Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benim öğlende bugun haşlanmış balık vardı. iki küçük lidakiyi haşladım tadı beklediğim kadar kötü değil hatta güzeldi ben çok begendim. kızartma yerine hep tercih edebilirim bu pişirme şeklini. yanında birşey yemedim.

akşamda biftek var ama maalesef alamadım onun yerine yine 2 tane balık haşlayıp yiyeceğim ama bu kez yanında bol yeşil salatayla birlikte.

Pazartesi baslıyorum bugun alısverıs yaparım .benimle beraber baslayacak olan varmı
Moral oluruz bırbırımıze? 160 boy 74.4 kilo
:46:

sevda bende pazartesi isveç diyetine başlamak istiyorum.Beraber başlarız inş.Bende 160 boy 56 kg ama 48 kilo olmak isttiyorum 8 kg vermem gerek.hele bi 50 ye insem o da yetecek ama bakalım destek olalm birbirimize verelim kilolarımızı

sevda bende pazartesi isveç diyetine başlamak istiyorum.Beraber başlarız inş.Bende 160 boy 56 kg ama 48 kilo olmak isttiyorum 8 kg vermem gerek.hele bi 50 ye insem o da yetecek ama bakalım destek olalm birbirimize verelim kilolarımızı

pazartesiyi bekleme derim yarın hemen başla. klasik pazartesi sendromu oluyor sonra hem ilk günü evde daha rahat geçirirsin bence.erteledikçe erteliyoruz çünkü herşeyi...

pazartesiyi bekleme derim yarın hemen başla. klasik pazartesi sendromu oluyor sonra hem ilk günü evde daha rahat geçirirsin bence.erteledikçe erteliyoruz çünkü herşeyi...

yarın misafir gelecek annemde dolma sardı.Başlasam kendime hakim olamayıp bozabilirim.haftaiçi pek misafir gelmez rahat olur diyetimi yapmam.Hem okuduğum için tatildeyim şu anda her türlü rahatım ama artık az kaldı tatilde bitiyor. :) önerin için teşekkürler ben cansu bu arada.Umarım başarılı oluruz zayıflama konusunda.

şu an çoook sinirliyim. taksiye atlayıp eve geldim kardeslerimle.ailemdeki herkes diyet yapma bak zararlı diyolar falan diye tutturdular. ananemlerde akşam yemeğimi saat 6 gibi 1 armut domates salata ve 1 biftek le bitirdim. annem ikide bir bişiler ye diyo. tek annemde degil. ısrarlıyım kararlıyım. teyzem de 4.gün bırakırsın sümoş bak görcen dedi.hayır bırakmıcam dedim. dayım teyzem herkes ekmek yeme zayıflarsın ısvec dıyetıne gerek yok dedı hatta teyzemle yenı evlenen enıstem bıle onlar böyle yaptıkça hırslandım. asla da bırakmıcam:36:

hoşbulduk tatlımm amaçlarımıza ulaşırız inşallah...:7:

tamam tatlım bende kendime yoldas arıyodum :-D senin kilonda olmak için neler vermezdim:43:

Aslinda haklisin bende kiziyordum boyle diyenlere tamam senimi kiricam bee hadi ca_cansu baslayalimmm

şu an çoook sinirliyim. taksiye atlayıp eve geldim kardeslerimle.ailemdeki herkes diyet yapma bak zararlı diyolar falan diye tutturdular. ananemlerde akşam yemeğimi saat 6 gibi 1 armut domates salata ve 1 biftek le bitirdim. annem ikide bir bişiler ye diyo. tek annemde degil. ısrarlıyım kararlıyım. teyzem de 4.gün bırakırsın sümoş bak görcen dedi.hayır bırakmıcam dedim. dayım teyzem herkes ekmek yeme zayıflarsın ısvec dıyetıne gerek yok dedı hatta teyzemle yenı evlenen enıstem bıle onlar böyle yaptıkça hırslandım. asla da bırakmıcam:36:

sıkma canını :24:

günaydın..günaydın..
bugün 2.günüm...
şimdi kahvemi içiyorum,bir saat sonra da yürüyüşe çikacağım(1,5 saat yürümeye düşünüyorum)
ikinci öğünüm saat 2:30 gibi yaparım...
MİSSDANCE senin tartının sonucunu bende merak ediyorum ...

evet kızlarrr sabah tartıldım ve tam 3 kilo vermişim :) çok sevindirik oldum toplamda 5 kilo vermiş oldum. iki hafta çorba diyeti yapmıştım 2 kilo öyle vermiştim. sabah 70.2 geldim :)

gerçekten aç kalmamıza değecek şimdi son 7 günüde böyle geçirip bir 3-4 kilo daha versem ne güzel olur yaa...

bu sabah ki kahve yerine yumurta peynir domates salatalık yedim ödüllendirdim kendimi çok iyi geldi ama nasıl doydum anlatamam.ama bugun akşama kadar birşey yemeyeceğim dengelensin diye. akşam tam gaz devam

iyi öğlenlerr.. bugün de diyete devam. kendimi çok aç hissettim ve kahvaltıdan sonra 3 dilim daha kızarmıs ekmek yedim domates yedim 2 ye doğru öğle yemegimi ( taze fasulye, yarım domates, 1 incir ) yedim. birazdan dersaneye gidicem gelince de akşam yemegimi yerim

Back