- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #3.641
kızlarr selam gecen hafta yazmıştım salı başlıcam die misafirlerim gitti alışverişimi yaptım yarın sabah başlıyorum yarın sabah tartılıcammm ve sonrakı salıya kadar hiç tartılmıcam 79 civarındayım sanırım gerçi bide regl oldum ama onun şişginliğide vardır belki 75 in altındakı her kılo kabulümdür 13 günün sonunda yaz geldi ve giyebildiğim sadece bir pantolonum var hamıleyken 35 kılo almış ve bunun 20 sını vermiş biri olarak söylüyorum13 gun nedirki canım![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
şöle 73 e felan düşsem 65 e de düşerim ben yaparız kızlar varmı benım le salı günü başlayıp bana destek olacak![Nazar Boncuğu :40: :40:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :40: :40:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :40: :40:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)