Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün 6. günüm diyetimde ve sporumda. 1 saat spor yaptım bugün. -2 yi görür gibiyim :) Sporla verilen asla geri alınmıyor. kıtlıktan çıkmış gibi yemedikçe. Her şeyden az yemek çoook doğru. Ben 25 kg vermişim isveçe nasıl uydum hala anlamış değilim. :))
çok iyi ya 6 günde 2 kilo ve sadece dikkat edip spor yaparak :46: bende bu yönteme geçiş yaptım valla 64.5 bu günki kilom..cumartesi yakın arkadaşım evleniyo ve sağdıcım:33: 1-2 kilo eksik olarak düğüne gitsem çok mutlu olcam :21: ve istediğim gibi eğlenip düğünün tadını çıkarcam :24:

çok iyi ya 6 günde 2 kilo ve sadece dikkat edip spor yaparak :46: bende bu yönteme geçiş yaptım valla 64.5 bu günki kilom..cumartesi yakın arkadaşım evleniyo ve sağdıcım:33: 1-2 kilo eksik olarak düğüne gitsem çok mutlu olcam :21: ve istediğim gibi eğlenip düğünün tadını çıkarcam :24:

Ben yine yavaş veriyorum. Arkadaşım haftada 3 kg dan 2 haftada 6 verdi. Gerçi o ilk başlangıçtı. En sağlıklısı ye ye zayıfla :)

Ben yine yavaş veriyorum. Arkadaşım haftada 3 kg dan 2 haftada 6 verdi. Gerçi o ilk başlangıçtı. En sağlıklısı ye ye zayıfla :)
aynen öyle canım azar azar yiyip vericem şu kalan kiloları inşallahhh:21: spor olarak ne yapıyosun merak ettim..ben leslie yapıyorum ama daha faydalı olcak bişey varsa onu yaparım:16:

aynen öyle canım azar azar yiyip vericem şu kalan kiloları inşallahhh:21: spor olarak ne yapıyosun merak ettim..ben leslie yapıyorum ama daha faydalı olcak bişey varsa onu yaparım:16:

ben spora gidiyorum gitmediğim zaman leslie+ jillian yapıyorum. Jillian çok fena sıkılaştırıyor ama zor.
3 leveli var 10ar gün yapılıyor her level.
30 günde incelme programı yani.
3 kg 10 cm farkediyormuş. Sitede var inceleyebilirsin tatlım :34:

ben spora gidiyorum gitmediğim zaman leslie+ jillian yapıyorum. Jillian çok fena sıkılaştırıyor ama zor.
3 leveli var 10ar gün yapılıyor her level.
30 günde incelme programı yani.
3 kg 10 cm farkediyormuş. Sitede var inceleyebilirsin tatlım :34:
çok teşekkürrrrr...bi bakayım ben jilian a..onuda yaparım belki leslie ile :32:

:8::8::8::21::21::21:

benim 3. günüm Allahıma şükür daha zorlanmadım:16: ama akşam saat 7 gibi 1 top vanilyalı dondurma yiyorum sanırım şekerimi dengeliyor :9: onu yemediğimde akşam kolumu kaldıramıcak gibi oluyorum:17:

dün tam 50 dk eliptik bisiklet yaptım dondurmadan sonra sabah - ile uyandım :) 2 günde 2 kilo verdim ve regli olmama rağmen onun şişkinliğide iner diye düşünüyorum:8::8::8:
Allahım önceden verdiğimdeki gibi göbeğim neredeyse kalmadı nasıl mutlu oldum anlatamam:16:

bugün: 3 . gün:
1 dilim kızarmış ekmek yedim 8:30da
birazdanda nescafemi içicem :)

öğlen 1 katı yumurta ( 2 tane bu sıcakta fazla gelir) salata ve azcık lor peynir var yanımda:)
akşam : ıspanak yerine semizotu yicem :):56:

veee 3 günde tam 3 kilo vererek 70 barajımı kırdım ve tam 69 kiloyum:8::8::8:
sırada 65 barajı var gibi gözüküyorrr:21::21::21: sanırım bir 3-4 kilo daha verebilirim gibi düğüne kadar:9::9::9::16::16::16:

bugün 4 .günüm ve en zor günlerden biri akşam sadece yoğurt ve portakal suyu var :30:
yandık yandıkk:44:

Bugün 76.7 çıktımmm nasıl mutluyum nasıl mutluyummmm :1: Dün çook kaçamak yaptım ama yine deee
Göbeğim dümdüz
4 gün sonra 75'i görücem inşallahh

arkadaşlar sağlıklı bir doğru beslenme programının ardından kilo verimini azaltmış vücudumuzu şaşırtmak adına bu tarz diyetler yapılabilir ama inanın verdikleriniz yağ değil sadece su bana hadi ordan sen çokmu biliyorsun diyebilirsiniz ama verdiğinizi sandığınız o kiloları kat be kat geri alırsınız bende 72 kiloyken diyet yöntemlerini araştıdım çok ve işveç diyeti yaptım sonrasında vücut bu kadar ağır bir tabloya asla uzun süreli dayanamaz ve 2 kilo kayıpla diyeti sonlandırdım bikaç gün sonra normal yemek yeme düzenine geçtim ve 75 kiloya çıktım sonrasında nasıl olur nasıl yapabilirim derken bu forumda diyet grupları var onları takibe başladım sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 8 zeytin peynir yumurta domates salatalık biber sosis salam 1 tatlı kaşığı bal yada reçel ara öğünlerde bir meyve yoğurt yada bir avuçtan az çerez öğle evde ne piştiyse o yemekten 4 kaşık yalnız susuz olacak bir kase çorba salata yada yoğurt ara gene aynı akşam kesinlikle pilav hamurişi fasulye bulgur pilavı gibi şeyler yok çünkü bunlar hazmı zor vücut bunları hazmetmiyor yine çorba salata yada yoğurt yedim birde akşam 6dan sonra ağzıma su dışında bişey sürmedim 60 kiloya kadar indim 4.5 ay gibi bir sürede ve temmuzda kilo verme sürecim 1 yıl olacak ve ben hala aynı kilodayım naçizane sizlere tavsiyem diyet groplarını takip edin ve böyle diyetlaele kendinizi kandırmayın zamanında kkkkkendini kandıran biri olarak söylüyorum sizlere sevgiler:9:

günaydın şekerler...

5 haziran da başladığım diyetimin 25. günündeyim 95.50 ile başladığım diyetle bu gün 85.40'ü gördüm... bu diyetin son üç gününde isveç diyeti yaptım ve bu üç gün içinde 2.6 kg verdim... toplamda 10.1 kg vermiş oldum...herkese sağlıklı kilo vermeler.....

bende başladım bugün yumurtamı yicem şimdi. beraber yapabileceğim kişiler olsun nolur yaa gaza ihtiyacım var çok :18:

Back