- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #3.421
bugün itibariyle bnde başladım işveçee![]()
devam ediyormusunuz benim bugünn 2nci günümm
aslında pazartesi başladımm amaa o akşamm bozdumm yemeğinn tadına bakayımm derkenn tabağı bitirmişimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün itibariyle bnde başladım işveçee![]()
arkadaslar ben 23 kilo veren biri olarak isveç diyetini önerrim yandaş bi hastalığınız yoksa ben bu diyetıde yapmıştım hergün gram gram eridiğinizi göreceksizniz emin olun
3.gün yediklerim:
sabah: 1 şekerli nescafe
öğle:haşlanmış brokoli-yoğurtlu; 1 domates
akşam: 2 yumurtalı yağsız omlet;salata
artılar: öğleden sonra: 1 küçük tarçınlı kurabiye
akşam: 1 portakal; 1 avuç leblebi
2 fincan şekersiz çay
Bugün 4.günüm.Sabah tartıldım; 65,5 kilo gösterdi tartı.Yine sabah tartısıyla 67 ile başlamıştım diyete.3 günde 1,5 kilo fena değil sanırım.Spor ve yürüyüş de yok üstelik.İstediğim kadar su içemedim.Suyu artıracağım.
devam ediyormusunuz benim bugünn 2nci günümm
aslında pazartesi başladımm amaa o akşamm bozdumm yemeğinn tadına bakayımm derkenn tabağı bitirmişimm
birinci seçenek ve daha aşagıları tabi kihanımlar bu diyete 3 gün sabredin beyin otomatik alışıyor zaten yedikleririnizin dısına cıkmıyorsunuz.ben hep sunu yaptım.bazen oğlum cıkolata yerdı kendime derdimki sabret ezgi onuda zamanında yıyeceksın kilolarını verdikten sonra.elbet yemek istediklerinizz olcak fakat mesela 70 kiloyken agzınıza attığınız bır cıkolata sizi 1 hafta önceye götürü sil bastan yaapar bunu düşünün.fakat 60 kiloya düştüğünüzde aldığınız cıkoltayı bir dilim alıp 61 60 arasında gitmekmı daha ii.70 71 arasında gelip gitmekmi
arkadaslar ben 23 kilo veren biri olarak isveç diyetini önerrim yandaş bi hastalığınız yoksa ben bu diyetıde yapmıştım hergün gram gram eridiğinizi göreceksizniz emin olun
benm de 3.günüm sabah kahvemi ve 4 mink kepekli galeta yedim kızarmış ekmek yerine 4ünü yan yana kyunca 1 etmek kadar ancaydı yani
ögleyn ıspanak ve domates varsı ögle menüsüyle akşamı yer degiğtireyim dedim salata ve yumurtayı işyerine getirdim tek salatayı yedim akşama ıspanakla bitlikte yerim artık yumurtaları meyvemde var bugün ohhh misss
kiloda değişimde var tam 65le başlamıştım 3. günün sabahı yani bugün 63.800 geldim![]()
benm de 3.günüm sabah kahvemi ve 4 mink kepekli galeta yedim kızarmış ekmek yerine 4ünü yan yana kyunca 1 etmek kadar ancaydı yani
ögleyn ıspanak ve domates varsı ögle menüsüyle akşamı yer degiğtireyim dedim salata ve yumurtayı işyerine getirdim tek salatayı yedim akşama ıspanakla bitlikte yerim artık yumurtaları meyvemde var bugün ohhh misss
kiloda değişimde var tam 65le başlamıştım 3. günün sabahı yani bugün 63.800 geldim![]()
akşam içinn tavuğumuda haşladım yedim
bol bolda su tükettimm
yarınn 3 ncü günn biran evvel sabah olsunn kahve içeyimm
birde kızlar 1 kahveden başka içmiyormusunuz
slm kızlar bende yazayım yediklerimi bugün 2.günüm bitti kaçamaklarımda oldu napıyım dayanamadım çok miğdem bulandı açlıkdan alışık değil böyle az yemeğe artık yorum sizin
1. gün sabah kahve
öğlen 2 tane haşlanmış yumurta ve limonlu marul yedim ıspanak yerine.domatesi yemedim yumurtayla beraber sevmediğim için
akşam yağsız teflon tavada baharatlı tavuk ve salata yedim
aralarda bol su yatana kadar 2.5 lt
2.gün sabah kahve
öğlen yoğurt içine keten tohumu attım elmamı yemedim akşam açlığa dayanamazsam yerim diye
akşam 1.günle aynı salata ve tavuk yedim
kızlar kaçamaklarım da 1 gün 3-4 kaşık mercimek çorbası oldu oğluma pişirirken tuzunu anlayamadım
2 günde hazır paket kurabiyelerden 1 saat arayla 3 tane attım ağzıma ama küçüçük hemen eridiler ağzımda yutamadım bilebide 1 yemek kaşığı tahin
ayyyy böle okuyunca sinir oldum kendimee![]()
akşam içinn tavuğumuda haşladım yedim
bol bolda su tükettimm
yarınn 3 ncü günn biran evvel sabah olsunn kahve içeyimm
birde kızlar 1 kahveden başka içmiyormusunuz