Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım, reglin bitince bir anda bayaağ düşer kilon :)

ay evet çok zor ya ben de 3.günümdeyim, öğle yemeğimi yedim az önce ama hiç etki etmedi. sanki hiçbir şey yememiş gibiyim sabahtan beri akşama yumurta var allahtan, o biraz tok tutar.

yarın cuma ve ben hayırlısı ile bu diyete başlıyacağım bu benim 3 .isvec diyetim olacak 2 kere denedim süper dönüşler aldım spor artı isvec yarın beni beklesin yanlız burda şunu belirtmek isterim kesinlikle öğünlerde ıspanaksa ıspanak et se et olacak onun yerine tavuk olmuyor yani ne ise ona göre uyulmalı ki kilo verme devam etsin bakalım hayırlısı
etler hazır buzlukta tek tek folyalandı yarında yeşillikler alınacak ıspanağı ben sıcak suyun içine atıyorum şöle bir iki karıştırıyorum süzüyorum biraz limon tuz çok az dökmüş olmak için az zeytin yağı döküyorum göz boyamak için ve öle yiyorum en kolayı o oluyor

yarın başlıyorum bakalım hadi hayırlısı

merhaba Özgül hosgeldin sende, sana da simdiden kolay gelsin Tecrübeli olman daha kolay uygulamana sebep olacak, ne güzel. hiim ögünlerdeki yiyeceklerin yerini degistirmedim fakat bazilarini yemedim, ispanakta ise 2 defasinda bir kasik yogurt ilave ederek yemistim :26: fakat tuz yag yok tek aci biber...umarim kötü etkilemez !:44:

ben de brokoliyi yemeyi düşünmüyorum. kaçıncı günde olduğunu unuttum ama tek başına değil zaten yanında da biftek vardı. yemesem çok sorun olmaz diye düşnüüyorum.

hoşgeldin canım, umarım istediğin kiloyu verirsin :)

ben de brokoliyi yemeyi düşünmüyorum. kaçıncı günde olduğunu unuttum ama tek başına değil zaten yanında da biftek vardı. yemesem çok sorun olmaz diye düşnüüyorum.

Sanmiyorum birsey olacagini :44: dedigim gibi bende bazi ögünlerede yemedim bir iki seyi...Keyfimi kaciran su 4. gündeki peynir ben o gün 200gr. yedim yaaaaaa 250gr. yaziyor diye...sonradan bircok yerde okudum 25gr. en dogrusuymus sanirsam ! bugün yine var 25gr. yiyecegim elbette

kaçırma keyfini, olmuş bir kere. hem peynir protein olduğu için çok da etki edeceğini düşünmüyorum.

hoşgeldin özgül, başarılar şimdiden

kızlar hiç bir öğünü yememezlik yapmayın listede ne ise aynen yiyin mesela peynir
25 gr değil
1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
petnir kesinlikle 250 gramdır ben bu diyeti 12 yıl önce direk diyet kitabından almıştım ki yıllardır bakarım hep 250 gr dır ama sanırım son zamanlarada eksik yazılmalardan 25 gr şeklinde çıkıyor ama 250 gr dır bu 250 gr olmasının sebebi ise diğer üçlü buluştuğunda yumurta havuç 3 lüsü buluştuğunda vücudun metobolizma sistemini bozması içindir bu 3 lü bu vaziyette yendiğinde çok fazla iştah kapatıp saatlerce tok kalabiliyor çok peynir mide bulandırıyor çünkü

ama şunu sölemem lazım ki 2 kere yaptım ama tam olaral 250 gr yiyememişimdir bu peyniri bence 200 gr yemek de kafi peynir sevenin bile hiç canı peynir çekmiyor zaten hatta bir keresinde onun yerine lor almıştım 250 gr o da oluyor

hiim oysa ben 25gr. yedim bugün :44: aksam ögünüde yerim diger kismini o vakit :44: Bilgilendirdigin icin tesekkür ederim özgül :107:

kizlar dip kose temizlige giristim tum gunumu aldi zaten isvec 4. gun zor bide bu temizlik olunca resmen bittim simdi yumurtami hasliyorum aksam yemegi icin... havuc da 1 tane kucuk ezik birsey kalmis esimi markete yollayacagim simdi. bugunu bi atlatsaydim ya :18: yarin super

geri almak yok kizlarrr bitince dikkat ediyoruz almiyoruz
sonucta onca para dokup de diyetisyenle zayiflayip 2 katini geri alan da var bir suru hem de...
sok diyetle zayiflayip hic geri almayan da var
diyet sonrasinda ne yaptiginla alakali yani. diyet bitti oh rahatim istedigimi yerim diye kontrolsuz davranan kiloyu geri aliyor
cok yakin cocukluk arkadasim dugununden once sok diyetler yapa yapa 30 kilo civari verdi kisa bir surede, tabi bu olay olali 5-6 sene oluyor. ustune gram kilo almadi. ustelik cocuklugundan beri kiloluydu yerlesmis kilo yani. simdi gorseniz....
o yuzden ben cok da inanmamaya basladim bu "sok diyet sakin yapmayin sadece vucuttaki su ve kas gider yag gitmez" olayina. eskiden annem sayesinde inaniyordum sonra baktim bu arkadasim manken gibi oldu giden hep su mu yani... bariz tum yaglari eridi incecik citi piti biri oldu. demek kati diyetle de gayet guzel kilo veriliyormus.. bence isvecte dikkat etmemiz gereken tek olay gunluk kalori cok cok az oldugu icin bir sure sonra metabolizma yavaslar boyle devam edersek kilo verme duraklar uzunca bir sure, o yuzden bu diyetten sonra abartmadan kalorileri yavas yavas arttirmak gerek. once 900-1000, sonra 1200 mesela. ben spor yaptigim gunler de 1500 yemeyi dusunuyorum cunku zaten salonda 700-1000 arasi yakiyorum.
olcak bu is kizlar hepimiz hedef kilomuza ulasicaz durmak yok
bu yaz kesin citir olmam lazim yaz sonu diyelim

eveet o kadar zahmete katlanıp aç kalıp veriyoruz, bundan sonra da dikkat ederiz almayız

ay inşallah bizim de erir bütün yağlarımız. arkadaşın isveç de yapmış mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…