Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben biraktim canim ya :( cok az yiyorum su an midem hicbirsey almiyor resmen ama isvece devam etmiyorum yeter artik dedim neredeyse 6 kilo gitti simdi bunu korumaya caliscam bu hafta. sonra da yeni bir diyet. biktim ayni seyleri yemekten :(( yemege misafirim de var karsilarinda havuc ve yumurta falan yemek istemiyorum

valla ben de bırakıcaktım da zor tutuyorum kendimi bırakınca hemen alıcam biliyorum :43: bugün de dayanamadım iki tane N**** (Siyahi) attım ağzıma

Ben de Pazartesi günğ başladim bu diyete, su an itibari ile 3 kilo gitti . Kacamak yapmadim hic, hatta bugun sirkette pasta kestiler elimi bile surmedim. Ustune bir de regl oldum, cok cok cok iyi kilo veriliyor bu diyetle gercekten.Siddetle tavsiye ederim

kızlar bugün diyete ara verdim. kaçamak yaptım devamı geldi, o kadar çok yedim ki :43::43: canım çok sıkıldı bu işe, çok üzüldüm.
10.günü hiç yaşanmamış sayıp yarın yeniden 10.günmüş gibi devam edicem.

son 4, umarım hiç fire vermem.

olsun canim yarin biraktigin yerden ba$larsin, bende 4. gün biraktigimda (kuzenimin dogum günü vardi) ertesi gün aynen devam ettim ve kilo vermi$tim (yani gram)

64.8 çıktım :43: yani dün sabahkinden 1.7 kilo fazla.
diyetten sonraki gün kilo artışı olacaktır diye düşünüyorum çünkü vücut su tutacaktır. siz sakın ola benim gibi abartmayın. bir süre dikkatli olmakta fayda var.

diyete devam ediyorum son 4gün. spor da yapıcam leslie ile 5 mile yürüyeceğim.
4 gün sonunda hedef 61. farkındayım çok zor ama spor yaparsam belki başarırırm. hepinizi öptüüm

canim merak etme diyete geri dönünce geri verirsin canim
seni üzmek istemem ama bence 5 kilo verirsen 2 si mutlaka sudur, bu yüzden kendini üzme

olsun canim yarin biraktigin yerden ba$larsin, bende 4. gün biraktigimda (kuzenimin dogum günü vardi) ertesi gün aynen devam ettim ve kilo vermi$tim (yani gram)

canim merak etme diyete geri dönünce geri verirsin canim
seni üzmek istemem ama bence 5 kilo verirsen 2 si mutlaka sudur, bu yüzden kendini üzme

teşekkür ederim canım ama 2 gündür berbat besleniyorum :43: 4 gün daha yapacağım ama diyeti, kararlıyım. sonra da 1 gün ara verip muzaffer kuşhan diyetine devam etmeyi düşünüyorum.

teşekkür ederim canım ama 2 gündür berbat besleniyorum :43: 4 gün daha yapacağım ama diyeti, kararlıyım. sonra da 1 gün ara verip muzaffer kuşhan diyetine devam etmeyi düşünüyorum.

canim ben de yeniden vazgectim yarin yeniden donuyorum bi 3-4 gun daha yapicam oyle bitircem yani. bu aksam biraz fazla kacirdim hem onu dengeleyeyim hem de bitireyim tamamlayip. motivasyonum dusuktu ama simdi midem yemek gordu biraz hemen suclu hissettim yeniden motive oldum diyet icin :1: 13 gun sonra turkiyeye geliyoruz tatile, 13 gun boyunca cok dikkat edicem daha fazla kacamak yok bugun ilk ve sondu (..... ikinci ve son diyelim) :17:

bu arada biz seninle resmen ayni gittik super devam ettik son 2 gundur bozuyoruz sanki telepati ile anlasmisiz gibi :1: ha gayret canim yarin bomba gibi gelelim sende de kilo artisi olmustur ben de sabah tartilcam eminim bu aksamki yemekten sonra bende de olmustur. kurtulalim hemen yerlesmeden.

canim ben de yeniden vazgectim yarin yeniden donuyorum bi 3-4 gun daha yapicam oyle bitircem yani. bu aksam biraz fazla kacirdim hem onu dengeleyeyim hem de bitireyim tamamlayip. motivasyonum dusuktu ama simdi midem yemek gordu biraz hemen suclu hissettim yeniden motive oldum diyet icin :1: 13 gun sonra turkiyeye geliyoruz tatile, 13 gun boyunca cok dikkat edicem daha fazla kacamak yok bugun ilk ve sondu (..... ikinci ve son diyelim) :17:

bu arada biz seninle resmen ayni gittik super devam ettik son 2 gundur bozuyoruz sanki telepati ile anlasmisiz gibi :1: ha gayret canim yarin bomba gibi gelelim sende de kilo artisi olmustur ben de sabah tartilcam eminim bu aksamki yemekten sonra bende de olmustur. kurtulalim hemen yerlesmeden.

ay evet ya iyi başladık da sonu iyi gelmedi :1::1: ama toparlamak bizim elimizde! ben 4 gün daha yapıcam. hakkını verelim kalan günlerimizin. motivasyon da tam olsun. incecik olana kadar devaaam! :)) :16::16::16::16::16:

bu arada bu kaçamağın en iyi tarafı günler sonra tuvalete çıkabilmem oldu :1::1::1:

ay evet ya iyi başladık da sonu iyi gelmedi :1::1: ama toparlamak bizim elimizde! ben 4 gün daha yapıcam. hakkını verelim kalan günlerimizin. motivasyon da tam olsun. incecik olana kadar devaaam! :)) :16::16::16::16::16:

bu arada bu kaçamağın en iyi tarafı günler sonra tuvalete çıkabilmem oldu :1::1::1:

AYNEN hahahah :60: en cok ona mutluyum su an

bende bugün başladım sabah kahve sevmediğim için yeşilçay içtim öğlende ıspanak bulamadım salata ve yumurtalarımı yedim 1 saat de koşubandında yürüyüş yaptım 300 kalori yaktım :) :1: akşam yemeğini bekliyorum şimdide

Kızlar yorumlarınızı dikkatle okudum ve ıkı haftadır isveç yapcam diyorum ve bugün başladım biraz baş ağrım var:( yumurtayı bol baharatlı yedim yoksa ağzıma alamıyorum bide nescafeye bir iki damla süt katsak da yumuşatsa yaa:16: Sek içilmiyo bide normalde kabızlık problemim var herhalde 13 gün wc ye gitmem:1: 63.400 le başladım puff daha çok gencim:43: Ama olucak yapıcam beni sizler gaza getirdiniz
:52:

Back