- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #4.441
Kilo vermem durdu, bugün tık yok. Yarın da aynı olursa 8. gün'e devam etmeyeceğim kızlar.![]()
ama hergün tartılmasan diyorum. o zaman motiveyi düşürüyor 7. gün kırılma günüymüş öyle okumuştum. bence bırakmamlısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo vermem durdu, bugün tık yok. Yarın da aynı olursa 8. gün'e devam etmeyeceğim kızlar.![]()
merhaba,hoş geldin.bende bugün başladım.
Pazartesi baslıyorum bugun alısverıs yaparım .benimle beraber baslayacak olan varmı
Moral oluruz bırbırımıze? 160 boy 74.4 kilo
![]()
sevda bende pazartesi isveç diyetine başlamak istiyorum.Beraber başlarız inş.Bende 160 boy 56 kg ama 48 kilo olmak isttiyorum 8 kg vermem gerek.hele bi 50 ye insem o da yetecek ama bakalım destek olalm birbirimize verelim kilolarımızı
pazartesiyi bekleme derim yarın hemen başla. klasik pazartesi sendromu oluyor sonra hem ilk günü evde daha rahat geçirirsin bence.erteledikçe erteliyoruz çünkü herşeyi...
inşallah canım. hergün gel yaz buraya ama olur mu?
hoşbulduk tatlımm amaçlarımıza ulaşırız inşallah...![]()
sevda bende pazartesi isveç diyetine başlamak istiyorum.Beraber başlarız inş.Bende 160 boy 56 kg ama 48 kilo olmak isttiyorum 8 kg vermem gerek.hele bi 50 ye insem o da yetecek ama bakalım destek olalm birbirimize verelim kilolarımızı
pazartesiyi bekleme derim yarın hemen başla. klasik pazartesi sendromu oluyor sonra hem ilk günü evde daha rahat geçirirsin bence.erteledikçe erteliyoruz çünkü herşeyi...
şu an çoook sinirliyim. taksiye atlayıp eve geldim kardeslerimle.ailemdeki herkes diyet yapma bak zararlı diyolar falan diye tutturdular. ananemlerde akşam yemeğimi saat 6 gibi 1 armut domates salata ve 1 biftek le bitirdim. annem ikide bir bişiler ye diyo. tek annemde degil. ısrarlıyım kararlıyım. teyzem de 4.gün bırakırsın sümoş bak görcen dedi.hayır bırakmıcam dedim. dayım teyzem herkes ekmek yeme zayıflarsın ısvec dıyetıne gerek yok dedı hatta teyzemle yenı evlenen enıstem bıle onlar böyle yaptıkça hırslandım. asla da bırakmıcam![]()
Aslinda haklisin bende kiziyordum boyle diyenlere tamam senimi kiricam bee hadi ca_cansu baslayalimmm
tühh mesajını yeni gördüm kahvaltımı yaptım ama yaa ben