- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.701
daha önce yapmaya niyetlenmiş fakat bayılma sonrası bırakmıştım bugün tekrar başladım.. tartı 68,9u gösteriyor.Ve bugün reglimin ilk günü...13 gün sonra farkı yazacağım..:26:inşallah güzel sonuçlar alırım:26:
Herkese merhaba.. Bugün diyetimin ilk günü. Cok kararlı bi şekilde başlamama ragmen kuzenimin o sağlıksız bir diyet kızım baska diyetler yapalım diye ısrarlarına dayanamayıp dondurmaları yedim. daha sonra vicdan azabından midem bulanmaya basladıgı için hepsini cıkarttım ve diyetime devam ediyorum. yanlız bugün ıspanak yiyemedim mevsimi olmadıgı için bulamadım sadece yumurta ve domates yedim. Aksamda biftek yicem ama 200 gr biftek 1 dilim biftekmidir? ölçebilecegim bi alet yok yardımcı olursanız sevinirimm :)
cnm ben kasaptan alırken onları 200'er gr ayarlamasını rica ediyorum.diyetten vazgeçmediğin içinde tebrik ediyorum başarılar...
bugün 10.günüm 75 kilo olarak başladığım diyetimi 69 kilo ile devam ediyorum epeydir giyemediğim pantolonumu giyebilmek inanılmaz bir keyifti...
ay supersın naptın nasıl geccırdın 10 gununu ya benım cumartesı gunu bı gezmem var arkadasa gıdıcez ve aylardır bıze soz verdıgı yemegı yapıcak ben nası yıyemem dıycem(spor yaptınmı
MERHABa kızlar ben bugün başladım. geç uyandığım için saat 4te kahvemi içtim şimdi de ıspanağımı yedim, biraz sonra da yumurta ve domates yicem. sizce biftekli akşam menüsünü bi iki saat sonra yiyeyim mi yoksa bugünlük akşamı atlayayım mı?
çok kolay oldu, zaten metobolizmam iyi çalışır normalde, hamur işine dayanamıyordum sanırım motivasyonumu iyi sağladım hiç zorlanmadım, en önemlisi gezmelerimi iptal ettim arkadaşlarımda anlayış gösterdiler çünkü gezmeye gittiğinizde ister istemez dayanamayıp yiyorsunuz biraz daha devam edip 65 kiloyu hedefliyorum ağır bir spor yapmadım yürüyüş yeterli oldu bana göre işin sırrı motivasyon sağlamakta sana da kolaylıklar diliyorum umarım hedefine ulaşırsın...
kumdeniz arkadaşımın paylaştığı liste bana daha mantıklı geldi ve bi lista yaptım bakalım ne diyeceksin :)
benim günlük 21 puanım var :))
Kahvaltı
Bir dilim tost ekmeği 1
Peynir 1.5 puan
Domates salatalık 0
Bir yumurta 2
Aralarda sıfır puanlı meyvelerden
Öğle
Salata yağlı ve limonlu iken 0.5 puan
Doyana kadar patates 4 puan
Arada bir krep 4 puan
Akşam
Doyana kadar tavuk 4 puan
Salata 0.5 puan
Ara
Sıfır puanlı meyvelerden
Toplam 17.5 puan yaptı, kaldı 3,5 puanım onunlada bir dilimden birazcık az meyveli pasta yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?