- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.621
bende 5ncü gündeyimm dünden az çıkmışımm yine bazen gram veriyormuşumm olsunnn
daha bakmadımm basküle
bu diyetii bitince 2ncii tara başlamayıı düşünüyorumm hemenn
karabiber senin ilk isveçinmiii o yüzdenmi kg vermen kolay oluyor ben başak diyetlerle 8 kg verdim ama verme zorlaşmaya başaldı isveç yapsam sence 13 günde ne kadar veriirim en az
Canım ben sendezayıfla sitesindeki listeyi takip ediyorum ve orada 6.gün akşamını şu şekilde geçmiş: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata6. günde 'derisi alınmış tavuk salata yazıyor' arada virgül olmadığı için bunu bunu tavuk salatası olarak mı anlamalıyım yoksa, derisi alınmış tavuk ızgara ayrıca salatamı.
Başka birşey daha bazı günlerde yeşil salata yazıyor bazı günlerde salata: sadece salata yazan günlerde salatanın içine domates, kırmızı lahana falan koyabiliyormuyuz acaba.
Canım ben sendezayıfla sitesindeki listeyi takip ediyorum ve orada 6.gün akşamını şu şekilde geçmiş: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
Yeşil salata ve salata ayrımına takılmıyorum ben. Marul doğruyorum sadece, içine biraz mısır koyuyorum, biraz da limon suyu. Üzerine de bifteği ve birazcık pul biber gezdiriyorum. Henüz 2 gün atlattığım için akşam mönülerim böyle geçti. Domates, salatalık falan doğramaya üşendiğim için kısa yoldan yapıyorum. Ama dediğin malzemeler de konabilir bence. Daha güzel olur.
Diyetin ne durumda bu arada? Kaçamakların oluyor mu?
alev ben salatalarımıı genellikle yeşillik üzerine yapıyorumm öyle alışıntımm canımm
marul ,taze soğan,salatalık,maydanoz ve nane katıyorumm
Çok büyük ve ciddi kaçamak değil bahsettiğin şeyler aslında. Benim extradan içtiğim ve yediğim birşey yok, sadece dün salam yerine yine aynı incelikte dana jambon yedim. Babam onu almış çünkü, pek önemsedim. Onun haricinde çok taktım listeye harfiye uyaağım diye o yüzden zorluyorum ben.Bu kaçamak mı bilmiyorum ama salata konusunuda gayet torpil yapıyorum kendime. Salata yazdığı yerlerde koca bir kaseye salata yapıyorum ve içine çağlada doğruyorum. Birde salam yazan yerde unutmuşum meyve diye aklımda kalmış ve meyve yemiştim onun haricinde soda içiyorum bazen bunlar kaçamaksa bunlar. Bunun haricinde 2 gündür hiç kilo veremiyorum. Buda moralimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?