- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.681
Evet canim beraber yurutelim ben de hic kacamak yapmadim ama cok zorlaniorm. 167 boyundayim. 65 kilo basladim smdi 62.4 um. Sen kac kilosun boyun kac?
Ay çok sevindim cnm kilo verdiğine, kilolarımız yakın gibi , 168 boyundayım 67 kilo ile başladım şimdi en son tartıldığımda 65.5 olmuşum.Allahtan ıspanaklı günleri atlattık benim için en zoru o oluyordu.Şimdi havuçlu günler var önümüzde :) peki canım sen kaç gün yapmayı düşünüyorsun 6 mı 13 mü ? ben belki kilo vermem az olursa ilk hafta 2. haftayı yapmasam mı diyorum duruma göre.
Ben 60 in altina inene kadr devam edicm sonra normal diyetlerle 57ye kadar inicem ins :)
arkadaşlar merhaba benimde ikinci günüm diyetimi hiç bozmadan devam ediyorum şimdilik sürekli yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum birlikte bu işin üstesinden geliriz diye düşünüyorum 170 cm boyum ve 75 kilodayım birlikte diyet yapabilirmiyiz
Canim seni cok iyi anliyorum bende o kadar bunaldimki son kilolarimi hizli birsekilde verip kurtulmak istiyorum sabrim kalmadi
Ben yurtdisinda oturuyorum burda bir diyetisyene gittim sana listeyi yazayim
Listede ekmek yok ama kraker var bilmem bilirmisin
Kizarmis ekmek gibi
Sabah 3 kraker ustune yagsiz beyaz peynir normal peynir yiyemessin
Yada sekersiz recel yada jambon tavuk eti yaninda tatlandiricili cay
2 saat sonra bir meyve uzum muz haric
Ogle 4 kraker belirttigim seyler ile birlikte
Aksam 100 gram et 100 gram esmer pirinc esmer makarna veya bulgur normal pirinc yasak ve sinirsiz sebze yemegi salata
Eger cok acikirsan en gec saat 8 de bir meyve yiyebilirsin
Un ekmek yasak
Corbalari unsuz yapacaksin
Meyve yerine meyveli yogurt yiyebilirsin ama sekersiz olacak
Tam ayrintili yazamadim telefonlan yazdigim icin
Sorun olursa daha detayli yazarim
mrh bende yarın başlamayı dusunuyorum. birlikten kuvvet doğar demişler bende 75 kıloyum.. hergun gırıp gelışmelerı yazıcam.. ıspanagı nasıl yapıyorsunuz...
ben de 5. gündeyim bugün neredeyse 0 kaçamaksız diyete devam ediyorum hatta bazen listedekinden az yediğim de oluyo bazı yerlerde ıspanak yerine marul da yiyebileceğin yazıyo ama zaten ıspanağa ihtiyaç duymuyosun ben sadece 1 kere yedim ondan da 1 çatal aldım o kadar bence değiştirme çünkü her öğlen öğününün kalorisi aynı değil. ben 4.günün öğle yemeğinden sonra dayanamadım tartıldım 64,5la başladım sayılabilir 63 kiloydum 3 günde 1,5 kilo gitti annemn 3 günde 3 kilo gitti ama bunun sebebi ben 1 aydır diyetteydim artık ödem kalmadı vücutta ve kilom annem kadar fazla değil:)bugün 4. güne başladım henüz tartılmadım ama kilo verdiğimi hissediyorum hiç sorunda yaşamadım diyetle ilgili ben ıspanak yemedim yiyebileceğimide zannetmiyorum bu nedenle diyetin diğer günlerindeki öğlen öğünlerinden birini yaptım sanırım sorun olmamıştır
Canım bu 13 gün boyunca kaç kilo verdin?
Kaçamakların oldu mu yoksa tamamen diyet listesine mi uydun?
kızlar yarın diyete başlıyorum bakalım nasıl geçecek :yarın akşam yazarım
nıyet ettım ısvec dıyetı yapmaya:))))ilk defa ısvec dıyetı yapıcam eger tamamıyle yurutebılırsem kı ınsallah sonucunu merak edıyorum
daha önce yapmaya niyetlenmiş fakat bayılma sonrası bırakmıştım bugün tekrar başladım.. tartı 68,9u gösteriyor.Ve bugün reglimin ilk günü...13 gün sonra farkı yazacağım..:26:inşallah güzel sonuçlar alırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?