- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.721
Dün isveç diyetine başladım. Hatta şu an öğle öğünüm olan 100 gr. Yoğurdumu yiyorum :)) dün sabah 87,200 kg idim. Bugün sabah 85,600 kg. Olmuşum.yedi sekiz sene önce yapmaştım bu diyeti 7 günde altı kilo vermiştim ve 2 sene ye kadar hiç kilo almamıştım. şimdi spor destekli yapıyorum ve umarım 13 yapabilirim.... Yazarım sonuçları yine
bugün başladım bende isveç diyetine. şimdilik tamamen uydum da başım dönüyo benim açlıktan heralde
cidden zor bi diyet bu.akşam eve giderken tartılıcam bakalım kaç kiloyum.günlük yazarım bende
Hayırlı olsun arkadaşım, o kadarı da normaldir herhalde... Yemek saatlerini kaç olarak ayarladın? Ben genelde geç kalkarım o yüzden de sabah 12, öğlen 3, akşam 6 olarak ayarlayacağım yemek saatimi. Hem sık sık yemiş olurum, hemde çok fazla açlık hissetmem. Dilerim dilediğin kiloya düşersin! Bol bol su içmeyi unutmaaa! :)))
canım biraz daha araştırma yaptım bu diyetle ilgili arzu88. bak bunlar oluyomuş.13 günde şok diyet diye sağlıktan olmayalım :26:
Canım okudum yazıyı, aslında söyledikleri çok doğru ama benim çevremde bu diyeti yapan/yapmış çok kişi var. Hiç kimseden de ben bu kadar olumsuz bi sonuç aldıklarını duymadım. Metabolizmadan metabolizmaya değişir o avuç avuç saç dökülmesi... Onun dışında diyetten sonra sarkmalar olmasın diye sıkılaşmak için ya bi spor salonuna yazılmak ya da evde düzenli olarak spor yapmak lazım.. Ya aslında bakma hepimiz biliyoruz zararlı olduğunu ama kolayımıza geliyor işte bu tarz şok diyetler... Bianda o kadar çok kilo kaybetmek hepimizin işine geliyor... Bilmiyorum ki yaa yazıyıda okuyunca kafam karıştı iyice...
bence o kişiye göre değişiyo ben de ekstradan bi saç dökülmesi olmadı bence içerik olarak çok kötü bi diyet değil ama çok zorlayıcı her yiğidin harcı değil ben 2 kere yaptım bunu geçen yaz 6 günde 1,5 kilo verebilmiştim ama çok hareketsizdim bu yıl da 6 günde 3 kilo verdim 9. günde hala kilo verme olmayınca bıraktım annem de 5 kilo verdi kilosu fazlaydı 2 hafta olacak, dikkat ediyoruz o sebeple kiloyu geri almadık henüz de, ama genel tavsiyem şudur kendinizi bi hafta az yemeye alıştırın sonra başlayın, bi anda başlanınca dayanmak zor oluyo, uzn diyet ve kilo vermeden sonra başlanınca da kilo vermek zor oluyo bence:)benim saçlarım zaten çok dökülüyor kel kalmayı göze alamam
bide canım bi doktor arkadaşıma sordum.yapma öyle diyetler dedi. vüdunun ihtiyacı olan vitaminlerden mahrum bırakamazsın bak sana küser sonra falan dedi. sporunu yap.hamur işinden kaçın sonrası gelir zaten diyor.yani bütün diyetisyenlerin söylediğini söylüyor. bak zaten yaz geldi sıcak iştahları etkiler. yağlı yada ağır şeyler yemek gelmez zaten insanın içinden. sağlıklı güzel olalım bence
bence o kişiye göre değişiyo ben de ekstradan bi saç dökülmesi olmadı bence içerik olarak çok kötü bi diyet değil ama çok zorlayıcı her yiğidin harcı değil ben 2 kere yaptım bunu geçen yaz 6 günde 1,5 kilo verebilmiştim ama çok hareketsizdim bu yıl da 6 günde 3 kilo verdim 9. günde hala kilo verme olmayınca bıraktım annem de 5 kilo verdi kilosu fazlaydı 2 hafta olacak, dikkat ediyoruz o sebeple kiloyu geri almadık henüz de, ama genel tavsiyem şudur kendinizi bi hafta az yemeye alıştırın sonra başlayın, bi anda başlanınca dayanmak zor oluyo, uzn diyet ve kilo vermeden sonra başlanınca da kilo vermek zor oluyo bence:)
ben de geçen yıl aynı şeyi düşünüyodum:) sonra bi kaç yerde şunu okudum avrupa ülkelerinde yabancı ülkelerde insanlar hep aç aç kahve içiyorlar ve bişe olmuyo:) mantıklı geldi bana bu:) ben isveçi bıraktım ama zaman zaman kahveyi hala içiyorum oldukça tok tutuyo sabah 7:30ta içtiğim kahveyle neredeyse öğlene kadar durabiliyorum kahvaltı yapınca öle olmuyo:) mesela bugün kfleks yapmaya başladım ama sabah yarı sütlü t.kahvesi içtim hiç pişman değilimevet dediğin gibi içerik olarak çok kötü değil ama sabahları sade kahve iyi bişey değil.doktor arkadaşımın tavsiyesine uydum ben yapmıyorum
ben de geçen yıl aynı şeyi düşünüyodum:) sonra bi kaç yerde şunu okudum avrupa ülkelerinde yabancı ülkelerde insanlar hep aç aç kahve içiyorlar ve bişe olmuyo:) mantıklı geldi bana bu:) ben isveçi bıraktım ama zaman zaman kahveyi hala içiyorum oldukça tok tutuyo sabah 7:30ta içtiğim kahveyle neredeyse öğlene kadar durabiliyorum kahvaltı yapınca öle olmuyo:) mesela bugün kfleks yapmaya başladım ama sabah yarı sütlü t.kahvesi içtim hiç pişman değilim
doktor tavsiye etmiyosa muhakkkak bi dayanağı vardır tabi:) ama biz de doktorların diyetisyyenlerin vs. her dediğini yapmıyoruz ki canım
inşallah istikrarlı ve başarılı olursun:) çok şükür artık ben de bölgesel sorunlarım var diyebiliyorumevet canım doktorların her dediğini yapmıyoruz.ama bunu ciddi sıkıntısını yaşıyorum.geçenlerde mazeret sınavlarına girmek için rapor almıştım.doktor da cidden muayene etti vede ilaç yazdı.demir anemisi için.tabi almadım.şimdi tırnaklarım uzamıyo saçlarım çok dökülüyor.zaten vitamin eksikliğim var bu diyetle tırnaklarım kökünden fırlar gider heraldesağlıklı beslenmem lazım.spor yaparak eriticem bu göbişi.zaten benim derdim bölgesel ...
inşallah istikrarlı ve başarılı olursun:) çok şükür artık ben de bölgesel sorunlarım var diyebiliyorumbildiğin yöntem varsa göbek için tavsiyelere her daim açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?