Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benımde bugun 8. gunum ama malesef dun aksam hıcbısey yememelıydım yedım:(ısrarlara dayanamadım ızgara tavuk ve salata akşam evde 1 saat spor yaptım ve sabah 800 gr eksık cıktım tartıda :)))bugun lısteme devam ettım ıspanagımı haslanmıs yıyemedım cıgden dograyıp salata yaptım güzel oldu böyle yıcem dıger gunlerde:)ya ben bu dıyet sonuna kadar yanı bu hafta 3kılo daha vermek ıstıyorum hooosss daha fazlasıda ıyı olur ama sanmıyorum 3kılo yeter dıyım artık toplamda 7 kılo olur super olur.ama yınede ıstedıgım kıloma gelemıyorum bi 7 kılo daha versem süper olur neyse oda olur ınsallahhh

merhaba
bende bugün isveç diyetine başladım. 15 yıl önce yaptığımda tam olarak uygulamış ve 13 günde 8 kg vermiştim. Sonrasında 2 yıl hiç kilo almadım. Fakat doğumlar düzensiz beslenme derken bu aralar çok fenayım. Sabah kahvemi içip 1 saat yürüyüş yaptım. İnş bu seferde gider kilolar.

bende yarın başlıyorum isveç diyetine.çok kilolu değilim ama 36 beden olmam lazım bi zamanlar daha da zayıftım.şu kilolardan kurtulup zayıf kalmam lazım...

Merhaba bayanlar bende yarın isveç diyetine başlıyorum, umarım hepimiz istediğimiz sonuçları elde ederiz. Aslına bakarsanız kollarım ve bacaklarım ince fakat tek sorun çok fazla göbeğim var. Bu durum beni çok rahatsız ediyor.. Bu ara sürekli evde olduğum için sıkıntıdan sürekli yemek yiyorum, iyice bunalıma soktum kendimi. 4-5 kilo versem eminim ki kendimi çok ama çok daha iyi hissedeceğim. Şuan diyette olanınız var mı? Motive edelim birbirimizi :)

Son düzenleme:
Dün isveç diyetine başladım. Hatta şu an öğle öğünüm olan 100 gr. Yoğurdumu yiyorum :)) dün sabah 87,200 kg idim. Bugün sabah 85,600 kg. Olmuşum.yedi sekiz sene önce yapmaştım bu diyeti 7 günde altı kilo vermiştim ve 2 sene ye kadar hiç kilo almamıştım. şimdi spor destekli yapıyorum ve umarım 13 yapabilirim.... Yazarım sonuçları yine

Dün isveç diyetine başladım. Hatta şu an öğle öğünüm olan 100 gr. Yoğurdumu yiyorum :)) dün sabah 87,200 kg idim. Bugün sabah 85,600 kg. Olmuşum.yedi sekiz sene önce yapmaştım bu diyeti 7 günde altı kilo vermiştim ve 2 sene ye kadar hiç kilo almamıştım. şimdi spor destekli yapıyorum ve umarım 13 yapabilirim.... Yazarım sonuçları yine

Azminizi can-ı gönülden kutlarım, 7 günde 6 kilo harika bi sonuç :)) Peki bi sorum olacak, diyette yaptığınız ufak tefek değişiklikler var mı yoksa harfiyen uyuyor musunuz? Birde ıspanak yerine başka birşey yesem olur mu acaba? İlk deneyimim olacağı için kafamda çok fazla soru işareti var :))

bugün başladım bende isveç diyetine. şimdilik tamamen uydum da başım dönüyo benim açlıktan heralde :17:
cidden zor bi diyet bu.akşam eve giderken tartılıcam bakalım kaç kiloyum.günlük yazarım bende :1:

bugün başladım bende isveç diyetine. şimdilik tamamen uydum da başım dönüyo benim açlıktan heralde :17:
cidden zor bi diyet bu.akşam eve giderken tartılıcam bakalım kaç kiloyum.günlük yazarım bende :1:

Hayırlı olsun arkadaşım, o kadarı da normaldir herhalde... Yemek saatlerini kaç olarak ayarladın? Ben genelde geç kalkarım o yüzden de sabah 12, öğlen 3, akşam 6 olarak ayarlayacağım yemek saatimi. Hem sık sık yemiş olurum, hemde çok fazla açlık hissetmem. Dilerim dilediğin kiloya düşersin! Bol bol su içmeyi unutmaaa! :)))

Son düzenleme:
Hayırlı olsun arkadaşım, o kadarı da normaldir herhalde... Yemek saatlerini kaç olarak ayarladın? Ben genelde geç kalkarım o yüzden de sabah 12, öğlen 3, akşam 6 olarak ayarlayacağım yemek saatimi. Hem sık sık yemiş olurum, hemde çok fazla açlık hissetmem. Dilerim dilediğin kiloya düşersin! Bol bol su içmeyi unutmaaa! :)))

canım biraz daha araştırma yaptım bu diyetle ilgili arzu88. bak bunlar oluyomuş.13 günde şok diyet diye sağlıktan olmayalım :26:

...............

ALINTI
arkadaşlar merhaba,
Ben bu isveç diyetini 1 ay önce yaptım.7 kilo verip Verdiğimi sanıp 9 kilo geri aldım.şaka gibi değilmi inanın gerçek.
ilk gün tartıda 1800gr.gitti inanamadım ve halsizliklere,gerginliğe rağmen devam ettim.
Diyeti internette bir sitede buldum diyetin listesinin altında kilo verenler vardı maşallah hepsi 5-8-10 kg vermiş gaza geldim bende böyle başladım.
Diyet bitti saçlarım avuç avuç döküldü,bitkinlik,mutsuzluk devam etti.kısacası bu diyet su ve kastan başka bişey kaybettirmiyor.Bıraktığınızdada artık daha yağlı bir vücuda sahip oluyorsunuz.

Hiç kimseye önermiyorum lütfen bedeninizi böyle saçma diyetlerle yormayın.Yaz geliyor diye 1 haftalık-15 günlük şok diyetlere hiç başlamayın.En güzeli sağlıklı listeler arkadaşlar.

İsterseniz birde bu yazıyı okuyun çok daha iyi anlayacaksınız zararlarını, (Bir üyenin yazısıdır)

.................................

İsveç diyeti çok populer oldu. Önce Avrupada, şimdide türkiyede. İsvec diyeti
gerçekten yorumlara göre 2 haftada 20 kiloya kadar verebileceksiniz. Yalnız
diyetisyenlere, doktorlara ve uzmanlara göre isveç diyeti sağlık için çok
zararlı olduğunu belirlendi.

İsveç diyeti sağlık için zarar verebildiği için diyetteki yiyeceklerden
bahsetmeyecem, ama önemli olan noktaki isveç diyette her sabah kahvaltıda sadece
kafve içelir.

Nedense bu diyete isveç diyet kondu, ama aslında bunun eski adı
Japon diyeti. Japon diyet çok eskiden bilimiş ve zararlı olduğunu belirtilmiş,
çünkü aç karnına sabah kahvaltıda kafve hiç iyi gelmez. İkinci diyetin özelliği-
yemeklerde karbohidrat hiç tüketmemesi.
Karbonhidratsız bir diyet yağlardan
değil- kaslardan zayıflayacaksınız. Deriniz sarkacak, kemik, yağ ve deri
kalacak. Bu prensip meşhur rus Kremlin diyete aittir. İnsanlar acayıp hızlı bir
şekilde kilo veriyorlar, ama hepsi kas ile, yağ kalıyor. Ve şimdilik halada
klemlin diyeti ile ilgilenen çok ama yapmak isteyen az.
Kim isterki kas
kaybetmek? Sanırım şu isveç diyetin içinde japon ve kremlin diyetleri bir araya
geldiler. Korkunç bir şey. İsveç diyeti bir mucize değildir…
İsveç diyeti yapmak istiyorsanız çok dikkat edin, diyeti yapanların ne gücü
kalıyor, ne enerji, çünkü enerji biz karbonhisdratlardan alıyoruz. 13 günden
fazla bu diyeti kessinikle yapmamak gerekir.

Tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır
İsveç diyeti nedir? İsveç diyeti bize Avrupadan gelen bir diyettir, çok populer bir diyet ve hızlı diyet lerden biri zayılır Avrupada ama aynı zamanda en tehlikeli diyetler den biridir. Diyet listesi nde yer alan isveç diyeti, başarılı sonuçları getirebilir ama sağlıkla aynı zamanda zarar verebilir. İsveç diyeti kullananların yorumları genelde iyi, ve isveç diyeti zayıflatır. Ama nasıl?

İsveç diyeti n zararları var mıdır? Maalesef evet, isveç diyet te enerji veren yiyecekler eksiktir, isveç diyeti yapan insan hem yağ hem kas kaybediyor. Enerji kaybetiyor, güçsüz kalıyor. Enerji vermeyen diyetler, az kalorilik olak diyetler sağlık için zararlıdır.

İsveç diyeti neden bu kadar iyi zayıflatıyor? Çünkü dediğim gibi hem yağ hem kaslar gidiıyor, bunun kötü tarafı ve yan etki aynı zamanda cild ilk olarak görür. Cild artık sıkı olmaz, göbek eriten bir diyet ama göbek eriyince gitmez, ağşaya doğru sarkar. Dersinizki, peki isveç diyeti yaparken spor yaparsak? Olur, bu cildinizi daha sıkı tutar. Ama unutmayın, isveç diyeti gibi az kalorilik diyetler güçsüz bırakır, spor yapmak ta çok tehlikeli. Baygınlık geçirebilirsiniz.

İsveç diyeti yaparken kaç kilo verebilirim? 2 haftada yaklaşık 8- 20 kilo arasında verebileceksiniz. İsveç diyeti yapmaya karar mı verdiniz? Peki işte diyet ve diyetin kuralları:

Günde 2 litre su içeceksiniz. Bu diyet tam 13 gün süryor, dayanamazsanız 6 gün sonra bırakabilirsiniz ama daha erken olmaz. Senede 2 defadan fazla tekrarlamayın. 13 gün sonra zayıflayamazsanız, tekrar bu diyeti denemeyin, başka bir diyet başlayın.

* safra taslari,
* böbrek hastaliklari
* kardiyovasküler hastaliklar
* Bazal mitaboiizma hizi düsüyor (Vücudun çalisma hizi)
* Kansizlik
* Dikkat azalmasi
* Uyusukluk
* Saç dökülmesi
* Yorgunluk
* Bulanti ve kusma

Tüm şok diyetleri Bu yazı özetliyor aslında,

Mucize diyetler! Haftada 4- 5- 7 kilo!

Haftada 4 kilo... Hayır 5 kilo. Mucize diyetle 7 kilo!

Daha çok yaz aylarında bu magazin haberleri gazeteleri doldurur. Diğer tarafta diyetisyenler, doktorlar haftada 0,5 veya 1 kg derler. Hangisi doğru? İkincisi daha sağlıklı bile olsa, biraz daha sıkıntı çekip diyet eziyetinin süresini kısaltamaz mıyız? Hadi bir kaç haftalığına sağlıktan da vaz geçelim. Olmaz mı?

Kilo vermek ne demek?

Doğru cevabı bulmak için önce “kilo vermek”le neyi kastettiğimizi bilmeliyiz. Kilo vermek sağlık için istenebilir. Hareketli olmak, “fit” olmak için istenebilir. Ama gelin kendimizi aldatmayalım; çoğunlukla görünüm için istenir. Kilo verme arzumuzun kaynağı ne olursa olsun, vermek istediğimiz şey, vücuttaki yağdır. Kas veya kemik değil. Görünüme de, sağlığa da hareketliliğe de olumsuz etki eden şey yağ fazlasıdır.

Bu noktayı belirledikten sonra “haftada kaç kilo?”nun cevabını da bulabiliriz. 1 kilo yağ 7600 kalori enerji sağlar. Diyelim ki siz, hiç ama hiç bir şey yememeğe karar verdiniz. Biliyorum bu imkânsız. Ama “diyelim ki” dedikten sonra öyle kabul edelim. Hiç bir şey yemiyorsunuz ve vücudunuzun enerji ihtiyacının tamamı vücut yağlarını yakarak karşılanıyor. Haftada kaç kalori harcıyorsunuz? Bu sorunun cevabı da “Tahminî Enerji İhtiyacı” yazımızda var. Yaşa ve cinsiyete göre sonuç biraz oynuyor ama hareketsiz bir kadının bir günde harcadığı kalori 1800, bir erkeğin ise 2400 civarında. Bu sayıları 7 ile çarparsak, kadının haftada 12 600, erkeğin 16 800 kalori harcayacağını buluruz.

Kaç kalori kaç kilo?

Gelin bu harcamayı kalori değil de kilo yağ cinsinden ifade edelim. Kadın 1 650 gram, erkek 2 200 gram yağ yakmaktadır. Ölüm orucunun sonucu! Bulduğumuz bu fantezi rakamlar bile bir şeyi açıkça gösteriyor: 4 kilo, 5 kilo, 7 kilo reklamları kesinlikle doğru olamaz. Eğer kaybedilen yağ ise.

Aslında yukarıdaki hesabımız da yanlıştır. Çünkü muhteşem verimli bir makine olan insan vücudu ölüm orucu gibi bir “kıtlık” sinyalini alır almaz, dinlenme halindeki enerji sarfiyatını %40'a kadar düşürür. Dolayısıyla yukarıdaki yağ kayıp miktarları 1 kilo civarına iner.

Bu mantık zincirine okulda “olmayana ergi” derlerdi. Ölüm orucu da hiç olmayacak bir şey ve o bile bize “mucize diyet”in sonucunu vermekten çok uzak.

Ben daha ilk gün 2 kilo vermiştim!

Şimdi çarpıcı soruya gelelim. Ya... Öyle mi? Peki ben kaç defa diyet yaptım. Gerçi sonra verdiklerimi (fazlasıyla) geri aldım ama; baskülün daha ilk günden 2 kg az gösterdiğini gözlerimle gördüm! Buna ne diyeceksiniz bakalım. Veya, “Bir yanlışınız var. Ben falanca diyetle haftada 4 kilo vermiştim. Nasıl oluyor?”

Eğer kaybedilen yağ ise

Bu soruların cevabı yukarıda yazdığımız kısa bir cümlede saklı: “ Eğer kaybedilen yağ ise. ”

Evet doğru tahmin ettiniz. O rejimde, diyette verdiğiniz yağ değildi. O halde geri aldığınıza da o kadar üzülmeyin. Çünkü zaten vermediğinizi geri aldınız. (Biraz fazla iyimser bir ifade bu! Okumaya devam edin.)

“Şok diyet”lerden birine başlayan önce sindirim sisteminde bulunanları kaybeder. Bu basit bir olaydır. Dün toplam 3 kg besin tüketmiş, bugün de tüketimi 1 kg'a düşürmüşseniz aradaki fark, sindirim sisteminden, üriner sistemden ve hatta deriden katı veya sıvı olarak atılacaktır. İlk iki kilo buradan.
Maalesef, kaslarımız enerjiye ihtiyaç duyduklarında ilk katkı yağlardan gelmiyor. Kasların içinde, glikojen dediğimiz ve bol miktarda su ile birlikte bulunan hazır enerji depoları var. Enerji dengesi açık verdiğinde, ilk başvurulan kaynak bu glikojendir. Glikojen harcandığında yan ürün olarak bol su çıkar ve bu dışarı atılır. İşte size birkaç kilo daha. Sonra sıra kasın kendisine ve yağa gelir.

Fakat ilk ölçtüğünüz kayıp sindirim sisteminin ve glikojenin kaybıdır.

Turumuzu tamamlayalım: Hafta bitti veya vücudunuzun haklı isyanına kulak verdiniz. O harika rejimi bıraktınız. Tabiî önce sindirim sistemi dolar. 1-2 kg alırsınız. Sonra vücut kaybettiği suyu ve kaslar glikojeni yerine koyar. Fakat vücudunuz da kıtlık sinyalini almıştır ve eskinin altında enerji harcamaktadır. O zaman fazla gelen besin yağ dokusunda depolanır. Öyle ki tekrar kıtlık çıktığında yedeğiniz bulunsun. Ve tur tamamlanır. Eski kiloda veya üzerindesinizdir. Ama biraz daha az kas ve biraz daha fazla yağla

alıntı.
_______

2. günüm bitiyor halsizlik dışında iyi gidiyor açlıkta hissetmiyorum.
Tek sorunum yumurta, yumurta normalde yiyemem helede ekmeksiz hiç yiyemem. yarın yani 3.günde akşam 2 yumurta var onun yerine birşey yenebilir mi acaba? yağsız tavuk vb

ıspanak yerine semizotuda olur. yarın sabah tartıda kaç göreceğim acabaa?

canım biraz daha araştırma yaptım bu diyetle ilgili arzu88. bak bunlar oluyomuş.13 günde şok diyet diye sağlıktan olmayalım :26:

Canım okudum yazıyı, aslında söyledikleri çok doğru ama benim çevremde bu diyeti yapan/yapmış çok kişi var. Hiç kimseden de ben bu kadar olumsuz bi sonuç aldıklarını duymadım. Metabolizmadan metabolizmaya değişir o avuç avuç saç dökülmesi... Onun dışında diyetten sonra sarkmalar olmasın diye sıkılaşmak için ya bi spor salonuna yazılmak ya da evde düzenli olarak spor yapmak lazım.. Ya aslında bakma hepimiz biliyoruz zararlı olduğunu ama kolayımıza geliyor işte bu tarz şok diyetler... Bianda o kadar çok kilo kaybetmek hepimizin işine geliyor... Bilmiyorum ki yaa yazıyıda okuyunca kafam karıştı iyice...

Son düzenleme:
Dediğim gibi ben önceden yaptığımda hem kiloları geri almamıştım hemde halsizlik dışında sağlık sorunum olmamıştı. Kişiden kişiye değişir tabi ki...

3.güne başlıyorum. 2 kg gitti bile, kendimi şimdiden hafiflemiş hissediyorum.

Canım okudum yazıyı, aslında söyledikleri çok doğru ama benim çevremde bu diyeti yapan/yapmış çok kişi var. Hiç kimseden de ben bu kadar olumsuz bi sonuç aldıklarını duymadım. Metabolizmadan metabolizmaya değişir o avuç avuç saç dökülmesi... Onun dışında diyetten sonra sarkmalar olmasın diye sıkılaşmak için ya bi spor salonuna yazılmak ya da evde düzenli olarak spor yapmak lazım.. Ya aslında bakma hepimiz biliyoruz zararlı olduğunu ama kolayımıza geliyor işte bu tarz şok diyetler... Bianda o kadar çok kilo kaybetmek hepimizin işine geliyor... Bilmiyorum ki yaa yazıyıda okuyunca kafam karıştı iyice...

benim saçlarım zaten çok dökülüyor kel kalmayı göze alamam :1:
bide canım bi doktor arkadaşıma sordum.yapma öyle diyetler dedi. vüdunun ihtiyacı olan vitaminlerden mahrum bırakamazsın bak sana küser sonra falan dedi. sporunu yap.hamur işinden kaçın sonrası gelir zaten diyor.yani bütün diyetisyenlerin söylediğini söylüyor. bak zaten yaz geldi sıcak iştahları etkiler. yağlı yada ağır şeyler yemek gelmez zaten insanın içinden. sağlıklı güzel olalım bence :17:

benim saçlarım zaten çok dökülüyor kel kalmayı göze alamam :1:
bide canım bi doktor arkadaşıma sordum.yapma öyle diyetler dedi. vüdunun ihtiyacı olan vitaminlerden mahrum bırakamazsın bak sana küser sonra falan dedi. sporunu yap.hamur işinden kaçın sonrası gelir zaten diyor.yani bütün diyetisyenlerin söylediğini söylüyor. bak zaten yaz geldi sıcak iştahları etkiler. yağlı yada ağır şeyler yemek gelmez zaten insanın içinden. sağlıklı güzel olalım bence :17:
bence o kişiye göre değişiyo ben de ekstradan bi saç dökülmesi olmadı bence içerik olarak çok kötü bi diyet değil ama çok zorlayıcı her yiğidin harcı değil ben 2 kere yaptım bunu geçen yaz 6 günde 1,5 kilo verebilmiştim ama çok hareketsizdim bu yıl da 6 günde 3 kilo verdim 9. günde hala kilo verme olmayınca bıraktım annem de 5 kilo verdi kilosu fazlaydı 2 hafta olacak, dikkat ediyoruz o sebeple kiloyu geri almadık henüz de, ama genel tavsiyem şudur kendinizi bi hafta az yemeye alıştırın sonra başlayın, bi anda başlanınca dayanmak zor oluyo, uzn diyet ve kilo vermeden sonra başlanınca da kilo vermek zor oluyo bence:)

bence o kişiye göre değişiyo ben de ekstradan bi saç dökülmesi olmadı bence içerik olarak çok kötü bi diyet değil ama çok zorlayıcı her yiğidin harcı değil ben 2 kere yaptım bunu geçen yaz 6 günde 1,5 kilo verebilmiştim ama çok hareketsizdim bu yıl da 6 günde 3 kilo verdim 9. günde hala kilo verme olmayınca bıraktım annem de 5 kilo verdi kilosu fazlaydı 2 hafta olacak, dikkat ediyoruz o sebeple kiloyu geri almadık henüz de, ama genel tavsiyem şudur kendinizi bi hafta az yemeye alıştırın sonra başlayın, bi anda başlanınca dayanmak zor oluyo, uzn diyet ve kilo vermeden sonra başlanınca da kilo vermek zor oluyo bence:)

evet dediğin gibi içerik olarak çok kötü değil ama sabahları sade kahve iyi bişey değil.doktor arkadaşımın tavsiyesine uydum ben yapmıyorum :1:

evet dediğin gibi içerik olarak çok kötü değil ama sabahları sade kahve iyi bişey değil.doktor arkadaşımın tavsiyesine uydum ben yapmıyorum :1:
ben de geçen yıl aynı şeyi düşünüyodum:) sonra bi kaç yerde şunu okudum avrupa ülkelerinde yabancı ülkelerde insanlar hep aç aç kahve içiyorlar ve bişe olmuyo:) mantıklı geldi bana bu:) ben isveçi bıraktım ama zaman zaman kahveyi hala içiyorum oldukça tok tutuyo sabah 7:30ta içtiğim kahveyle neredeyse öğlene kadar durabiliyorum kahvaltı yapınca öle olmuyo:) mesela bugün kfleks yapmaya başladım ama sabah yarı sütlü t.kahvesi içtim hiç pişman değilim:D:D
doktor tavsiye etmiyosa muhakkkak bi dayanağı vardır tabi:) ama biz de doktorların diyetisyyenlerin vs. her dediğini yapmıyoruz ki canım:D:D

ben de geçen yıl aynı şeyi düşünüyodum:) sonra bi kaç yerde şunu okudum avrupa ülkelerinde yabancı ülkelerde insanlar hep aç aç kahve içiyorlar ve bişe olmuyo:) mantıklı geldi bana bu:) ben isveçi bıraktım ama zaman zaman kahveyi hala içiyorum oldukça tok tutuyo sabah 7:30ta içtiğim kahveyle neredeyse öğlene kadar durabiliyorum kahvaltı yapınca öle olmuyo:) mesela bugün kfleks yapmaya başladım ama sabah yarı sütlü t.kahvesi içtim hiç pişman değilim:D:D
doktor tavsiye etmiyosa muhakkkak bi dayanağı vardır tabi:) ama biz de doktorların diyetisyyenlerin vs. her dediğini yapmıyoruz ki canım:D:D

evet canım doktorların her dediğini yapmıyoruz.ama bunu ciddi sıkıntısını yaşıyorum.geçenlerde mazeret sınavlarına girmek için rapor almıştım.doktor da cidden muayene etti vede ilaç yazdı.demir anemisi için.tabi almadım.şimdi tırnaklarım uzamıyo saçlarım çok dökülüyor.zaten vitamin eksikliğim var bu diyetle tırnaklarım kökünden fırlar gider heralde :1: sağlıklı beslenmem lazım.spor yaparak eriticem bu göbişi.zaten benim derdim bölgesel ...

evet canım doktorların her dediğini yapmıyoruz.ama bunu ciddi sıkıntısını yaşıyorum.geçenlerde mazeret sınavlarına girmek için rapor almıştım.doktor da cidden muayene etti vede ilaç yazdı.demir anemisi için.tabi almadım.şimdi tırnaklarım uzamıyo saçlarım çok dökülüyor.zaten vitamin eksikliğim var bu diyetle tırnaklarım kökünden fırlar gider heralde :1: sağlıklı beslenmem lazım.spor yaparak eriticem bu göbişi.zaten benim derdim bölgesel ...
inşallah istikrarlı ve başarılı olursun:) çok şükür artık ben de bölgesel sorunlarım var diyebiliyorum:D bildiğin yöntem varsa göbek için tavsiyelere her daim açığım

inşallah istikrarlı ve başarılı olursun:) çok şükür artık ben de bölgesel sorunlarım var diyebiliyorum:D bildiğin yöntem varsa göbek için tavsiyelere her daim açığım

ben çok inatçıyım.ondan bişeyi kafaya koyarsam yaparım.isveç diyeti sağlıksız diye yapmıyorum.
ben mekik çekiyorum sürekli cidden çok etkili.bide yanları eritmek için yapacağın paspas sapı varya evde kullandığımız paspaslar.onların sapını al omzuna at vede yanlara doğru eğil. resim olsa kolayca anlatabilirim de ondan yap 100 150 hergün. zaten hemen anlıyosun ağrımaya başlıyor.ama mekik olayını yürüyüşten sonra falan yap.bide sporu akşam 5 6 arası yap vücudumuz gün boyunca ısınıyomuş.o saatlerde spor etkili oluyomuş .

Back