- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #5.801
mrb arkadaslar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama ceaaret edemiyorum yarin allahin izniyle bende basliycam bakalim nekadar dayanabilecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasıl gdıyooo bgun 8 gunum arada bı kacamak yapıyrum ama yınede mutluyum veryrum
Evet canim destek olalim
Sen kacinci gundesin.
Kac kilosun
Hedef kac
Oglen yumurtami bi guzel yedim
Domateste bitti yedim
Simdi ispanaklarim ocakta haslaniyor
Onuda biguzel yicem
Darisi size
Saatte bir tartiyom kendimi
Zayifladigimi gormek beni mutlu ediyor
canım ne gibi kaçamaklar yaptın ve kaç kg verdin yazar mısın?
bidiqperge
zayıflıcam dıyosun kacamak nedır dıye soruyosun :) unut yok kacamak falan 13 gunde hedef 10 kılo versın ama hıc kacamaksız emın ol :)
Ahahah onun için sormadım. ne kadar kilo vermiş ve kaçamağının boyutunu ölçmek istedim. hani onları da yapmasa kaç kg verirdi diye[/cancagazım sen dıyetde yzanlara uy arada kacamak yapmak ıstersende beyaz leblebı ye ondan baskada kacagamagın olmasın bundan oncekınde oglumun abur cuburlarından kacamak yaptım :) ama cok degıl 4 tana kaymaklı bisküvi 2 parca cukalata gını arada buna ramen 13 gunde 8 defa yapmısımdır bu dedıklerımı 4,5 kg verdım sımdı kacamaksız sadece acıkırsam beyaz leblebı arda okadar dedıgım gıbı yaparsan versın :) emın ol 8 kg asaya vermessın
Ahahah onun için sormadım. ne kadar kilo vermiş ve kaçamağının boyutunu ölçmek istedim. hani onları da yapmasa kaç kg verirdi diye[/cancagazım sen dıyetde yzanlara uy arada kacamak yapmak ıstersende beyaz leblebı ye ondan baskada kacagamagın olmasın bundan oncekınde oglumun abur cuburlarından kacamak yaptım :) ama cok degıl 4 tana kaymaklı bisküvi 2 parca cukalata gını arada buna ramen 13 gunde 8 defa yapmısımdır bu dedıklerımı 4,5 kg verdım sımdı kacamaksız sadece acıkırsam beyaz leblebı arda okadar dedıgım gıbı yaparsan versın :) emın ol 8 kg asaya vermessın
Hadi bakalım inşallah. Ben sporda yapıyorum ama umarım bu diyetle spor yapabilirim.
Hadi bakalım inşallah. Ben sporda yapıyorum ama umarım bu diyetle spor yapabilirim.
canım bı kucuk ısırık cıkolata ve braz tatlı ama spor yapyrum dye fazla kafaya takmyordm fakat dger arkadsa katılıyrm belkı yemeseydım daha cok kılo verms olurdum bu arada hc tartımaldm en son gun tartılacgım ve sze yazacagım bugun 8. gunum
Kizlar nasil gidiyor
Karnim zil caliyor aksam yemegimi yememe ragmen.
Uyumak istiyorum
Ac tavuk uyurmu
Aklimda pastalar borekler....
Allahim sabir sabir
Bende 2gun once ole oldum senin gibi.
Sagligim daha onemli ddim
Ve bozdum...
Oyle ipin ucu kacipta yakalanamayacak Bibirr. Diyet degil
Ya boz yada halizligini giderecek biseyler ic.
Bende hemen uyumak acligimi unutmak istiyorum.
bugun bende basliyorum arkadaslar bakalim yalniz bende ispanak yerine oglen marul yesem olurmu
İlk günümü sadece akşam iki ısırık elma ile tamamladım. Mide ağrım oldu ondan iki ısırık elma yedim. Artık bişi olmaz heralde o kadardan. Bugüne allah Kerim bakalım