- 4 Şubat 2008
- 304
- 9
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
ben kaçıyorum.. iyi geceler herkese..zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedğin gibi tedbiri elden bırakmıcaz gülüm onlara pirim vermemek adına kaydirigubbakcemile5der dimimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben.. benimki kesin der hemde.. :gitme:.. nese ona bunu dedirttirmemem lazım.. ben kilomu vereyim direk koruma yoları arıcam.. ama evlenince genelde kilo alnıyor galiba.. benim dayımın kızı 45 kiloydu bikaç ayda 65 oldu yaa:bbo:.. bide hamilelik çocuk mocuk.. dabi erkekler rahat.. yazık ya bize.. hayat boyu kilomuzlamı uğraşıcaz:sinifsinif:
ben kaçıyorum.. iyi geceler herkese..zemuszemus
araştırmacı gazeteci arkadaşım canım biriciğim sen güçlüsün lütfen diyeti bozma canım biliyosun bozunca kendini insan kötü ve suçlu hissediyor doğumgününe kadar sabretmeli ve kendine verdiğin sözü hatırlamalısın bence .... bu ufak gibi görünen kaçamaklara izin vermemeliyiz ... biz güçlüyüz onlar bizi değil biz onları kontrol ederiz ...
hatırla ne demiştik erşey beyinde bitiyor....ve eminimki canım arkadaşım sen doğru olanı yapacaksın...
şöyle düşün bu gece rejimi bozacaksın ne olacak bir anlık için rahatlayacak ama yarın olunca herşey aynı değişen tel şey senin ilerlediğin yolda bir adım gerilemen olacak canım diğer herşey aynı kalacak... yarını düşünmelisin .... hadeee bakalıma yapacağına inanıyorum ben :lepi:
evet sıze katılıyorum ben kışın yapmştım bu dıyetı.10 gunde falan 6 kilo verdim.sporsuzda verilebiliyor ama daha sıkı vücut için spor da yapınca harıka oluyor.gorundugu kadar zor degıl zaten yenılen yemekler saglıklı ve tok tutuyor.bır de uyku duzenı cok onemlı.erken yatıp erken kalkınmalı.cunku gece uyanık kaldıkca bırseyler yemek ıstıyor ınsan.şahsen benım aldıgım butun kilo gece yedıklerım yuzundendı herhangi bi saglık sorunumda olmamıştı bu dıyetı yaptıktan sonraakşam öğünümü yedim kızlar yerimseniben
ilk günüm çok rahat geçti :lepi:
inanın bu diet göründüğü kadar zor değil kahvaltı yok gibi gelsede tek şekerle içilen kahve tok tutuyor öğleye kadar dayanamayanlara tavsiyem sabah öğlen arasında 1 aktivya yoğurt yemeleri ..
bu dieti yaparken ne karbonhidrattan nede proteinden eksik kalmıyorsunuz sadece karıştrmadan ayrı öğünlere bölünüyor ..
sebzemizde var , meyvemizde ee daha ne olsun alkisalkisalkis
eve yeni geldim :)
3 küçük su
2 yeşil çay içtim barda :))
sizlere gelipte ben bozdum demek zoruma gidecekti, çünkü biliyorum içmeye başlayınca devamı gelecekti. bütün gün yarı aç yarı tok gez o kadar spor yap, araştır sor soruştur sonra git iç hayır dedim kendime yapmayacaksın....
ama kızlar ben toplamda nerdeyse 190 kiloya yakın verdim ama sanki daha çok vermişim gibi zayıf duruyordum ee tabi giydikleriminde etkisi var :)
siyah giymiştim saçlarım biliyorsunuz kırmızı :)) kendimi öyle mutlu hissettim ki...
daha da zayıflamak istediğimi fark ettim bi gaz geldi ki sormayın yani...
evet sıze katılıyorum ben kışın yapmştım bu dıyetı.10 gunde falan 6 kilo verdim.sporsuzda verilebiliyor ama daha sıkı vücut için spor da yapınca harıka oluyor.gorundugu kadar zor degıl zaten yenılen yemekler saglıklı ve tok tutuyor.bır de uyku duzenı cok onemlı.erken yatıp erken kalkınmalı.cunku gece uyanık kaldıkca bırseyler yemek ıstıyor ınsan.şahsen benım aldıgım butun kilo gece yedıklerım yuzundendı herhangi bi saglık sorunumda olmamıştı bu dıyetı yaptıktan sonra
evet sıze katılıyorum ben kışın yapmştım bu dıyetı.10 gunde falan 6 kilo verdim.sporsuzda verilebiliyor ama daha sıkı vücut için spor da yapınca harıka oluyor.gorundugu kadar zor degıl zaten yenılen yemekler saglıklı ve tok tutuyor.bır de uyku duzenı cok onemlı.erken yatıp erken kalkınmalı.cunku gece uyanık kaldıkca bırseyler yemek ıstıyor ınsan.şahsen benım aldıgım butun kilo gece yedıklerım yuzundendı herhangi bi saglık sorunumda olmamıştı bu dıyetı yaptıktan sonra
yengeçburcu canım, sen ikinci haftaya başladın değil mi :)
son günlerde olduğunu bilmek nasıl anlatsana biraz ben resmen şafak sayıyorum da :))
evt cnm hatta bitmek üzere :1no2:
yarın 10. günüm..
aslında biraz üzgünüm yani hayallerim şöyle 7-8 kiloydu ama olmadı olmıcak gibi
yani öyle aman bitsin bir an önce gbi bir düşüncem yok şu an için ..
ama şu yediklerimdende gına gelmedi değil yani Çok üzgünüm çoook
şu puan diyetine başlıcağımız içinde ayrı bir heycanlyım delikafadulden
ben şöyle yapim diyorum şimdi benmki bittğinde sizlerin 3-4 günü kalmış olucak sanırım..diyorumki 2 gün elma diyeti yapim sonra hep beraber puan diyeti yapalım yerimseniben
bence güzel fikir beklersin böylece bizimde isveçi bitirmemizi :))
saçları boyadğım gün yazmıştım sanki ama belkim başka konuya yazdım ben burası diye hatırlıyorum :)
barda bangır bangır müziğin içinde yeşil çay içtim :))
orası gündüzleri pub cafe tarzı oluyor dedim kesin vardır ama ben yanıma poşet çay almıştım zaten ama gerek kalmadı :)) garson şaşırdı nasıl yani dedi, yeşil çay içmek istiyorum dedim, bu saatte veremiyoruz dedi. patron geldi sonra abi ben yeşil çay içicem dedim ve tamam dedi daimi müşteri olduğumu kendisi bilir :) hoş bi fincan çaya 10 lira verdik ama olsun :))
10 yazacaktım canım ama 190 mı ne yazmışım :)
canlarım bendeniz yatar, yarın işe gideceğim diye ilk kez bu kadar seviniyorum, evde diyet yapmak ne zormuş yaaa :)))
tanıdık yer olmasa seni zopayla kovucaklardı desene çay içiyosun diye :roflol:
gerçi iyiki tandık 10 lira almışlar :1shok:
aman sizde evde toplanıp sıra gecesi yapın cnm yazık paranıza kaydirigubbakcemile3
ay bende herşeye karışıyorum :kedi:
iyi geceler cnm :gitme: Şeniz
aman dur gider ayak içimizi karartma ayol lmaz:
biz hep evdeyiz
aynen öyle vallahi cnm çocuklara hergün ne yemekler yapıyorum mafoldumben napim onların yedikleriyle avunuyorum bende cokacimcoookçok pis kazıklandık ama neyapalım, evde yapacağız ama annem daha beter sgara yasağı uyguluyor :))
ben sizlere hayranım yani evde diyet yapanlara vallahi. kesinlikle benden çok daha güçlüsünüz:)) tüm alkışlar sizlere... heleki çocuklarınız var sanırım birde onlara yemek yap falan, maşallah yani... ben yemek olan yere girmiyorum resmen :)
ay annemi gidip öpesim geldi benim yüzümden hatun 6 gündür evde sıcak yemek yapmıyo ve ben yokken yiyor yemeğini ama benimle benim diyet listemi de yiyor :))
ya hep evdeyiz deme gel buraya seni de bara götüreyim karşılıklı yeşilçay içeriz :))
eşin kaç yaşında cnm :uhm:
benmki 30 yaşına kadar aldığını veriyordu artık veremiyor :lepi:
yaşasın kötülük :roflol: ay ne fena kadınlarız :jeyyar:
bol bol yemek ve tatlı yedir cnm ona özellikle geç saatlerde ağzını boş bırakma delikafadulden
allah kiloları senden alsın kocana versin :Saruboceq: