Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ya gece ruyamda bıle sankı dıyetımı bozmusum gıbı pışmanlık yasıyodum:)
sımdı kalkıyım sıcak suyumu ıcıyım ondan sonra kahvemı ıcıyım
sporda yapmaya calısın kızlar hıcbısey yapamıyosanız kulaklıgı takın oynayın benım buaralar bunu yapacak keyfım yok ama yuruyus yapıyorum fakat gecen ay 6 kılo verdım boyle yapıyodum kulaklıgı takıp oynuyodum tavsıye edebılırım

çok seviyorum bu diyeti :)))
dün iyi geçti diyebilirim akşam salatayı fazla mı yedim diye düşündüm:26::26::26:
bu sabah uyandım 67,7 kiloyum şaka gibi çok mutluyummmmmmmmmmm

bakalım bugün nasıl geçecek???

Son düzenleme:
daha önce yapmaya niyetlenmiş fakat bayılma sonrası bırakmıştım bugün tekrar başladım.. tartı 68,9u gösteriyor.Ve bugün reglimin ilk günü...13 gün sonra farkı yazacağım..:26:inşallah güzel sonuçlar alırım:26:

geçmiş olsun cnm regl döneminde zor olmayacakmı? başarılar diliyorum ...

bugün 10.günüm 75 kilo olarak başladığım diyetimi 69 kilo ile devam ediyorum epeydir giyemediğim pantolonumu giyebilmek inanılmaz bir keyifti...

ben 9 günde 3 kilonun ötesine gidemedim o sebeple 10. günde bıraktım artık ve ertesi günü çok dikkatli olmama rağmen yarım kilosunu almıştım:(

Herkese merhaba.. Bugün diyetimin ilk günü. Cok kararlı bi şekilde başlamama ragmen kuzenimin o sağlıksız bir diyet kızım baska diyetler yapalım diye ısrarlarına dayanamayıp dondurmaları yedim. daha sonra vicdan azabından midem bulanmaya basladıgı için hepsini cıkarttım ve diyetime devam ediyorum. yanlız bugün ıspanak yiyemedim mevsimi olmadıgı için bulamadım sadece yumurta ve domates yedim. Aksamda biftek yicem ama 200 gr biftek 1 dilim biftekmidir? ölçebilecegim bi alet yok yardımcı olursanız sevinirimm :)

Herkese merhaba.. Bugün diyetimin ilk günü. Cok kararlı bi şekilde başlamama ragmen kuzenimin o sağlıksız bir diyet kızım baska diyetler yapalım diye ısrarlarına dayanamayıp dondurmaları yedim. daha sonra vicdan azabından midem bulanmaya basladıgı için hepsini cıkarttım ve diyetime devam ediyorum. yanlız bugün ıspanak yiyemedim mevsimi olmadıgı için bulamadım sadece yumurta ve domates yedim. Aksamda biftek yicem ama 200 gr biftek 1 dilim biftekmidir? ölçebilecegim bi alet yok yardımcı olursanız sevinirimm :)

cnm ben kasaptan alırken onları 200'er gr ayarlamasını rica ediyorum.diyetten vazgeçmediğin içinde tebrik ediyorum başarılar...

Son düzenleme:
kızlar slm benımde 2.gunum ıyı gectı yalnız ben 2.gunle 3.gunun yerını degıstırecektım hatta kahvaltımı3.gune göre yaptım ama malesef yapmamlıymısım sadece ogunlerın yerını degıstırebılırmısın bende hemen bı manevra yaparak 2.guneume kaldıgım sekılde devam ettım fakat esım bıftegımı almamıs kasap etı uygun görmemışmış elını kolunu sallaya sallaya gelmıs salatamı yedım ama etımı yıyemedım sımdı onun yerıne ne yemelıyım ya ben:(

bugün 10.günüm 75 kilo olarak başladığım diyetimi 69 kilo ile devam ediyorum epeydir giyemediğim pantolonumu giyebilmek inanılmaz bir keyifti...

ay supersın naptın nasıl geccırdın 10 gununu ya benım cumartesı gunu bı gezmem var arkadasa gıdıcez ve aylardır bıze soz verdıgı yemegı yapıcak ben nası yıyemem dıycem :((spor yaptınmı

MERHABa kızlar ben bugün başladım. geç uyandığım için saat 4te kahvemi içtim şimdi de ıspanağımı yedim, biraz sonra da yumurta ve domates yicem. sizce biftekli akşam menüsünü bi iki saat sonra yiyeyim mi yoksa bugünlük akşamı atlayayım mı?

ay supersın naptın nasıl geccırdın 10 gununu ya benım cumartesı gunu bı gezmem var arkadasa gıdıcez ve aylardır bıze soz verdıgı yemegı yapıcak ben nası yıyemem dıycem :((spor yaptınmı

çok kolay oldu, zaten metobolizmam iyi çalışır normalde, hamur işine dayanamıyordum sanırım motivasyonumu iyi sağladım hiç zorlanmadım, en önemlisi gezmelerimi iptal ettim arkadaşlarımda anlayış gösterdiler çünkü gezmeye gittiğinizde ister istemez dayanamayıp yiyorsunuz biraz daha devam edip 65 kiloyu hedefliyorum ağır bir spor yapmadım yürüyüş yeterli oldu bana göre işin sırrı motivasyon sağlamakta sana da kolaylıklar diliyorum umarım hedefine ulaşırsın...

MERHABa kızlar ben bugün başladım. geç uyandığım için saat 4te kahvemi içtim şimdi de ıspanağımı yedim, biraz sonra da yumurta ve domates yicem. sizce biftekli akşam menüsünü bi iki saat sonra yiyeyim mi yoksa bugünlük akşamı atlayayım mı?

ben olsam atlardım zaten sen uykuyla aksam menusunden alman gereken kalorıyı almıssındır:)

çok kolay oldu, zaten metobolizmam iyi çalışır normalde, hamur işine dayanamıyordum sanırım motivasyonumu iyi sağladım hiç zorlanmadım, en önemlisi gezmelerimi iptal ettim arkadaşlarımda anlayış gösterdiler çünkü gezmeye gittiğinizde ister istemez dayanamayıp yiyorsunuz biraz daha devam edip 65 kiloyu hedefliyorum ağır bir spor yapmadım yürüyüş yeterli oldu bana göre işin sırrı motivasyon sağlamakta sana da kolaylıklar diliyorum umarım hedefine ulaşırsın...

motıvasyon...kesınlıkle...ınsallah hedefıme ulasıcamda ama bu 13gunluk bı dıyet programı ile olmuycagı kesın :)aslında kalan bıkac kılom ıcın bu dıyetle baslasam dahamı ıyı olurtdu:)sakaa ya super gıdıyorum bende 2gundurde olsa sporumuda yaptım sımdı ama yarım saat bugun 600 gr gıtmıstı yrn bakalım

Son düzenleme:
dün misafirim vardı kötü bir gündü kaçamak yaptım bu yüzden de akşam yemeği yemedim.dün 67.7 idim bu sabah tartıldım.67,3 kiloyum :( bugün devam ediyorum.

Son düzenleme:
kumdeniz arkadaşımın paylaştığı liste bana daha mantıklı geldi ve bi lista yaptım bakalım ne diyeceksin :)

benim günlük 21 puanım var :))

Kahvaltı
Bir dilim tost ekmeği 1
Peynir 1.5 puan
Domates salatalık 0
Bir yumurta 2

Aralarda sıfır puanlı meyvelerden

Öğle
Salata yağlı ve limonlu iken 0.5 puan
Doyana kadar patates 4 puan

Arada bir krep 4 puan

Akşam
Doyana kadar tavuk 4 puan
Salata 0.5 puan

Ara
Sıfır puanlı meyvelerden

Toplam 17.5 puan yaptı, kaldı 3,5 puanım onunlada bir dilimden birazcık az meyveli pasta yiyebilirim

bu diyetle gerçekten kilo veren varmı yaaa

kızlar hani nerdesınız
benım bugün 6.günüm toplamda 3kilo verdim
6.günümde 4kilo veririim diye düşünmüştüm ama malesef
neyse bugun ufak bi kaçamagım olacak mecburen yani ama çok az olucak napıyım :(((
akşam yemegımı yemem artık

Back