsın. adet döneminde kilo verimi duruyo. ama eger dikkat ederse adetten sonra daha cok verirmiş bende yeni öğrendim arkadaslarım saolsun
kahve sade nescafe mi oluyo?
şekeri içine mi atıyoruz yiyor muyuz?
tesekkur ederım canım ya bılgılerın ıcın dıyete devam o zaman yenı geldım spordan ıncedıgımı farkedyrum darısı basınıza kızlarrrrr
Kızlar ben yurtta kalıyorum öğlenleri haşlanmış ıspanak bulamıyorum maalesef, ama onun dışında her şeye uyuyorum sizce bir şey olur mu????
kahve sade nescafe mi oluyo?
şekeri içine mi atıyoruz yiyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?