Merhaba tweeety, biblodeniz ve sevgili hanımlar. Dün bu sayfayı görerek niyetlendim ben de bu diyete, ve bugün başladım.. :)
Sabah bir fincan neskafe içtim.. Saat 8 gibi.. Öğle yemeği için menüde ıspanak var ama ben ıspanak bulamadım marketlerde, bu mevsimde bulmanız çok çok zor dediler..
Ben de niyetlenmişken vazgeçmek istemedim.. karnabahar ve roka aldım.. Öğleyin bir porsiyon haşlanmış karnabahar, 1 katı pişirilmiş yumurta ve bir küçük domates yiyeceğim.. Biraz önce bir fincan limonlu yeşil çay içtim.. Açlık hissetmiyorum.. :) bir fincan da akşamüstü içmeyi planlıyorum.. Güzel başladık bakalım :)
Benim yaşım 24, boyum 1,70, kilom 70.. ilk hedefim 14 gün içinde 63 kiloya kadar inmek.. diyeti uygulayanlar en az 6 kilodan bahsetmişler.. ben de ona göre bir hedef belirledim :) son iki haftadır spora başlamıştım zaten.. aksatmadan devam edeceğim.. ve gün içinde 2,5-3 litre kadar su içeceğim.. Niyetim fazla olan kilomun en azından bir kısmını bu diyetle verip, motive olup, sonrasında daha yumuşak bir diyetle devam etmek.. bakalım artık..
Diyeti uygulayan arkadaşlarla burada haberleşerek, birbirimize destek olarak ve birbirimizi motive ederek güzel sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum.. :)