- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.741
merhaba kızlar bende başlamak istiyorum ama et yerine ne yenbilir bir fikri olan varmı acaba
guzelmıs sagol denıyım yuruyuse gıdemedıgım zamanlarda :)burdan bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html canım çok iyi bir egzersiz :)
tavuk yıye bılırsın cnm
bende tavuk yiyorum inş. çok şey farketmiyodur
Kızlar lütfen bir bakın!!!!!
Sabah kahvaltıya kalkamadım kahve içemedim yani, biraz önce de bi lokma pasta yedim. sizce devam edeyim mi yoksa yarın tam anlamıyla başlayım mı ??????????
merhaba kızlar bende başlamak istiyorum ama et yerine ne yenbilir bir fikri olan varmı acaba
Sporla desteklemen süper..bende sadece yürüyüş yapabiliyorum ama 45 dk yı bulmuyor hergün..evde koşu bandımda var ama işten gelince halim kalmıyor binmeye..yarın 5 günümüz:)) ben 4.günün akşamı biraz liste dışına çıktım.portakal ve yoğurt yerine 3dilim salam ve bol salata yedim:) harfiyen uygulayan varsa bravo..çünkü gerçekten fazlasıyla kilo verdirebilecek bi diyet..yarın listeden beslenmeye devam..bir de hergün 2.5 litre su içiyorumgunaydın canım ya ben tartılmaktan korkuyrm ben 4 gunumdeym her gun 45 dk yuruyus ve yanında spor hareketlerı yapıyorum dunn gece halsızlestım bı de bas agrısı oldu ama yıne de pes etmek yok yola devam bırbrımze destek olabılır papatyamm123
Bu diyet liste dışına çıkmayı ve kaçamakları kabul etmiyo gerçekten..yine de tatlı ve yağlı şeylerden uzak durucaz..sebze ve et yemeye devam..vericez kiloları:)günaydın kızlarrof ben dün çok spor yaptım ve halsiz düştüm o yüzden bi kase daha yoğurt ve meyve yedim yazdıklarınızı okudum bende yeniden başlamaya karar verdim bugün üçüncü günüm olcaktı ama birinci günüm artık kilomda dün 63,2ydi dün ki kaçamaklar yüzünden bugün 63,3
elif naptın cnm nasıl gıdıyorr meyva suyu ıcmek ıstemıyorum 1 lt su 5 bardak portakal suyu ıctım dahada ıcmem sanırım :) aclık yok sımdılık
aynen cerencim 1 bardak greyfurt suyu 1 lt portakal suyu 1.5 litre su 2 fincan bitki çayı bende de açlık yok ama dün biraz başım ağrıdı. Bu sabahta greyfurt suyuyla başladık şimdilik iyi inşallah böyle gider.
Sporla desteklemen süper..bende sadece yürüyüş yapabiliyorum ama 45 dk yı bulmuyor hergün..evde koşu bandımda var ama işten gelince halim kalmıyor binmeye..yarın 5 günümüz:)) ben 4.günün akşamı biraz liste dışına çıktım.portakal ve yoğurt yerine 3dilim salam ve bol salata yedim:) harfiyen uygulayan varsa bravo..çünkü gerçekten fazlasıyla kilo verdirebilecek bi diyet..yarın listeden beslenmeye devam..bir de hergün 2.5 litre su içiyorum
Liste dışına çıkmadım diyemem kırmızı et yiyemiyorum bi de ıspanak yiyemedim ıspanak olduğu zamanlarda sadece yoğurt yedim.biftek yerine de tavuk. bu gün 5.günümdeyim.4 kilo eksik gösteriyor tartı.Ama kendimi halsiz hissediyorum.
Sporla desteklemen süper..bende sadece yürüyüş yapabiliyorum ama 45 dk yı bulmuyor hergün..evde koşu bandımda var ama işten gelince halim kalmıyor binmeye..yarın 5 günümüz:)) ben 4.günün akşamı biraz liste dışına çıktım.portakal ve yoğurt yerine 3dilim salam ve bol salata yedim:) harfiyen uygulayan varsa bravo..çünkü gerçekten fazlasıyla kilo verdirebilecek bi diyet..yarın listeden beslenmeye devam..bir de hergün 2.5 litre su içiyorum
canım o dusunceyı kafandaan at kendıne gel sonunda verıcek oldugun ve verdıgın kg dusun ne guzel 4 kg vermısın oyle dusunmeye devam edersen halsız olursun mutlu ol :) 4 kg gıtmıs valla ben 13 4 anca verdım :)
evet okulda arkadaşlar farkettiler kilo verdiğimi. halsizlik filan kalmadı zaten çok mutlu oldum bu gaz beni 3 gün daha götürür :) sonrası Allah kerim
Liste dışına çıkmadım diyemem kırmızı et yiyemiyorum bi de ıspanak yiyemedim ıspanak olduğu zamanlarda sadece yoğurt yedim.biftek yerine de tavuk. bu gün 5.günümdeyim.4 kilo eksik gösteriyor tartı.Ama kendimi halsiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?