Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar şu 3-4 gündür saldım diyeti... ve hemen 2 kilosunu geri aldım... çok üzülüyorum ya bugün yeniden başladım... 1.günüm hadi bakalım... :18: :18: :18:
3-4 gün salmak çok fazla ama canım ya. :50:

Birde aşırı kalori şeyler yediysen alacaksın zaten. Kaçışın yok malesef.
Ben kaçamak olarak ne ekliyorum mesela biliyor musun canım?
Mesela tarhana çorbası ya da süzme mercimek çorbası + çoban/ yeşil salata.
Geçen gün erkek arkadaşımla birşeyler yemek için oturduk bunları yedim ben ve kaloriside düşük.
Ek olarak yemek yemedim tatlı yemedim.
Şekersiz çay ve şekersiz kahve içtim birde.

Ya da fazla abartmadan meyve kaçamağın olur ama yağlı tuzlu hamurişi şeylerse yediklerin +kilo olarak geri dönecek sana. Bu kaçınılmaz.

Yinede moralini bozma. Başlamak için geç değil. :34:

Düzenli ve kararlı başlamak için tabi.

Kızlarrrr 3 gündür yokum piyasada naptınız cancağızlarım ? :54:

Mehtap hatunun bitmiş zannedersem, Gözdecim sen naptınn.. :7:

Benim şu düğün pastası krizimden sonra :43:
70 üzerinden baz aldığım diyete yeniden başlama olayında 3. günüm bitiyor ve de 1,5 kg vermişim, biraz yavaşlamaya başladı bünye heralde, olsun.. :10:

İsteğim şimdilik 65 olabilmek, bunun için de 3,5 kilo kaldı vermem gereken, sonra duruma göre 5 kg daha vermeye karar verirsem başka bir diyet uygulucam ama simdilik 3, 5 kilo icin kesinlikle isveç'e güveniyorum.. Hadi bakalım..

:82:

Elbette normal canım.
Bende dün bozmuştum biliyorsun.
Hatta bugün mutfakta masanın üzerinde patlıcan böreği, dereotlu poğaça ve çikolatalı topları görünce bugünlükte boşversemde dedim ama yapamadım. :45:

Bugün diyetimin 7. günü. :31:

Sen ne yapacaksın canım? Karar verdin mi?

Kızlarrrr 3 gündür yokum piyasada naptınız cancağızlarım ? :54:

Mehtap hatunun bitmiş zannedersem, Gözdecim sen naptınn.. :7:

Benim şu düğün pastası krizimden sonra :43:
70 üzerinden baz aldığım diyete yeniden başlama olayında 3. günüm bitiyor ve de 1,5 kg vermişim, biraz yavaşlamaya başladı bünye heralde, olsun.. :10:

İsteğim şimdilik 65 olabilmek, bunun için de 3,5 kilo kaldı vermem gereken, sonra duruma göre 5 kg daha vermeye karar verirsem başka bir diyet uygulucam ama simdilik 3, 5 kilo icin kesinlikle isveç'e güveniyorum.. Hadi bakalım..

:82:

aynen bitti kızlar benim bugün sabah tekrar başlamıştım amaaaaaaaaaa öğlen burger kinge gittik deliler gibi yedim ve şu an acı bir pişmanlıkla eve dönmüş bulunmaktayım yarın başlıcam bastan tekrar

duygucum günaydın sende benim gibi hala buralardasın:)aklım hep bu diyette ama yapamıorm olmuo:(

günaydın canım:) aynen öyle benim aklım da bunda ama dediğin gibi zor:( ayran detoksuna başlıyorum bugün. hazırladım 10 dk sonra yemeye başlaycm bakalım nasıl olacak:)
melike senin paylaştığın kuşhan diyeti bana çok mantıklı geliyor ama ben artık et görmek istemiyorum:( zaten etle aram yoktur kırmızı et beyaz et veya balık haftada sadece 1 kere yemeyi tercih ediyorum. az önce haşlanmış nohut vardı buzlukta onu almak için buzluğu açtım etleri görünce midem bulandı:( o derece bıktım yani. e bu diyetlerin hepsindede proteini dayıyorlar ki o da en çok et de var. off off sabredicem artık

günaydın canım:) aynen öyle benim aklım da bunda ama dediğin gibi zor:( ayran detoksuna başlıyorum bugün. hazırladım 10 dk sonra yemeye başlaycm bakalım nasıl olacak:)
melike senin paylaştığın kuşhan diyeti bana çok mantıklı geliyor ama ben artık et görmek istemiyorum:( zaten etle aram yoktur kırmızı et beyaz et veya balık haftada sadece 1 kere yemeyi tercih ediyorum. az önce haşlanmış nohut vardı buzlukta onu almak için buzluğu açtım etleri görünce midem bulandı:( o derece bıktım yani. e bu diyetlerin hepsindede proteini dayıyorlar ki o da en çok et de var. off off sabredicem artık

canım ben et olarak uygulamıorm ben et yemiorm normaldede sadece tavugun gögsünü yiyebiliorm.isveçi yapmayı hala çok istiorm ama bana uymuyor son 17 günüm ne yapacam bilmiorm:(

canım ben et olarak uygulamıorm ben et yemiorm normaldede sadece tavugun gögsünü yiyebiliorm.isveçi yapmayı hala çok istiorm ama bana uymuyor son 17 günüm ne yapacam bilmiorm:(

canım bence 2-3 gün ayran detoksu yap sende. sonrada bu kuşhan diyetini yap. ben öyle düşünüyorum. ramazanda kuşhanı yapıcam

Son düzenleme:
selam kizlar ben dun baslamistim guya ama aksam bozdum. bugun tekrar birinci gun, kesin bu sefer agustosta giymek istedigim bir suru kiyafet var :) kahvemi ictim, simdi spor yapicam her gun yazicam buraya. haftaya sali gununden once tartilmiycam ama

selam kizlar ben dun baslamistim guya ama aksam bozdum. bugun tekrar birinci gun, kesin bu sefer agustosta giymek istedigim bir suru kiyafet var :) kahvemi ictim, simdi spor yapicam her gun yazicam buraya. haftaya sali gununden once tartilmiycam ama

hadi bakalım kolay gelsin sana o zaman canım:) inanırsan başarırsın. ben 6 gün dayanabildim ama :(

canım benimde ilk günüm isveç kraliçesi yarışması sayfasına gel oradayız tek kalma:)

herkese merhaba,
bugün 7. günümdü, 5. günümde tartıldığımda 4 kilo vermiştim, birde sonunda tartılmayı düşünüyorum sabredebilirsem:)
ilk 3 gün çok zordu geldi ama sonradan alıştım, minimum 2 litre su kesinlikle içilmeli hatta daha fazlası..

ben 1.60 boyundayım ve çok kiloluyum.Geçen yaz daha kötüydüm ve 97 kiloydum ama 10 kilo vererek zayıfladım.3 aylık yaz tatilinde daha zayıflamış olmak istiyorum.Bu yaz tatilinin başında 87 kiloydum.Kendi diyetimi uyguluyarak ancak 2 haftada 84.5 a düşerek 2.5 kilo verdim.Hızlı kilo vermek istedigim için İsveç Diyetini uyguladım ve 11 günde 5.5 kilo vererek 79 kiloya düştüm.Geçen sene 48 beden bile olmazken şuan 42 bedenim.Ben öğrenciyim ve lise 2 ye geçtim.Okulun açılmasına tam 50 gün var.Ve beden okulun ilk günü herkesi şaşırtmak istiyorum.Çünkü arkadaşlarım eskiden hep benimle dalga geçtiler.Kısacası yazın basındaki hedefim 87 kilodan okul acilana 70 kiloya düsmeti.Ve şuan vermem gereken sadece 9 kilom var.Bi kez daha isveç diyetini uyguluyarak bu kilomdan kurtulucam.ve okul açıldığında 3 ayda 17 kilo vermiş olarak gidicem.Size tavsiyem isvec diyetini yapmanız.Gercekten ise yarıyor. :)

Bende bu diyeti geçen sene doğumdan kalan kilolarımdan kurtulmak için uyguladım. Diyetin sonunda 7 kilo vermiştim, ertesi gün hemen 1 kilo aldım:) ama neyseki sonra bir daha almadım uzunca bir süre. (Ara sıra 1-2 kilo artışlar oluyor fakat biraz dikkat edince veriyorum). Yani evet bu diyetle kilo veriliyor AMAAA çok zor bir diyet çok halsizlik yaptı bende, normalde tansiyonum düşüktür diyet süresince dahada düştü tabi ve baş dönmesi ve göz kararması çok yaşadım...

Selam bayanlar, daha önce bu diyetle 10-11kg verdiğimi hatırlıyorum,,denediğim diyetler arasında sonuç veren tek diyet bu olmuştu, sonrasında verdiğim kiloda kaldım hem de, geri almadım ,şuan gelinlik diktireceğim için uzun bir aradan sonra yine diyet derdine düştüm:)))Yarın tekrar başlayacağım inşallah.Bu sene düğün koşturmacamdan oruçta tutamıyorum bari bir işe yarasın bu son 1buçuk ayımda vakit kaybetmiyim diyorum.Yarın ilk günüm ,aralarda verilen kilolar geri alınıyo yazanlar olmuş,,ama açık olalım kızlar zayıfladım diye ök..z gibi yemeğe saldırılmazsa kilo alınmıyor:9: .kız kardeşim verdiği kiloları aldı ama ben diyetten sonra ilk 2-3 hafta çok dikkatli yiyerek o kilomu oturttum hala aynı kilodayım.

Selam bayanlar, daha önce bu diyetle 10-11kg verdiğimi hatırlıyorum,,denediğim diyetler arasında sonuç veren tek diyet bu olmuştu, sonrasında verdiğim kiloda kaldım hem de, geri almadım ,şuan gelinlik diktireceğim için uzun bir aradan sonra yine diyet derdine düştüm:)))Yarın tekrar başlayacağım inşallah.Bu sene düğün koşturmacamdan oruçta tutamıyorum bari bir işe yarasın bu son 1buçuk ayımda vakit kaybetmiyim diyorum.Yarın ilk günüm ,aralarda verilen kilolar geri alınıyo yazanlar olmuş,,ama açık olalım kızlar zayıfladım diye ök..z gibi yemeğe saldırılmazsa kilo alınmıyor:9: .kız kardeşim verdiği kiloları aldı ama ben diyetten sonra ilk 2-3 hafta çok dikkatli yiyerek o kilomu oturttum hala aynı kilodayım.

bende bayramın ertesinde hesapladım perşembe günü başlayabilirim..ama bu sefer kesin bu diyet çok net bu yüzden buna karar verdim..ben sevmiyorum çünkü 4 kaşık sebze yemeği yok 3 köfte kadar et...olmuyo.... ben başlıyorum perşembe sabahı o zamana kadar karar verip katılmak isteyenlerle başlayalım..

DİYETİ UYGULAYIPDA KİLO VEREBİLEN arkadaşlar sabahları türk kahvesimi nescafemi içtiniz...:53::53:
Aylar önce yapmıştım bu diyeti ben.
Türk kahvesi içiyordum, şekersiz.

Türk kahvesinin iştah kapatma özelliği olduğu için onu tercih edin derim ben.

Nescafe derken 3'ü bir arada olanlardan bahsetmiyorsanız o da olabilir.

Back