- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #3.261
bugün tartıda 65.9 ' u gördüüüüm ![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
3 günde 2.3 kilo vermişim yani. bir de reglim. ay ay umarım regl bitince daha da fazla veririm.
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveet o kadar zahmete katlanıp aç kalıp veriyoruz, bundan sonra da dikkat ederiz almayız
ay inşallah bizim de erir bütün yağlarımız. arkadaşın isveç de yapmış mıydı?
gunaydin kizlar
3 gunde 3 kilo vermisim ustelik ben de dun regl oldum harika gidiyor umarim hic yavaslamaz iner kilolar boyle hizli hizliacayip moralim duzeldi siskinlik inince bakalim ne cikacak onu da merak ediyorum
gunaydin kizlar
3 gunde 3 kilo vermisim ustelik ben de dun regl oldum harika gidiyor umarim hic yavaslamaz iner kilolar boyle hizli hizliacayip moralim duzeldi siskinlik inince bakalim ne cikacak onu da merak ediyorum
canımm çok tebrik ederim, süpersin, maşallahh!!!
ben de 4 günde 2,8 kg vermişim, çok mutluyum![]()
bugün diyete başlamış bulunmaktayım sabah 7:30 da yarım cay bardağı sulandırılmış kemal kükrerin ballı elma sirkesi ve daha sonra o güzel kahvaltı ile başladım güne güzel kahvaltı yani 1 fincan neskafe ile nesi güzelse :)
bakalım öğlen yiyeceklerimi hazırlayacağım ziyafet sofrası kurmam lazım heleki akşam yiyeceğimi eti düşününce bi hoş oluyorum hadi hayırlısı ara ara girer yazarım size şimdi ise müzik ve uzay aletini kullanacağımbi 20 dk
başlangıc kilom bugün itibari ile 87 kilo![]()
canım ben de şu liste var, ben bunu uyguluyorum, bugün 3. günüm
Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.
Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
ben de 4 gunde diyecektim bu arada yanlis yazmisim simdi farkettimaclik basima vurmus olacak sabah sabah
ogle yemegimi yedim cok mutluyum su an2 gundur ac oldugum icin simdi normal birsey yiyince garip hissettim sanki cok yemisim gibi
senin nasil gidiyor 5. gun?
2.8 kg bence super canim tebrik ederimharika gidiyoruz
![]()
canım aynen, bugün öğlen yemek yediğim için gayet iyiyim, bayılmak üzereydim artıkama yemek yediğim halde sürekli bi bulantı var..
ya asıl ne diycem kızlar, ben yarın ailemin yanına gidiyorum, şehir dışına nişanlımla, yarın akşam dönücez ama annem şimdiden, zaten buraya hiç gelmiyosun, diyet filan yapamazsın demeye başladı, bi sürü yemek filan yapıyomuş, börekler pastalar vs, diyetteyiz biz dedim, çok kızdı, yapıyoruz bile ablanla, anlamam ben diyet filan diyo?napıcam ben?benm yarınım güme gidiyo galiba:18:![]()
yaaatuh yarin da 6. gune geliyor 6 gun araliksiz yapabilsen iyi olurdu. neyse artik annenin yaninda isvec yapabilecegini pek dusunemiyorum onca yemegin arasinda. ben de martta annemlere gidiyorum, o yuzden isveci erken yaptim cakismasin diye. sen 1 gun ara vereceksin o zaman canim napalim.. herseyden ye o zaman ama az az ye, yani kilo almayacak gibi. pazar gunu de spor yap bence bol terlemeli kardiyo. oyle dengelersin diye dusunuyorum.
bugün diyete başlamış bulunmaktayım sabah 7:30 da yarım cay bardağı sulandırılmış kemal kükrerin ballı elma sirkesi ve daha sonra o güzel kahvaltı ile başladım güne güzel kahvaltı yani 1 fincan neskafe ile nesi güzelse :)
bakalım öğlen yiyeceklerimi hazırlayacağım ziyafet sofrası kurmam lazım heleki akşam yiyeceğimi eti düşününce bi hoş oluyorum hadi hayırlısı ara ara girer yazarım size şimdi ise müzik ve uzay aletini kullanacağımbi 20 dk
başlangıc kilom bugün itibari ile 87 kilo![]()
ya en az kilo veren benim galibaBugün 12. günüm ve halen 3 kg. anca verebildim...siz regl oldugunuz halde daha iyi vermissiniz, bende oldum ! Bir daha pazara kadar tartilmiyacagim...zaten sancim var iyice keyfim kacti
![]()
canım aynen, bugün öğlen yemek yediğim için gayet iyiyim, bayılmak üzereydim artıkama yemek yediğim halde sürekli bi bulantı var..
ya asıl ne diycem kızlar, ben yarın ailemin yanına gidiyorum, şehir dışına nişanlımla, yarın akşam dönücez ama annem şimdiden, zaten buraya hiç gelmiyosun, diyet filan yapamazsın demeye başladı, bi sürü yemek filan yapıyomuş, börekler pastalar vs, diyetteyiz biz dedim, çok kızdı, yapıyoruz bile ablanla, anlamam ben diyet filan diyo?napıcam ben?benm yarınım güme gidiyo galiba:18:![]()
kaçırma keyfini canım ya. kaçamak yapmış mıydın? ya da herhangi bir eksik bir şey mi yaptın acaba?
yoook kacamagim olmadi hic ! Yesil cay haric ... Bir iki ögün domates yememistim , o kadar...hiim ben regl ime bahane buluyorum artik, umarimda öyledir :105:
olabilir canım, regl dönemi fazla çıkıyorsundur tartıda. canını sıkma bakalım, iyi haberlerini bekliyoruz.
Insallah canim, sagol :107: senin nasil gidiyor ?