Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugün annemle başladık bakalım sonuç ne olacak ben umutluyum açıkçası küçük farklılıklar olacak bugün çünkü evde ıspanak yoktu onun yerine haşlanmış karnıbahar yicez:)

bence ilk yapacağın için hem negatif nem pozitif yanı var; incelikle kilo vermen daha fazla olur ama listeye sadık kalma konusunda zorlanabilirsin

Teşekkür ederim canım.
Diyetisyen listesiyle en azından sağlıklı bir şekilde 21 kilo vermişsin ve bu çok çok iyi bir rakam.
Bende bu diyete motive olmak amacıyla başladım zaten, ilk diyetimdi bu benim. Bu kadar kararlı olmamda bir ilk aslında.
Kaçamakların olmazsa ve yürüyüşte eklersen kesinlikle kilo vereceksin zaten, emin ol.

Bugün 9.günüm benim canım.
23 yaşındayım.

9. gündesin peki tartıldın mı şimdiye kadar ne kadar vermişsin

1. günümü kaçamaksız bitirdim. bugün 2. günüm inşallah bugünü de atlatırsam daha kolay olacak.

Ama dün başım ağrıdı çok açıkçası.İnşallah bugün olmaz böyle birşey.İnsanlar moralimi bozduğu için de olmuş olabilir diye düşünüyorum.

Çok sağlıksız yapma falan dediler. Bence öyle değil ..

zorlanmayı anlayabilirim bünye irade vs meselesi ama sağlıksız diye yorum yapanlara kızıyorum yaa deli gibi yerken 3-5 günlük yemek yediğimizde bi allahın kulu sağlıksız demiyo yemediğimizde sağlıksız ııhh ııhhh olmaz sağlıksız hayret bişey yaa onca yediğimizde bişe olmadıysa şimdi de olmaz deniyerek anlıcaz sağlıklı olup olmadığını zorlandığımız yerde bırakırız ne olacak

9. gündesin peki tartıldın mı şimdiye kadar ne kadar vermişsin
Bir önceki sayfada yazmıştım.

Destegin icin cok tesekkur ederim canim
Suana kadar cok iyi gidiyor insallah kacamaksiz atlatirim birazdan salam ve yogurdumu yiyecegim.
Evt cok sukur 21 kilo verdim dogumdan sonra sut olsun diye yediklerim hep bos kilo olarak geri dondu
Ben her sabah vitamin hapi iciyorum gucsuz kalmiyayim diye.

Sen bundan sonra hangi diyetlen devam edeceksin?
yasinda daha genc metabolizma hizli calisiyor 6li rakamlari gormussundur simdi

Rica ederim canım.
Benimde öğlen menümde salam ve yoğurt var :)
Sen doğumdan sonra 21 kilo verebilmiş biri olarak şuan çok daha iyi kilolar verebilirsin, düşünsene 21 kilodan bahsediyorsun ve doğum sonrası.

6'lı rakamları gördüm mü bilemiyorum, 5 gün sonra tartılacağım birdaha yani 13 günü tamamladıktan sonraki günün sabahı.
Eğer 6'lı rakamları göremediysem 2 günlük bir ayran detoksu yapacağım.
Ondan sonrada şöyle bir diyet listesi gördüm sendezayıfla sitesinde canım, yapan arkadaş 3 ayda 25 kilo verdiğini söylemiş.
Liste şöyle;

Kahvaltı:
Şekerli çay,reçel,sıfır ekmek(sadece galeta ama sınırsız),beyaz peynir(sınırsız),1adet haşlanmış yumurta,zeytin(sınırsız).
Sınırsız yazdıklarım,sizi tedirgin etmesin çünki bir süre sonra kendiniz beli bir miktar oluşturuyorsunuz kafanızda.
Öğle:
Haşlanmış patates(yağsız ama hafif tuzlanmış),bol marul salatası(hafif sıvı yağ gezdirilmiş ve hafif tuzlu) ve sınırsız galeta.
YA DA sulu yemek(sebze veya baklagil),yanında yoğurt veya salata ve sınırsız galeta.
Akşam:
Sadece sulu yemek ve sınrsız galeta,üzerine meyva veya çay(keyfinize kalmış)

Tabi, ben bazı akşamları/öğlenleri ızgara köfte ya da et şeklinde değişim yapmayı da düşünüyorum.

diyet deyince aklıma ilk gelen diyettir isveç diyeti. daha önce yapıp iyi kilo verdiğim için sanırım yeniden diyet yapmaya niyetleniyordum ki sohbetleriniz beni gaza getirdi yarın başlamak istiyorum umarım becerebilirim

bugün isveç diyetinde 3.günüm benimle aynı günde olan birileri varsa beraber yürütebiliriz ne dersiniz?

bugün isveç diyetinde 3.günüm benimle aynı günde olan birileri varsa beraber yürütebiliriz ne dersiniz?

Selam benimde bugün 3. günüm kahvaltımı yapıyordum şimdi bende.Dünde kaçamaksız atlattım hatta spor bile yaptım. İnşallah bozmadan devam ederim.

Vienna beraber götürebiliriz istersen , sanada çoook kolay gelsin diyetinde ...

KizLar bugunde benim ucuncu gunum dunu kacamaksiz atlattim meyve olarak 2 erik 2 cilek yedim insallah fazla degildir

Simdide sporumu yaptim
Kahvemlen kizarmis ekmegimi yiyecegim

Hep beraber citir olacaz insallahh

merhaba esra bende 18kg ya yakın kg verdim ama gel görki adam gibi pek diyet uygulamadım. çok ac gezdim ve suan sıkılmaya basladım. rica etsem diyet listenden örnek verirmisin. kilo vermem için katkı istiyorum

Canim seni cok iyi anliyorum bende o kadar bunaldimki son kilolarimi hizli birsekilde verip kurtulmak istiyorum sabrim kalmadi
Ben yurtdisinda oturuyorum burda bir diyetisyene gittim sana listeyi yazayim

Listede ekmek yok ama kraker var bilmem bilirmisin
Kizarmis ekmek gibi

Sabah 3 kraker ustune yagsiz beyaz peynir normal peynir yiyemessin
Yada sekersiz recel yada jambon tavuk eti yaninda tatlandiricili cay

2 saat sonra bir meyve uzum muz haric

Ogle 4 kraker belirttigim seyler ile birlikte

Aksam 100 gram et 100 gram esmer pirinc esmer makarna veya bulgur normal pirinc yasak ve sinirsiz sebze yemegi salata

Eger cok acikirsan en gec saat 8 de bir meyve yiyebilirsin

Un ekmek yasak
Corbalari unsuz yapacaksin

Meyve yerine meyveli yogurt yiyebilirsin ama sekersiz olacak

Tam ayrintili yazamadim telefonlan yazdigim icin
Sorun olursa daha detayli yazarim

Evet canim beraber yurutelim ben de hic kacamak yapmadim ama cok zorlaniorm. 167 boyundayim. 65 kilo basladim smdi 62.4 um. Sen kac kilosun boyun kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…