Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarr selam gecen hafta yazmıştım salı başlıcam die misafirlerim gitti alışverişimi yaptım yarın sabah başlıyorum yarın sabah tartılıcammm ve sonrakı salıya kadar hiç tartılmıcam 79 civarındayım sanırım gerçi bide regl oldum ama onun şişginliğide vardır belki 75 in altındakı her kılo kabulümdür 13 günün sonunda yaz geldi ve giyebildiğim sadece bir pantolonum var hamıleyken 35 kılo almış ve bunun 20 sını vermiş biri olarak söylüyorum13 gun nedirki canım:21::21::21: şöle 73 e felan düşsem 65 e de düşerim ben yaparız kızlar varmı benım le salı günü başlayıp bana destek olacak:40::40::40:

Arkadaşalr bende decam ediyorumm bu gün 8 ncii günn ama ben daha bakmadımm basküleee
hafta sonuu kayınvalideye gittikk orda 2 gün kaldımm ama tamm listeme uyamadınn yanii listeden yemeyipp sadece 3 kaşık fasülye var okadarrr
bugünn harfiyen yine yapıyorum bende
bu bitince hemenn ayran detoksuna başlıyacağımm
Canım, gönlümüz birmiş. :40:
Bende ayran detoksuna dün karar verdim.
İsveç bitince ona başlayacağım bende.

Merhaba arkadaşlar :3:
Bugün 7.günüm. 6 günlük sınırı atlattım.
Hani size demiştim ya, 7.günün sabahı belki tartılabilirim diye aslında tartılmayacaktım ama biraz morale ve güzel bir şey görmeye ya da duymaya ihtiyacım vardı.
Tartıya çıktım ve 77.7 ile başladığım kilom 7.günde 71.7 arkadaşlar. :53:
Ben ancak 13 günün sonunda görebilirim bu rakamı diye beklerken 6 günde böyle bir sonuç aldım.
Elbette ki bunun bir kısmı su ve benim ilk diyetim bu. Yani ilk kilo verişim o yüzden böyle hızlı gerçekleşti.
Ama demiştim aynaya baktığımda ve kendi hissettiğime göre önceki gibi hantal değilim diye.

Hiç kaçamaksız yapıldığında iyi bir sonuç verdiyormuş gerçekten bu diyet.
Tabi benim bu hafta yürüyüşlerimde sık ve uzun oldu. Kesinlikle onun da faydası var.

Devam diyorum arkadaşlar.
Yapanlara ve başlayacak olanlara da güzel bir motive olsun benim durumum. :16:

Hani size demiştim ya, 7.günün sabahı belki tartılabilirim diye aslında tartılmayacaktım ama biraz morale ve güzel bir şey görmeye ya da duymaya ihtiyacım vardı.
Ben ancak 13 günün sonunda görebilirim bu rakamı diye beklerken 6 günde böyle bir sonuç aldım.
Elbette ki bunun bir kısmı su ve benim ilk diyetim bu. Yani ilk kilo verişim o yüzden böyle hızlı gerçekleşti.
Ama demiştim aynaya baktığımda ve kendi hissettiğime göre önceki gibi hantal değilim diye.

Tabi benim bu hafta yürüyüşlerimde sık ve uzun oldu. Kesinlikle onun da faydası var.

Tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç elde etmişsiniz bende sizin kilo bildiriminizi bekliyordum mükemmel :) bende pazartesi isveç diyetinin startını veriyorum sadece kafama takılan bir soru var kimi listede peynir 25 gr yazıyor kimi listede 250 gr hangisini yaptınız siz öğrenebilirmiyim kolay gelsin iyi günler.

wala brawo:46::46: bende sabah tartıldım 79 geldim kahvemi içtim ama ıspanaktan 1 2 çatal aldım :26::26: çok fenaydı yiyemedim yumurtlarımı yedim öle çok açlık hissetmiyorum şimdiye kadar kaçamağım yok akşamda 7 den önce yemeye çalışacağım bide pilates yaparımmm :32::32::32::32:

Tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç elde etmişsiniz bende sizin kilo bildiriminizi bekliyordum mükemmel :) bende pazartesi isveç diyetinin startını veriyorum sadece kafama takılan bir soru var kimi listede peynir 25 gr yazıyor kimi listede 250 gr hangisini yaptınız siz öğrenebilirmiyim kolay gelsin iyi günler.
Canım tahmin edersin ki 250 gr fazla.
Doğru olan 25 gr ;)

wala brawo:46::46: bende sabah tartıldım 79 geldim kahvemi içtim ama ıspanaktan 1 2 çatal aldım :26::26: çok fenaydı yiyemedim yumurtlarımı yedim öle çok açlık hissetmiyorum şimdiye kadar kaçamağım yok akşamda 7 den önce yemeye çalışacağım bide pilates yaparımmm :32::32::32::32:
Canım ıspanakta bende zorlanacağımı sanıyordum ama çok zorlanmadım.
Ispanağın yanında birde domates var ya listede, ben domatesi ıspanağın üzerine doğrayıp o şekilde yemeye çalıştım.

Canım ıspanakta bende zorlanacağımı sanıyordum ama çok zorlanmadım.
Ispanağın yanında birde domates var ya listede, ben domatesi ıspanağın üzerine doğrayıp o şekilde yemeye çalıştım.

ıspanak öle bi tad bıraktıki ağzımda domatesin bile hepsini yiyemedim ama ıspnaklar sertti zaten birazz amaaannn yedimmi yedim tamam:D:D:1::1::1: bu arada 6 kılo süper tekrar tebrikler 8 felan olur belki 2. haftaya

ıspanak öle bi tad bıraktıki ağzımda domatesin bile hepsini yiyemedim ama ıspnaklar sertti zaten birazz amaaannn yedimmi yedim tamam:D:D:1::1::1: bu arada 6 kılo süper tekrar tebrikler 8 felan olur belki 2. haftaya
Canım haşlanınca sert olmuyor fazla, haşlama süresini biraz daha uzun tutabilirsin. :34:
İnşallah bu haftada biraz daha verirsem süper olacak gerçekten sağolasın canım.
Darısı uğraşan tüm arkadaşların başına.

Canım, gönlümüz birmiş. :40:
Bende ayran detoksuna dün karar verdim.
İsveç bitince ona başlayacağım bende.

çok sevindim canımm
benim pazar bitiyor ben devam ediyorumm
pazartesii şöyle yoğurtlu birşeyler yemekk istiyorumm
ama ondan sonra yine isveç yapacağımm
baskülde oynamalar varr ama şöyle bir yeminimm var benimmm
20 mayısa kadar kesinliklee basküle bakmayacağımm
yanii tamm bir ay basküldeki kilomuu bilmeyeceğimm kızlarımm hergün yazaıyor amaa göstermiyorlar banaaa
1 aydaa ne yaparsam yapacağımmm ve zamaman öğreneceğim

çok sevindim canımm
benim pazar bitiyor ben devam ediyorumm
pazartesii şöyle yoğurtlu birşeyler yemekk istiyorumm
ama ondan sonra yine isveç yapacağımm
baskülde oynamalar varr ama şöyle bir yeminimm var benimmm
20 mayısa kadar kesinliklee basküle bakmayacağımm
yanii tamm bir ay basküldeki kilomuu bilmeyeceğimm kızlarımm hergün yazaıyor amaa göstermiyorlar banaaa
1 aydaa ne yaparsam yapacağımmm ve zamaman öğreneceğim
Canım aslında tartılsan daha da motive olursun kilo verdiğini gördükçe ama sen bilirsin.
Ayran detoksunda kararlıyım bende. :34:

selam kızlar bende bugün başladım sonunda daha önce benim başarı sağladığım tek diyet olduğu için nihayet bende başladım bugün.Sabah ve Öğle öğünlerini geride bıraktım.

hadi bakalım inşallah bu sefer kilolarım kuş gibi uçup gider.. Şuan 67 kiloyum hedefim en kötü 63 olsam keşke (uzun vadede ise 58) ne güzel olur...

Son düzenleme:
selam kızlar bende bugün başladım sonunda daha önce benim başarı sağladığım tek diyet olduğu için nihayet bende başladım bugün.Sabah ve Öğle öğünlerini geride bıraktım.

hadi bakalım inşallah bu sefer kilolarım kuş gibi uçup gider.. Şuan 67 kiloyum hedefim en kötü 63 olsam keşke (uzun vadede ise 58) ne güzel olur...
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza. :34:
Kararlı ol yeter, sen bile şaşıracaksın alacağın sonuca.
Gelişmelerini bekliyoruz.

Merhaba arkadaslar
Bende isvec diyetine basladim bugun 1 inci gunumdu kacamaksiz atlattim sabah bir saat spor bandinda yurudum ve hergun 1 saat yuricem insallah kilo veririm

Bu benim ilk diyetim degil 3 ocaktan beri 84 ten 63 kiloya dustum 55 olmak istiyorum

Sizce kac kilo veririm? Yada verebilirmiyim?

Merhaba arkadaslar
Bende isvec diyetine basladim bugun 1 inci gunumdu kacamaksiz atlattim sabah bir saat spor bandinda yurudum ve hergun 1 saat yuricem insallah kilo veririm

Bu benim ilk diyetim degil 3 ocaktan beri 84 ten 63 kiloya dustum 55 olmak istiyorum

Sizce kac kilo veririm? Yada verebilirmiyim?
Canım hoşgeldin, hayırlı olsun başlamışsın bugün =)
İlk günü kaçamaksız geçirmen çok güzel, inşallah böyle devam edersin.
Kaçamaksız devam edersen iyi bir rakam verdiğini görürsün tartıda ve kesinlikle vereceksin emin ol yürüyüşlede destekleyeceğim diyorsun süper.
Azmin içinde ayrıca tebrikler 84>64 büyük başarı.
Nasıl bir diyet uyguladın şimdiye kadar canım?

Canım hoşgeldin, hayırlı olsun başlamışsın bugün =)
İlk günü kaçamaksız geçirmen çok güzel, inşallah böyle devam edersin.
Kaçamaksız devam edersen iyi bir rakam verdiğini görürsün tartıda ve kesinlikle vereceksin emin ol yürüyüşlede destekleyeceğim diyorsun süper.
Azmin içinde ayrıca tebrikler 84>64 büyük başarı.
Nasıl bir diyet uyguladın şimdiye kadar canım?

Cevabin icin cok tesekkur ederim canim zaten seni gorupte diyete heveslendim azminden dolayi kutlarim

Canim ben 84 ten 63 e diyetisyen esliginde geldim
Eger merak ediyorsan sana ayrintili yazarim
Artik oyle bir sikildimki kisa surede kilolarimi verip kurtulmak istiyorum belki yanlis ama en azindan kilo verdigimi gorunce motivem artar diye dusundum insallah 13 gunde en az 4 kilo veririm. Kacamak yapmamak icin yemin ettim cunku daha once birkac kere deneyip ilk gun pes etmistimm

Sen kacinci gundesin
Eger sorun degilse yasini sorabilirmiyim

kizlar bana da el atin cok acil. universite yillarimda hep 54-56 idim, sonra her yil 2ser eklenmeye basladi ve evlenindikten sonra 65i gordum ve bu ise bir dur demem gerektigini anladim. sadce gece yemeklerimi-evet atistirma degil, bildigin yemek- azaltarak 58.5 e kadar indim. ama su an kendimi daha da zayif olmaliyim durtusunden kurtaramiyorum. 52yi gormek istiyorum ama son iki hafta hic dikkat etmedim yediklerime sansima kilo da almadim sabitlendi.
bu diyete baslamayi dusunuyorum cuma gunu. ama dedigim gibi benim kilolarim uzun vadede kararlica alinmis hemen gider mi bunlar bu diyetle?
Ilk kez bir diyet yapicam kizlar fikrinize ihtiyacim var. bir ay icinde 6-7 kilo vermek istiyorum toplamda 8 de olur :1:

Son düzenleme:
Back