Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş. Diyet bittikten sonrada bir süre sabahları kahve içmeyi düşünüyorum. Bu arada bende sabah kahvaltı yapınca gün içinde daha çok acıkıyorum :)

ben çok inatçıyım.ondan bişeyi kafaya koyarsam yaparım.isveç diyeti sağlıksız diye yapmıyorum.
ben mekik çekiyorum sürekli cidden çok etkili.bide yanları eritmek için yapacağın paspas sapı varya evde kullandığımız paspaslar.onların sapını al omzuna at vede yanlara doğru eğil. resim olsa kolayca anlatabilirim de ondan yap 100 150 hergün. zaten hemen anlıyosun ağrımaya başlıyor.ama mekik olayını yürüyüşten sonra falan yap.bide sporu akşam 5 6 arası yap vücudumuz gün boyunca ısınıyomuş.o saatlerde spor etkili oluyomuş .
evet mekiki ben de ısındıktan sonra çekiyorum hem kolay oluyo hem de daha çok terletiyo ama paspas saplı olanı yaparken böbreğim ağrıyo:D leslie ile yürüyorum zaman zaman ama onun göbeğe etkisi yok gibi geliyo plates de kas yapıyo doğru sporu bulamadım kısacası:D
Kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş. Diyet bittikten sonrada bir süre sabahları kahve içmeyi düşünüyorum. Bu arada bende sabah kahvaltı yapınca gün içinde daha çok acıkıyorum :)
benim şahsi önerim kahve mükemmel ama sağlık açısından nasıl olur bilemem de bağımlılık yaptığıni garanti edebilirm:D

Kahve metabolizmayı hızlandırıyorm uş. Diyet bittikten sonrada bir süre sabahları kahve içmeyi düşünüyorum. Bu arada bende sabah kahvaltı yapınca gün içinde daha çok acıkıyorum :)

Diyette verdikleri herşeyin aslında hemen hemen bi açıklaması var, ordaki her besin vücudun diyet yaparken yorgun düşmemesi ve vücudun hastalanmaması için ince ince düşünülüp koyulmuş. Mesela yumurtanın yararını hepimiz biliriz, onun dışında iremozkan'ında dediği gibi kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş, haşlanmış ıspanağın idrar artırıcı ve kuvvet verici özelliği varmış. İçerdiği mineral tuzlar sayesinde vücudun mukavemetini arttırıyor, kansızlık ve gelişme bozukluklarını düzeltiyormuş. Yani diyet programına koydukları her besinin kendince ayrı yararı var. Ama geneline bakacak olursak diyet iyi bişey mi? Hayır... Ama bu kadar kısa sürede bu kadar kilo veriyor olmak işimize geliyor.. Amaaan ne bileyim yaa kendimizi avutuyoruz belkide :) Ben bugün başladım diyete, umarım istediğim sonucu alırım :)

Son düzenleme:
Diyette verdikleri herşeyin aslında hemen hemen bi açıklaması var, ordaki her besin vücudun diyet yaparken yorgun düşmemesi ve vücudun hastalanmaması için ince ince düşünülüp koyulmuş. Mesela yumurtanın yararını hepimiz biliriz, onun dışında iremozkan'ında dediği gibi kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş, haşlanmış ıspanağın idrar artırıcı ve kuvvet verici özelliği varmış. İçerdiği mineral tuzlar sayesinde vücudun mukavemetini arttırıyor, kansızlık ve gelişme bozukluklarını düzeltiyormuş. Yani diyet programına koydukları her besinin kendince ayrı yararı var. Ama geneline bakacak olursak diyet iyi bişey mi? Hayır... Ama bu kadar kısa sürede bu kadar kilo veriyor olmak işimize geliyor.. Amaaan ne bileyim yaa kendimizi avutuyoruz belkide :) Ben bugün başladım diyete, umarım istediğim sonucu alırım :)
emin ol ama 3 ama 5 muhakkak sonuç alırsın sadece dışına çıkma ve bol su iç

Günaydın :)
3.günüde bitirip 4.güne başladım. Daha önceden yaptığımda çok halsiz kalmıştım fazla su içmemiştim ondan sanırım. Bu sefer 3 lt su içiyorum. Dün adet oldum ona rağmen 3. günün sonunda toplamda 2.5 kg oldu. kesinlikle kaçamak yapmıyorum 1 bardak şekersiz çay bile içmedim. 13 gün sabredemeyeceksem iradem sıfır demektir :) İşin komiği kesinlikle acıkmıyorum ama tabi çocuklara yemek hazırladığımda canım istiyor arada ama hemen aklıma pis şeyler getirip aklımdan çıkarıyorum :)
Bugün biraz zorlu olacak öğlen havuç ve peynir(yumurta yiyemiyorum) akşam yoğurt...

gunaydınnn kızlarrrr benm boyum 173 kılo 68,5 6 kılo vermek ıstıyorum daha oncede dukan yaptım ama 5 gunde bıraktımmm 1 senede 10 kılo aldım ve ömrumce 70 kıloyu gormemıstım onuda gordummm pazrtesı baslamak ıstıyorum sızcee 13 gnde 5 6 kılo vermıs olurmuyum :D :16:

Günaydın :)
3.günüde bitirip 4.güne başladım. Daha önceden yaptığımda çok halsiz kalmıştım fazla su içmemiştim ondan sanırım. Bu sefer 3 lt su içiyorum. Dün adet oldum ona rağmen 3. günün sonunda toplamda 2.5 kg oldu. kesinlikle kaçamak yapmıyorum 1 bardak şekersiz çay bile içmedim. 13 gün sabredemeyeceksem iradem sıfır demektir :) İşin komiği kesinlikle acıkmıyorum ama tabi çocuklara yemek hazırladığımda canım istiyor arada ama hemen aklıma pis şeyler getirip aklımdan çıkarıyorum :)
Bugün biraz zorlu olacak öğlen havuç ve peynir(yumurta yiyemiyorum) akşam yoğurt...

ya ben ıspanak yemıyorum onu neyle gıdırebılırm :D sebze yemıyorumda hıc pısmıs olanından :D

Bugün öğlen yağsız peynir var menüde, bazı yerlerde 25 gr bazı yerlerde 250 gr diyor. 25 gr mantığıma uymuyor çünkü zaten o gün hafif menü var 25 de çok geliyor napsam 100 gr mı yesem :)

Dün isveç diyetine başladım. Hatta şu an öğle öğünüm olan 100 gr. Yoğurdumu yiyorum :)) dün sabah 87,200 kg idim. Bugün sabah 85,600 kg. Olmuşum.yedi sekiz sene önce yapmaştım bu diyeti 7 günde altı kilo vermiştim ve 2 sene ye kadar hiç kilo almamıştım. şimdi spor destekli yapıyorum ve umarım 13 yapabilirim.... Yazarım sonuçları yine

slm bugün 4. güne girdim ve sabah 83,900 kg geldim. şaka gibi. 3,300 kg gitti. sporada gidiyorum. umarım böyle devam edebilirim. sizlerede başarılar. hı bu arada artık 7. füne kadar tartılmıyacağım. haftaya salı yazarım yine. evdeki tartımı komşuya verdim saat başı tartıldığım için :))) by

gunaydınnn kızlarrrr benm boyum 173 kılo 68,5 6 kılo vermek ıstıyorum daha oncede dukan yaptım ama 5 gunde bıraktımmm 1 senede 10 kılo aldım ve ömrumce 70 kıloyu gormemıstım onuda gordummm pazrtesı baslamak ıstıyorum sızcee 13 gnde 5 6 kılo vermıs olurmuyum :D :16:

Dukan diyetini ben çok araştırdım, çok kolay fakat çok uzun süreli bi diyet. Ayrıca dukan diyetinde o kadar başarılı kilo verme sonucu alanlar da pek yokmuş. Onun yerine isveç diyetini yap 13 günde istediğin kiloyu rahat verirsin canım, 5-6 kilodan da fazla verirsin eğer diyet listesine harfiyen uyarsan. Bizimle sonucu paylaş olur mu? :)) Şimdiden tebrik ederim :))

Son düzenleme:
Dukan diyetini ben çok araştırdım, çok kolay fakat çok uzun süreli bi diyet. Ayrıca dukan diyetinde o kadar başarılı kilo verme sonucu alanlar da pek yokmuş. Onun yerine isveç diyetini yap 13 günde istediğin kiloyu rahat verirsin canım, 5-6 kilodan da fazla verirsin eğer diyet listesine harfiyen uyarsan. Bizimle sonucu paylaş olur mu? :)) Şimdiden tebrik ederim :))

kız dukanada cok ıyı 5 gunde 3 kılo verdım ama sonra bıraktım kardesm 2,5 ayda 15 kılo verdıı ama cok masraflı bır dıet o

kız dukanada cok ıyı 5 gunde 3 kılo verdım ama sonra bıraktım kardesm 2,5 ayda 15 kılo verdıı ama cok masraflı bır dıet o

Ama dukan diyeti çok karışık, kademe kademe uyguluyorsun diyeti. Sonrasında bi ara kilo verme duruyormuş, sonra tekrardan başlıyormuş... Tabii bu metabolizmadan metabolizmaya değişir, yine de sabır gerektiren bir diyet olduğu düşüncesindeyim. Ama kardeşinizin 2,5 ayda 15 kilo vermeside mükemmel bi durum.. Siz isveç diyetininde dukan diyetininde yorumlarına iyice bi bakın, hangisi içinize siniyorsa onu uygulayın ucunda ölüm yokya iyi sonuç alamazsanız diğer diyete geçersiniz :))

bugun 12 .gunum ve toplam 5kılo verdım ama daha yarın var yarınında sonunda ben kılo verebılecegımı dusunuyorum yanı toplamda 6 kılo olur ınsallah
ayyy ya 7 olursa heycanlandım süper olut:)))))))

Kizlar gunaydin bende bugun isvec diyetine başlıyorum çünkü dogum sonrası kilolarından feci halde bunalmış durumdayım,toplamda 16 kilo aldım ve malesef bunun 8kilosu hala vücudumda yağ öbeği olarak duruyor...10 gündür kendi çapımda midemi kucukltme çabasına girdim az yiyorum ama öyle beklediğim gibi kocaman kilolar veremedim bu yüzdende isvec diyetine karar verdim..
Benim sorum su ki, haslanmis İspanak nasil yapılıyor?sadece suda kaynatip suyunu suzup o sekilde mı yiyoruz????
Birde bu diyeti yapmış olanlar kac kilo verdiklerini vs paylaşırsa cok sevinirim" , herkese yaza bomba gibi hazırlanmış ftı vucutlar dilerim:))) insalla veriririz su kilolari !!
:3:

Kizlar gunaydin bende bugun isvec diyetine başlıyorum çünkü dogum sonrası kilolarından feci halde bunalmış durumdayım,toplamda 16 kilo aldım ve malesef bunun 8kilosu hala vücudumda yağ öbeği olarak duruyor...10 gündür kendi çapımda midemi kucukltme çabasına girdim az yiyorum ama öyle beklediğim gibi kocaman kilolar veremedim bu yüzdende isvec diyetine karar verdim..
Benim sorum su ki, haslanmis İspanak nasil yapılıyor?sadece suda kaynatip suyunu suzup o sekilde mı yiyoruz????
Birde bu diyeti yapmış olanlar kac kilo verdiklerini vs paylaşırsa cok sevinirim" , herkese yaza bomba gibi hazırlanmış ftı vucutlar dilerim:))) insalla veriririz su kilolari !!
:3:

ben haslamadan cıgden salata seklınde dograyıp zyagı lımonlu yedım daha lezzetlı oluyo yumurtalarıda ustune dogruyorum

ben haslamadan cıgden salata seklınde dograyıp zyagı lımonlu yedım daha lezzetlı oluyo yumurtalarıda ustune dogruyorum

Hmmm o da mantıklı Walla,en azından daha lezzetli olur.. Kacinci gün kac kilo verdin?
Bende durum fecaat doguma 85 gittim, suanda 76 yim boyum 170 cam yarmasi gibi asiri iri bisey oldum:(((( acilen 15 kilo fln vermem lzm!! Bu diyeti yapan ve olumlu sonuc alanların yorumları cok onemli benim icin..

Bugün 5. günüm, dün hafif geçtiği için ve sabah sadece havuç olduğu için bugün biraz halsizim, öğlen olsada balığımı yesem :) 2.5 kg gitti 4 günün sonunda ama şu an adet olduğum için böyle bence olmasam 3.5 kg giderdi gibi geliyor, inceldiğimi hissediyorum.
Bende ıspanağı salata olarak tüketiyorum sadece ilk gün yumurta varken teflon tavada yağsız pişirip üzerine yumurta kırmıştım.

Back