- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.661
bence ilk yapacağın için hem negatif nem pozitif yanı var; incelikle kilo vermen daha fazla olur ama listeye sadık kalma konusunda zorlanabilirsinkizlar bana da el atin cok acil. universite yillarimda hep 54-56 idim, sonra her yil 2ser eklenmeye basladi ve evlenindikten sonra 65i gordum ve bu ise bir dur demem gerektigini anladim. sadce gece yemeklerimi-evet atistirma degil, bildigin yemek- azaltarak 58.5 e kadar indim. ama su an kendimi daha da zayif olmaliyim durtusunden kurtaramiyorum. 52yi gormek istiyorum ama son iki hafta hic dikkat etmedim yediklerime sansima kilo da almadim sabitlendi.
bu diyete baslamayi dusunuyorum cuma gunu. ama dedigim gibi benim kilolarim uzun vadede kararlica alinmis hemen gider mi bunlar bu diyetle?
Ilk kez bir diyet yapicam kizlar fikrinize ihtiyacim var. bir ay icinde 6-7 kilo vermek istiyorum toplamda 8 de olur
Teşekkür ederim canım.Cevabin icin cok tesekkur ederim canim zaten seni gorupte diyete heveslendim azminden dolayi kutlarim
Canim ben 84 ten 63 e diyetisyen esliginde geldim
Eger merak ediyorsan sana ayrintili yazarim
Artik oyle bir sikildimki kisa surede kilolarimi verip kurtulmak istiyorum belki yanlis ama en azindan kilo verdigimi gorunce motivem artar diye dusundum insallah 13 gunde en az 4 kilo veririm. Kacamak yapmamak icin yemin ettim cunku daha once birkac kere deneyip ilk gun pes etmistimm
Sen kacinci gundesin
Eger sorun degilse yasini sorabilirmiyim
9. gündesin peki tartıldın mı şimdiye kadar ne kadar vermişsinTeşekkür ederim canım.
Diyetisyen listesiyle en azından sağlıklı bir şekilde 21 kilo vermişsin ve bu çok çok iyi bir rakam.
Bende bu diyete motive olmak amacıyla başladım zaten, ilk diyetimdi bu benim. Bu kadar kararlı olmamda bir ilk aslında.
Kaçamakların olmazsa ve yürüyüşte eklersen kesinlikle kilo vereceksin zaten, emin ol.
Bugün 9.günüm benim canım.
23 yaşındayım.
zorlanmayı anlayabilirim bünye irade vs meselesi ama sağlıksız diye yorum yapanlara kızıyorum yaa deli gibi yerken 3-5 günlük yemek yediğimizde bi allahın kulu sağlıksız demiyo yemediğimizde sağlıksız ııhh ııhhh olmaz sağlıksız hayret bişey yaa onca yediğimizde bişe olmadıysa şimdi de olmaz deniyerek anlıcaz sağlıklı olup olmadığını zorlandığımız yerde bırakırız ne olacak1. günümü kaçamaksız bitirdim. bugün 2. günüm inşallah bugünü de atlatırsam daha kolay olacak.
Ama dün başım ağrıdı çok açıkçası.İnşallah bugün olmaz böyle birşey.İnsanlar moralimi bozduğu için de olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Çok sağlıksız yapma falan dediler. Bence öyle değil ..
Haşlanmış yumurtanın kalorisi daha az yanlız.bu ıspanağın üzerine yumurta kırıp yiyemiyor muyuz?
Bir önceki sayfada yazmıştım.9. gündesin peki tartıldın mı şimdiye kadar ne kadar vermişsin
Merhaba arkadaşlar
Bugün 7.günüm. 6 günlük sınırı atlattım.
Hani size demiştim ya, 7.günün sabahı belki tartılabilirim diye aslında tartılmayacaktım ama biraz morale ve güzel bir şey görmeye ya da duymaya ihtiyacım vardı.
Tartıya çıktım ve 77.7 ile başladığım kilom 7.günde 71.7 arkadaşlar.
Ben ancak 13 günün sonunda görebilirim bu rakamı diye beklerken 6 günde böyle bir sonuç aldım.
Elbette ki bunun bir kısmı su ve benim ilk diyetim bu. Yani ilk kilo verişim o yüzden böyle hızlı gerçekleşti.
Ama demiştim aynaya baktığımda ve kendi hissettiğime göre önceki gibi hantal değilim diye.
Hiç kaçamaksız yapıldığında iyi bir sonuç verdiyormuş gerçekten bu diyet.
Tabi benim bu hafta yürüyüşlerimde sık ve uzun oldu. Kesinlikle onun da faydası var.
Devam diyorum arkadaşlar.
Yapanlara ve başlayacak olanlara da güzel bir motive olsun benim durumum.
Teşekkür ederim canım.
Diyetisyen listesiyle en azından sağlıklı bir şekilde 21 kilo vermişsin ve bu çok çok iyi bir rakam.
Bende bu diyete motive olmak amacıyla başladım zaten, ilk diyetimdi bu benim. Bu kadar kararlı olmamda bir ilk aslında.
Kaçamakların olmazsa ve yürüyüşte eklersen kesinlikle kilo vereceksin zaten, emin ol.
Bugün 9.günüm benim canım.
23 yaşındayım.
süpermiş tebrikler hatta darısı başımıza:)Bir önceki sayfada yazmıştım.
Rica ederim canım.Destegin icin cok tesekkur ederim canim
Suana kadar cok iyi gidiyor insallah kacamaksiz atlatirim birazdan salam ve yogurdumu yiyecegim.
Evt cok sukur 21 kilo verdim dogumdan sonra sut olsun diye yediklerim hep bos kilo olarak geri dondu
Ben her sabah vitamin hapi iciyorum gucsuz kalmiyayim diye.
Sen bundan sonra hangi diyetlen devam edeceksin?
yasinda daha genc metabolizma hizli calisiyor 6li rakamlari gormussundur simdi
bugün isveç diyetinde 3.günüm benimle aynı günde olan birileri varsa beraber yürütebiliriz ne dersiniz?
Cevabin icin cok tesekkur ederim canim zaten seni gorupte diyete heveslendim azminden dolayi kutlarim
Canim ben 84 ten 63 e diyetisyen esliginde geldim
Eger merak ediyorsan sana ayrintili yazarim
Artik oyle bir sikildimki kisa surede kilolarimi verip kurtulmak istiyorum belki yanlis ama en azindan kilo verdigimi gorunce motivem artar diye dusundum insallah 13 gunde en az 4 kilo veririm. Kacamak yapmamak icin yemin ettim cunku daha once birkac kere deneyip ilk gun pes etmistimm
Sen kacinci gundesin
Eger sorun degilse yasini sorabilirmiyim
Selam benimde bugün 3. günüm kahvaltımı yapıyordum şimdi bende.Dünde kaçamaksız atlattım hatta spor bile yaptım. İnşallah bozmadan devam ederim.
Vienna beraber götürebiliriz istersen , sanada çoook kolay gelsin diyetinde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?