- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.441
saol cnmm hepimiz veririz inşharika ya çok güzel vermişsinn
sankii bende vücud olarak rahatlama var
isvec diyetinde ilk günüm...nescafem vardı ama bulamadımyesil cay içtim sekersiz....
simdi yumurta haslıyorum.yanına domatesimi dildim...aksama allah kerim:))))
hadi hayırlısı diyorum.........
isveç dıyetını yapanlar hadı beraber bırbırımıze destek olarak devam edelım
kozmık beden temızlıgı yapmıstım gecen hafta bıttı
1 hafta vucudu dınlendırdım sımdı bu dıyete başladım
proteın olması cok ıyı spor yapıyorum cunku ama salam sağlığa zararlı oldugu ıcın tuketmıyorum
dıyetlerde aslında salam sosıs olmaz burda gorunce sastım bırde aynı gun balık ve et var benım bıldıgım
farklı cesıt etler aynı gün yenmez:26: bu konuda alternatıfı olan varmı ?
canımm salam yerine yediğin tavuktan bir parça daha ye :) daha mantıklı bence .. ayrıca cevabın için de teşekkür ederim tatlmm
senın cevabında mantıklı :) ama şuda var yogurt ıle et aynı öğünde tuketmek ciğeri zorlar
yogurt oldugu zaman kayısı yada eksı elma dograr yerım yogurtlasen basladınmı canım ?
selam kızlar 16 haziran da oğlumun sünneti var bugün bu diyete başladım umarım başarırım.trodilerim az çalıştığı için 10 ayda 15 kg aldım metabolizmam temelli bozulmaz inş.(
öğlen 12 de yumurtaları yedim ama sular kesilince ıspanaklarımı yıkayamamıştım ıspanağımıda saat 15 te yedim ama olur herhalde
selam kızlar 16 haziran da oğlumun sünneti var bugün bu diyete başladım umarım başarırım.trodilerim az çalıştığı için 10 ayda 15 kg aldım metabolizmam temelli bozulmaz inş.(
öğlen 12 de yumurtaları yedim ama sular kesilince ıspanaklarımı yıkayamamıştım ıspanağımıda saat 15 te yedim ama olur herhalde
canımm inan bir an önce başlamak istiyorum ama çok sevdiğim bir arkadaşıma kebap sözü verdimama bir türlü bir araya gelemiyoruz...şu kebap olayı bi bitsin hemen başlıycam :) bu hafta içi başlarım gibi görünüyor :) sen başladın mı ?? başladıysan nasıl gidiyor? gerçi şimdi başlamam daha kolay benim, eşimin kız kardeşi bir süre bizde kalacak, o da diyet yapmaya meraklı..onunla birlikte başlarız..ama diyete başladığım gün, gün gün buraya da yazacağım nasıl gittiğini :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?