Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar :) bende katıldım aranıza :2:
23 yaşındayım, 1.65 boyum ve maalesef 73 kiloyum :( inşallah bu diyetle 13 kilonun en azından 7sini veririm :18:

günaydın kızlarrr giremedim kaç gündür ofiste boya badana evde boya badana öldüm bittim geberdim kaç gündür :37::37::37: yani diyet miyet hakgetire :43::43::43::43: ama bugun başladım bozmucam bu sefer ne olursa olsun sizlerin nasıl gidiyor özledim valla :16::16:

Merhaba tweeety, biblodeniz ve sevgili hanımlar. Dün bu sayfayı görerek niyetlendim ben de bu diyete, ve bugün başladım.. :)

Sabah bir fincan neskafe içtim.. Saat 8 gibi.. Öğle yemeği için menüde ıspanak var ama ben ıspanak bulamadım marketlerde, bu mevsimde bulmanız çok çok zor dediler..
Ben de niyetlenmişken vazgeçmek istemedim.. karnabahar ve roka aldım.. Öğleyin bir porsiyon haşlanmış karnabahar, 1 katı pişirilmiş yumurta ve bir küçük domates yiyeceğim.. Biraz önce bir fincan limonlu yeşil çay içtim.. Açlık hissetmiyorum.. :) bir fincan da akşamüstü içmeyi planlıyorum.. Güzel başladık bakalım :)

Benim yaşım 24, boyum 1,70, kilom 70.. ilk hedefim 14 gün içinde 63 kiloya kadar inmek.. diyeti uygulayanlar en az 6 kilodan bahsetmişler.. ben de ona göre bir hedef belirledim :) son iki haftadır spora başlamıştım zaten.. aksatmadan devam edeceğim.. ve gün içinde 2,5-3 litre kadar su içeceğim.. Niyetim fazla olan kilomun en azından bir kısmını bu diyetle verip, motive olup, sonrasında daha yumuşak bir diyetle devam etmek.. bakalım artık..

Diyeti uygulayan arkadaşlarla burada haberleşerek, birbirimize destek olarak ve birbirimizi motive ederek güzel sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum.. :)

Son düzenleme:
Merhaba tweeety, biblodeniz ve sevgili hanımlar. Dün bu sayfayı görerek niyetlendim ben de bu diyete, ve bugün başladım.. :)

Sabah bir fincan neskafe içtim.. Saat 8 gibi.. Öğle yemeği için menüde ıspanak var ama ben ıspanak bulamadım marketlerde, bu mevsimde bulmanız çok çok zor dediler..
Ben de niyetlenmişken vazgeçmek istemedim.. karnabahar ve roka aldım.. Öğleyin bir porsiyon haşlanmış karnabahar, 1 katı pişirilmiş yumurta ve bir küçük domates yiyeceğim.. Biraz önce bir fincan limonlu yeşil çay içtim.. Açlık hissetmiyorum.. :) bir fincan da akşamüstü içmeyi planlıyorum.. Güzel başladık bakalım :)

Benim yaşım 24, boyum 1,70, kilom 70.. ilk hedefim 14 gün içinde 63 kiloya kadar inmek.. diyeti uygulayanlar en az 6 kilodan bahsetmişler.. ben de ona göre bir hedef belirledim :) son iki haftadır spora başlamıştım zaten.. aksatmadan devam edeceğim.. ve gün içinde 2,5-3 litre kadar su içeceğim.. Niyetim fazla olan kilomun en azından bir kısmını bu diyetle verip, motive olup, sonrasında daha yumuşak bir diyetle devam etmek.. bakalım artık..

Diyeti uygulayan arkadaşlarla burada haberleşerek, birbirimize destek olarak ve birbirimizi motive ederek güzel sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum.. :)

canım hoşgeldin aramıza azimli olursak veririz kiloları merak etme biz burdan haberleşiyoruz hep sporu sakın ihmal etme sarkarsın sonra bugun bende başladım tekrardan şu an yeşilçayımı içiyorum :7::7::7:

kızlarrr bende bu gün tekrardan başlıyorum..araya bi sürü şey girdi başlamıştım geçen hafta yalan oldu diyetim..bu sefer sıkı tutcam inş..bir an önce 58 olmak istiyorum artıkkkkk :14:

Hoşbuldum biblodenizcim, afiyet olsun :)
biraz evvel öğle yemeğimi yedim, öğleye kadar bir açlık hissetmedim yahu, bu kahve gerçekten tok tutuyormuş..
Bu defa kararlıyım inşallah :) sporu bırakmam artık, sabah "jillian michaels-30 day shred egzersiz programı"nı indirdim.. bu akşam başlayayım..
1 saatlik tempolu yürüyüşün ardından, bu yarım saatlik egzersiz başlangıç için yeterli olur sanıyorum..
ayh.. heyecanlıyım yahu =)

tkca, sen de hoşgeldin.. paylaşımlarını bekleriz.. :)

biraz evvel öğle yemeğimi yedim, öğleye kadar bir açlık hissetmedim yahu, bu kahve gerçekten tok tutuyormuş..
Bu defa kararlıyım inşallah :) sporu bırakmam artık, sabah "jillian michaels-30 day shred egzersiz programı"nı indirdim.. bu akşam başlayayım..
1 saatlik tempolu yürüyüşün ardından, bu yarım saatlik egzersiz başlangıç için yeterli olur sanıyorum..

hoşbulduk canımm hepimize kolay gelsin :10:

kımse varmıııı balık bulamıyorum ton balıgı yesem olurmu
lıght yagsız ton balıgı bende bunu kullanmıstım balık gunlerınde

Arkadaslar bende yarın baslayacagım fakat kahve derken nescafe mi yoksa türk kahvesimi? benim nescafeyle aram yokta türk kahvesi içebilir miyim acaba

turk kahvesı tercıh edılıyor zatı cok ıyı olur ;)

kızlarrr bende bu gün tekrardan başlıyorum..araya bi sürü şey girdi başlamıştım geçen hafta yalan oldu diyetim..bu sefer sıkı tutcam inş..bir an önce 58 olmak istiyorum artıkkkkk :14:

aynen aynen benimde araya boya badana girdi :27::27::27: bende başladım sabah şimdi öğle yemeği olarak salata yaptım kendime onu yicem

evet canım tok tutuyor kahve :10::10: ben ağır spor yapamıyorum açlıkla birleşince tansyonum düşüyor bayılıyorum :43::43: hafif hafif yapıcam

aynen aynen benimde araya boya badana girdi :27::27::27: bende başladım sabah şimdi öğle yemeği olarak salata yaptım kendime onu yicem

evet canım tok tutuyor kahve :10::10: ben ağır spor yapamıyorum açlıkla birleşince tansyonum düşüyor bayılıyorum :43::43: hafif hafif yapıcam
havalar sıcakya acıkınca spor benide zorluyo ama yapıyorum yine sora duş alınca düzeliyorum bırakmak yok sporu :36:

ya bu arada ben sabah tartılmadım geçen hafta 2 gün diyetle 65.7 den 64 e düşmüştüm ama şimdi kaçım bilmiyorum korkuyom tartılmaya yaaa :18:çok aşırı yemedim ama yinede diyeti bıraktımya almışımdır gibi geliyo :18:

sanmam ama yinede tartılmalısın çünkü kaç kilo verdiğini tam olarak bilemessin

Bende bugün başladım :) 2 yumurta 1 salatalık ve 1 domates yedim. ıspanak bulamadım bu mevsimde.
83 kilo ile başlıyorum inşallah faydasını görürüm

bende burdan destek alarak başladım :) bi kaç güne malum günlerim başlicak, canım çok tatlı istiyor ama yemicem kararlıyım:3:
Sabah kahve yerine 2 bardak yeşilçay içtim, 1 kesme şekerimi yedim öğlende lahana yedim, öğrenciyim yurtta kalıyorum listede yazan herşeyi bulmam zor oluyor :5: ama başarıcazzz inanıyorumm :)

Back