- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.761
Bugün 5. günüm, dün hafif geçtiği için ve sabah sadece havuç olduğu için bugün biraz halsizim, öğlen olsada balığımı yesem :) 2.5 kg gitti 4 günün sonunda ama şu an adet olduğum için böyle bence olmasam 3.5 kg giderdi gibi geliyor, inceldiğimi hissediyorum.
Bende ıspanağı salata olarak tüketiyorum sadece ilk gün yumurta varken teflon tavada yağsız pişirip üzerine yumurta kırmıştım.
Kizlar ben birazonceyedim İspanagi dediğiniz sekilde pek hoslastimdiyemem ama yumurta ve domates iyi geldi:)
brokoli ama o da pişmiş, bence hiç yeme zaten ıspanak doyurmuyo bişe yapmıyoöglen ıspanak yerıne ne yıgebılrım pısmıs sebze yemıyorumda
brokoli ama o da pişmiş, bence hiç yeme zaten ıspanak doyurmuyo bişe yapmıyo
merhaba hanımlar kolay gelsin. ben bişey soracaktım eski yazıları okudum fakat genelde kilosu 70 80 civarı olan arkadaslar yazmıs kaç kilo verdiğini. benim kilom 62 63 arası sizce kaç kilo veririm ?
Canım o metabolizmadan metabolizmaya değişir, nasıl bi yapın olduğunu bilmiyorum.. Ama genelde fazla kilosu olanlar daha iyi sonuç alıyorlar.. Senin fazla bi kilon yok anladığım kadarıyla. Sen diyeti 13 gün yap, harfiyen uy... Muhtelemen 5-6 kilo gider :))
kızlar cumartesı bıtırdım ama benım aklıma hıcbı lıste yatmadı ısvec dıyetı kadar 5gunde 5kılo dıyetını yapıyım dedım ama
ya ben yrn tekrar baslasam nolur bu dıyete
boyun kac acaba =) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?