Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canim beraber yurutelim ben de hic kacamak yapmadim ama cok zorlaniorm. 167 boyundayim. 65 kilo basladim smdi 62.4 um. Sen kac kilosun boyun kac?

Ay çok sevindim cnm kilo verdiğine, kilolarımız yakın gibi , 168 boyundayım 67 kilo ile başladım şimdi en son tartıldığımda 65.5 olmuşum.Allahtan ıspanaklı günleri atlattık benim için en zoru o oluyordu.Şimdi havuçlu günler var önümüzde :) peki canım sen kaç gün yapmayı düşünüyorsun 6 mı 13 mü ? ben belki kilo vermem az olursa ilk hafta 2. haftayı yapmasam mı diyorum duruma göre.

Ben 60 in altina inene kadr devam edicm sonra normal diyetlerle 57ye kadar inicem ins :)

Arkadaşlar merhaba
Hergün yazmasamda düzenli takip ediyorum burayı merak etmeyin.
Benim bugün 11.günüm, 2 günüm kaldı yani.
Dün regl oldum ve şişkinliğim olacağı için tartılmayı düşünmüyorum açıkçası.
Artı bu hafta tam anlamıyla uyamadım, küçük kaçamaklarım oldu.

Aslında şu birkaç gün diyeti bırakmayı düşündüm, yani son günlerini ama içim el vermedi.
Birkaç gün bırakacağım diye 1-2 kilo almanın alemi yok diye düşündüm.
Birebir uyamıyorum, öğlen hiçbir şey yemediğim günler oluyor mesela, ya da listedekinden eksik veya fazla.

Amacım bozmak değil her ne olursa olsun.
Hatta regl dönemim bitsin, 1 Mayıs'ta tekrar başlayacağım. Salı günü yani.
Yine önceki gibi, listeye tam uyarak.
Bu kez Nivea Body CD'sini de spor olarak ekleyeceğim.
Düzenli devam edeceğim ve daha iyi sonuçlar göreceğim.
Nivea Body'i yıllar önce hergün düzenli yapıp çok güzel bir vücuda kavuşmuştum, o yüzden onunla da sıkılaşıp daha ince görüneceğimi düşünüyorum.

Bir yere ayrılmıyorum daha buralardayım, haber vereyim dedim.

Ben 60 in altina inene kadr devam edicm sonra normal diyetlerle 57ye kadar inicem ins :)

Canım benimde hedefim 60 'ın altına inmek, bende öyle mi yapsam acaba 60'ı görene kadar mı devam etsem , çünkü hep 5-6 gün yapıp bırakıyordum. sonra da tabi geri alıyorum kiloları

Bu sefer çok sıkıldım bunlardan, temelli kilo vermek istiyorum.

arkadaşlar merhaba benimde ikinci günüm diyetimi hiç bozmadan devam ediyorum şimdilik sürekli yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum birlikte bu işin üstesinden geliriz diye düşünüyorum 170 cm boyum ve 75 kilodayım birlikte diyet yapabilirmiyiz

mrh bende yarın başlamayı dusunuyorum. birlikten kuvvet doğar demişler bende 75 kıloyum.. hergun gırıp gelışmelerı yazıcam.. ıspanagı nasıl yapıyorsunuz...

hımmm etimek var burdada bende hep onu tüketiyrum. ama su yagsız peynir olayı zor işte. işe gidince tuhaf oluyor işyerindekiler diyet yaptıgımı bilmiyorlarda.esmer pirinç olyınada gireyim bari.salata olayına gelince. sadece yeşil içeriklilerimi bahsediyorsun. havuc lahanada oluyormu

Selam kizlar..Bende dun diyete basladim..Ama sanirim benim ki Isvec degil..Buna benze birsey..Topiklerden birinde okumustum..Isvecten ziyade daha yapilabilir gelmisti..Simdi okudugum topigi bulamiyorum:)) 15 gunde 9 kilo verdiyormus..Bakalim ben kac kilo vercem..Mayisin 16 sina kadar versem iyiydi..Esimle iddaya girdik de :)
bu arada boyum 1.56 kilom 64.2

Dun hic bozmadim ..bugunde bozmazsam kalcak 12 gun :)) o kadar da iradesiz degilimdir diye dusunuyorum heralde..:)) Ise yararsa listeyi yazarim sizede..Topigi hatirlarsam konusahibi arkadasin adiyla birlikte yazcam ama..hatirlayamadim

bugün 4. güne başladım henüz tartılmadım ama kilo verdiğimi hissediyorum hiç sorunda yaşamadım diyetle ilgili ben ıspanak yemedim yiyebileceğimide zannetmiyorum bu nedenle diyetin diğer günlerindeki öğlen öğünlerinden birini yaptım sanırım sorun olmamıştır

mrh bende yarın başlamayı dusunuyorum. birlikten kuvvet doğar demişler bende 75 kıloyum.. hergun gırıp gelışmelerı yazıcam.. ıspanagı nasıl yapıyorsunuz...

sevgili imebru şimdiden kolay gelsin alıntı yaparak cevaplamayı şimdi farkettim onun için alıntısız cevapladım tekrar yazıyorum ben ıspanak yemedim diğer günlerdeki öğlen öğünlerinden birini seçtim sorun olduğunu sanmıyorum çünkü her gün tüketilmesi gereken kalori hesabı diyette yapılmış zaten bir tek ıspanak yemedim geri kalan diyeti harfiyen yapıyorum

ben de 5. gündeyim bugün neredeyse 0 kaçamaksız diyete devam ediyorum hatta bazen listedekinden az yediğim de oluyo bazı yerlerde ıspanak yerine marul da yiyebileceğin yazıyo ama zaten ıspanağa ihtiyaç duymuyosun ben sadece 1 kere yedim ondan da 1 çatal aldım o kadar bence değiştirme çünkü her öğlen öğününün kalorisi aynı değil. ben 4.günün öğle yemeğinden sonra dayanamadım tartıldım 64,5la başladım sayılabilir 63 kiloydum 3 günde 1,5 kilo gitti annemn 3 günde 3 kilo gitti ama bunun sebebi ben 1 aydır diyetteydim artık ödem kalmadı vücutta ve kilom annem kadar fazla değil:)

Son düzenleme:
Canım bu 13 gün boyunca kaç kilo verdin?
Kaçamakların oldu mu yoksa tamamen diyet listesine mi uydun?

epey bi geç cevap verdiğim için üzgünüm hanımlar :26:
sadece birgün kayınvalidem'in yolladığı yaprak sarmasından 1-2 tane yemiştim onun dışında kahveyi çok sevdiğim için bir fincandan fazla ve yağsız(sıfır) süt ile içmiştim
63kg'den 57kg düştüm

kızlar boyum 160 kilo 60 sabah şekersiz çay içtim kahve yerine öglen yemegimi acılı yiycem bakaalım dayanabilecemmi ama yapıcam kesin

nıyet ettım ısvec dıyetı yapmaya:))))ilk defa ısvec dıyetı yapıcam eger tamamıyle yurutebılırsem kı ınsallah sonucunu merak edıyorum

arkadaşlar daha öncede yazmıştım hayatımda ilk diyet deneyimim yaklaşık 1 ay önce bu diyetle başladı ve 4 günde 5.5 kilo verdim.sonra başka diyetler denedim ama başarısız oldum yapamadım.ben yine isveç diyeti yapayım dedim.çünkü bu diyet bana uyuyor.şöyle anlatayım sabah kahvaltı ettiğim zaman sanki sürekli acıkıyorum.belkide psikolojiktir bilemiyorum normal zamanda da kahvaltı etmem bu diyette de kahvaltı olmaması bana göre güzel öğlen de normalde çok yemem bu da uyuyor akşama gelince 200 gr et ve salatayı da yettirmeye çalışıyorum.yani çok zorlanmıyorum.bakalım bu denemem kaç kiloyla sonuçlanacak.geçen sefer 6 gün yapmıştım 4.günden sonra kilo veremediğim için bıraktım.bugün sabah itibariyle yeniden başladım.bugünüm çok da güzel geçti akşamüstü biraz başdönmesi oldu akşam yemeğimi yedim ve günü kapattım.spor yapmadım ilk 3 gün zorlamıştı beni biraz mekik çektim ara ara yarın neler olacak yazarım yine :)) şu an 68.5 kiloyum
NOT: Bu diyeti yaptım bıraktıktan sonra bugüne kadar (aradaki sürede) hiç kilo almadım.tatlılar dondurmalar herbişey yedim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…