Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar ben 23 kilo veren biri olarak isveç diyetini önerrim yandaş bi hastalığınız yoksa ben bu diyetıde yapmıştım hergün gram gram eridiğinizi göreceksizniz emin olun

süpersin ağzından bal damlıyor neler yaptın tamm olarakk
kaç günde ne kadar verdinizz

3.gün yediklerim:
sabah: 1 şekerli nescafe
öğle:haşlanmış brokoli-yoğurtlu; 1 domates
akşam: 2 yumurtalı yağsız omlet;salata

artılar: öğleden sonra: 1 küçük tarçınlı kurabiye
akşam: 1 portakal; 1 avuç leblebi
2 fincan şekersiz çay

Bugün 4.günüm.Sabah tartıldım; 65,5 kilo gösterdi tartı.Yine sabah tartısıyla 67 ile başlamıştım diyete.3 günde 1,5 kilo fena değil sanırım.Spor ve yürüyüş de yok üstelik.İstediğim kadar su içemedim.Suyu artıracağım.

benm de 3.günüm sabah kahvemi ve 4 mink kepekli galeta yedim kızarmış ekmek yerine 4ünü yan yana kyunca 1 etmek kadar ancaydı yani
ögleyn ıspanak ve domates varsı ögle menüsüyle akşamı yer degiğtireyim dedim salata ve yumurtayı işyerine getirdim tek salatayı yedim akşama ıspanakla bitlikte yerim artık yumurtaları meyvemde var bugün ohhh misss

kiloda değişimde var tam 65le başlamıştım 3. günün sabahı yani bugün 63.800 geldim:52:

hanımlar bu diyete 3 gün sabredin beyin otomatik alışıyor zaten yedikleririnizin dısına cıkmıyorsunuz.ben hep sunu yaptım.bazen oğlum cıkolata yerdı kendime derdimki sabret ezgi onuda zamanında yıyeceksın kilolarını verdikten sonra.elbet yemek istediklerinizz olcak fakat mesela 70 kiloyken agzınıza attığınız bır cıkolata sizi 1 hafta önceye götürü sil bastan yaapar bunu düşünün.fakat 60 kiloya düştüğünüzde aldığınız cıkoltayı bir dilim alıp 61 60 arasında gitmekmı daha ii.70 71 arasında gelip gitmekmi

hanımlar bu diyete 3 gün sabredin beyin otomatik alışıyor zaten yedikleririnizin dısına cıkmıyorsunuz.ben hep sunu yaptım.bazen oğlum cıkolata yerdı kendime derdimki sabret ezgi onuda zamanında yıyeceksın kilolarını verdikten sonra.elbet yemek istediklerinizz olcak fakat mesela 70 kiloyken agzınıza attığınız bır cıkolata sizi 1 hafta önceye götürü sil bastan yaapar bunu düşünün.fakat 60 kiloya düştüğünüzde aldığınız cıkoltayı bir dilim alıp 61 60 arasında gitmekmı daha ii.70 71 arasında gelip gitmekmi
birinci seçenek ve daha aşagıları tabi ki:52:

benm de 3.günüm sabah kahvemi ve 4 mink kepekli galeta yedim kızarmış ekmek yerine 4ünü yan yana kyunca 1 etmek kadar ancaydı yani
ögleyn ıspanak ve domates varsı ögle menüsüyle akşamı yer degiğtireyim dedim salata ve yumurtayı işyerine getirdim tek salatayı yedim akşama ıspanakla bitlikte yerim artık yumurtaları meyvemde var bugün ohhh misss

kiloda değişimde var tam 65le başlamıştım 3. günün sabahı yani bugün 63.800 geldim:52:

harika ya çok güzel vermişsinn
sankii bende vücud olarak rahatlama var

akşam içinn tavuğumuda haşladım yedim
bol bolda su tükettimm
yarınn 3 ncü günn biran evvel sabah olsunn kahve içeyimm
birde kızlar 1 kahveden başka içmiyormusunuz

çok süper, gerçekten kilo vermek iyi geliyor.psikolojim düzeldi.

slm kızlar bende yazayım yediklerimi bugün 2.günüm bitti kaçamaklarımda oldu napıyım dayanamadım çok miğdem bulandı açlıkdan alışık değil böyle az yemeğe artık yorum sizin
1. gün sabah kahve
öğlen 2 tane haşlanmış yumurta ve limonlu marul yedim ıspanak yerine.domatesi yemedim yumurtayla beraber sevmediğim için
akşam yağsız teflon tavada baharatlı tavuk ve salata yedim
aralarda bol su yatana kadar 2.5 lt

2.gün sabah kahve
öğlen yoğurt içine keten tohumu attım elmamı yemedim akşam açlığa dayanamazsam yerim diye
akşam 1.günle aynı salata ve tavuk yedim

kızlar kaçamaklarım da 1 gün 3-4 kaşık mercimek çorbası oldu oğluma pişirirken tuzunu anlayamadım
2 günde hazır paket kurabiyelerden 1 saat arayla 3 tane attım ağzıma ama küçüçük hemen eridiler ağzımda yutamadım bile:43:bide 1 yemek kaşığı tahin
ayyyy böle okuyunca sinir oldum kendimee:47:

slm kızlar bende yazayım yediklerimi bugün 2.günüm bitti kaçamaklarımda oldu napıyım dayanamadım çok miğdem bulandı açlıkdan alışık değil böyle az yemeğe artık yorum sizin
1. gün sabah kahve
öğlen 2 tane haşlanmış yumurta ve limonlu marul yedim ıspanak yerine.domatesi yemedim yumurtayla beraber sevmediğim için
akşam yağsız teflon tavada baharatlı tavuk ve salata yedim
aralarda bol su yatana kadar 2.5 lt

2.gün sabah kahve
öğlen yoğurt içine keten tohumu attım elmamı yemedim akşam açlığa dayanamazsam yerim diye
akşam 1.günle aynı salata ve tavuk yedim

kızlar kaçamaklarım da 1 gün 3-4 kaşık mercimek çorbası oldu oğluma pişirirken tuzunu anlayamadım
2 günde hazır paket kurabiyelerden 1 saat arayla 3 tane attım ağzıma ama küçüçük hemen eridiler ağzımda yutamadım bile:43:bide 1 yemek kaşığı tahin
ayyyy böle okuyunca sinir oldum kendimee:47:

Gerçekten çok az yiyecek var bu diyette.O yüzden hiç üzülme, o kadarcık olsun:))
Aklıma takılan;bu kadar yumurtanın zararı olmaz mı acaba.Bir haftada 7 tane sanırım.O yüzden ikileri 1'e indireceğim artık.
Neyse; herkese sabırlar.Bugün benim 5.günüm.Adet oldum bir de.Başım dönüyor ama açlıktan mı çözemedim.

4.gün yediklerim:

Sabah: 1 şekerli nescafe-1 dilim kızarmış ekmek
Öğle : Bir tane yumurta yağsız omlet; havuç yerine domates(1 tane)
Artı olarak da 1 köfte (şaka gibi :))

Akşam: Haşlanmış kabak üzeri yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası;
1 portakal
Kabak ve çorba menü dışı doğal olarak ama kabız olmak istemiyorum.
Söylemesi ayıp 4-5 tanede fındık yedim.

dün bende akşam 2 dilim börek yedim menü dışında amaa çok başım ağrıdı o yüzden yedimmm
bugünn 3ncü gün regl olmamm yakın benimde
bugünn inşallah fazladan birşey yemem

akşam içinn tavuğumuda haşladım yedim
bol bolda su tükettimm
yarınn 3 ncü günn biran evvel sabah olsunn kahve içeyimm
birde kızlar 1 kahveden başka içmiyormusunuz

canım benim özelden msjını simdi okudum fakat özel msj atma hakkım yok istersen o konu hakkında o konuda sana özel msj yazayım ordan oku adını vermedn sana ait olacak yazdıklarım .

kızlar yarın bende başlıyorum bu diyete hollywood diyetini yaptım 2 kilo verdim 1 haftada sporsuz bu diyete başlayıp twist yapacam hergün gerçi zamanında bu diyete sağlıksız bilmem ne diye yorumlar yapmıştım ama :23: valla çok fena kilo aldım acil vermem lazım yarın başlıyorum :52:

5.günü yazıyorum arkadaşlar; bugün 6.günüm; kopma noktası;sonradan okuyacaklar için; sabah bir çörek yedim.diyetten kaymalar olmaması lazım aslında.akşamla dengelemeye çalışacağım.Yarın yazarım artık;
Dün yani 5.gün yediklerim:
Sabah: Bir kahve ve 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
Öğle: Bir adet ton balığı; biraz salata; Yarım dilim kepek ekmeği
Akşam: Haşlanmış brokoli ve salata

Artılar: elbette kepek ekmekleri; şekersiz çay; bir elma;bir ince dilim kek....

Yarın sabah tartılacağım;görüşmek üzere:))

Back