• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ara ogun almiyorum ben.ama sabah erken uyanmam zaten kahvaltim oglen oluyor.bazen aksam oglenin yemegi ile aksaminkini katiyorum, ya da ne bilim sabahla ogleni.benim kacamagim sadece tuz, tuzsuz yiyemiyorum. ve dun 1 dilim kizarmis ekmek yerine 2 dilim yedim.baska kacamagim olmadi.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugun 5. gunun sabahi tartildim 91.den 87.5 a inmisim.metabolizmam acaip yavas benim nasil oluyorda zayifliyorum bu kadar anlamadim :p ha bi de ya sirkeli ya da limonlu suyu mutlaka sabahlari tuketiyorum, 2litre suyu meyve caylari, papatya cayi, dogadanin tum caylariyla tamamliyorum.sade su icemem.ve kahve bana yasak oldugu icin sabahlari kahve yerine cay iciyorum.ama cok mutlu oldum sonucu gorunce 5 gune 3.5 kilo vermek

Tesekkür ederim pegasus, yarin baslamayi düsünüyorum bende. Umarim etkili faydasini görürüm :14: Hic böylesini yapmamistim, biraz heyecan var sanirim :26:

valla kılo dıılde ıncelsem yeter. nedendır bılmıyorum ama benım kılom hıc degısmıyor bu dıyetı 3 kere daha yaptım cok ıyı sonuclar aldım ama o zaman okuldaydım tartılmamıstım fakat kotlarım belımden dusuyordu. arada kacamakta yapıyordum ama o zaman okul donemımdı ... ama cvok etkılı dıyet hollywood fılan denemıstım ama hıc bu dıyet kadar etkılı olmamıstı bırde ısvecte karnın doyuyor hıc acıkmıyorsun sadece yanlıs hatırlamıyorsam 7 veya 6 gunde aksam yemek yasak yaa o zaman cok kotu oluyordum:D sen valla yolu yarıladın ha gayret :D bende sımdı slım ın 6 yaptım 24 dk lık gozlerım karardı son dakkalarında ama pes etmedım devam :D....... bırde ben bu yıyeceklerı saatlere boluyorum en son aksam 5 te yıyorum ve hep su ve kür cayları ıcıyorum cok etkılı oluyor hemde acıkmıyorsunn... arada acıksamda 1 bardak lımonlu su ıcıyorum gecıyor... bu arada sana bi su tarıfı verıyım belkı bılıyorsundur ben 3 aydır hep o suyu ıcıyorum ne sıslıgım kaldı nede baska bısı ve metabolızmayı cok hızlı calıstırıyor ve aclık hıssını cok bastırıyorsun tavsıye ederım..

buyuk bır tencereye 1 lımon, 1 elma, 1 kabuk tarcın , 1 tatlı kasıgı karafıl. arada yesıl cayda koyuyorum ben.. bence dene cok faydalı ben cok ıctım bu sudan. :))) bu dıetle spor yapmasan bıle cok verıyorsun ama ıns agzımı bu sefer tutabuılırımmmmm:D
cay tarifi icin tsk.yapmayi dusunuyorum evde karanfil yok sadece :D alir almaz yapcam.7.gun yemek yasakya aksam hani.oglen sana taze meyve ve biftek diyo.bence meyveni aksama sakla daha rahat olur.zaten gunluk kalorini almis olacaksin :D ben cogu ogunlerde ogunler arasi degisiklik yaparim.mesela bugun sabah havuc rendesi vardi oglene balik.ben oglen 2sini birlikte tukettim.sende sakin pes etme,her sey istemekle bitiyor.

Tesekkür ederim pegasus, yarin baslamayi düsünüyorum bende. Umarim etkili faydasini görürüm :14: Hic böylesini yapmamistim, biraz heyecan var sanirim :26:

faydasini kesin gorursun, buna suphen olmasin.ben bu formu bastan sona okudum.diyete uyan en az 4 kilo vermis.sporla falan tamalayan 12 kilo bile vermis yani.sen de benim gibi minimum verecegini dusun ki, az giderse mutsuz olma zaten biliyordum de, cok giderse kilon zaten senden daha mutlusu olamaz :P

faydasini kesin gorursun, buna suphen olmasin.ben bu formu bastan sona okudum.diyete uyan en az 4 kilo vermis.sporla falan tamalayan 12 kilo bile vermis yani.sen de benim gibi minimum verecegini dusun ki, az giderse mutsuz olma zaten biliyordum de, cok giderse kilon zaten senden daha mutlusu olamaz :P
arada kacamak yapsan bıle ınan kılo verılıyor.. aarada cok karnın acıkırsa bastırmak ıcın 2 bardak su ıc ıdare eder senı epey bır muddet :) yılmak yok devammm :)

hehhe aynen öyle bende yavas kilo verenlerdenim ne yazik ki ! Metabolizmam cok yavas cok ...insallah cümbür cemaat verecegiz kilolari :13:

hadiiiiiii kizlar yazin bakalim kahvaltinizda ne var.kacamak varmi yokmu :D kim kac gr verdi :D bi de bana soyleyinya su cetveller nasil nerde yapiliyor.hani kac kilodan kac kiloya hedef kac kilo olan cetvellert :s bende yapmak istiyorum :S

ya kızlar bn bu diyete başlıyorm aradan 3 gün geçmiyo nöbet gelyo ondan sonra o verdğin 1.5 kg yi tekrar al en iisi kahvaltıyı edip akşam az yemek yemek gibi gelyo bana ama bi taraftan da başlamak istiyorm yalnız da diyet yapılmıyo tabiki....:( :5:

$weight.png
bakim yapmismiyim :P

ya kızlar bn bu diyete başlıyorm aradan 3 gün geçmiyo nöbet gelyo ondan sonra o verdğin 1.5 kg yi tekrar al en iisi kahvaltıyı edip akşam az yemek yemek gibi gelyo bana ama bi taraftan da başlamak istiyorm yalnız da diyet yapılmıyo tabiki....:( :5:

yalniz degilsinki bak bizler variz :p hem zaten diyettte yaziyor 6 gunden once birakmayin kilolari alorsiniz geri diye.sen basla benim daha 7 gunum var.6 gunume kadar benle yaparsin.sonrada benden sonra baslayan arkadaslarla devam edersin.ben baska zaman evde olunca diyet bana cok agir gelirdi.simdi okuyorum burda zayiflayan arkadaslari beni motive ediyo.sende diyeti bozmak istedikce gir diyetlerdeki basarilari oku :p

neysedün o kadr çk yemişim ki 58.3 kiloyum bn de başlıyorm ama birbirimize destek olalım lütfen!...[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1.gün 58.3[/TD]
[TD]:14:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:14:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yalniz degilsinki bak bizler variz :p hem zaten diyettte yaziyor 6 gunden once birakmayin kilolari alorsiniz geri diye.sen basla benim daha 7 gunum var.6 gunume kadar benle yaparsin.sonrada benden sonra baslayan arkadaslarla devam edersin.ben baska zaman evde olunca diyet bana cok agir gelirdi.simdi okuyorum burda zayiflayan arkadaslari beni motive ediyo.sende diyeti bozmak istedikce gir diyetlerdeki basarilari oku :p

teşekkr ederm cnm desteğin için bn 6 günden önce bırakılınca alındığını bilmiyodum bakalım 6 gün bari deneyim...:nazar:

hep destek tam destek :D motive sart bu olayda.yoksa insan cok kafaya takiyo.ben diyettteyim diye hep yemek yemedim gibi geliyo insana.ama boyle zaman nasil geciyo anlamiyosun, :)

merhaba bugun 2 cı gunum sabah 1 lıtre su ıctım saat 9 da uyanmıstım hazırlandım cıktım dısarıya 1 saat yurudumm eve geldım sımdı yogurdumu yedım ama ıcıne azcık nesfıt attım napıyımmmm oyle sade yogurdu yıyemıyorum ben :((( sora 3 tane de bebek mısır yedım su mınnacık kucuk kucuk olanlardan ve sımdı actıve cayımı ıcıyorum ama fazla acıkmadımmm su sular caylar tok tutuyor benı :) gecen yaptıgım da ınanılmaz acıkıyordum aksamları ama dun acıkmadıgıma gore sanırım ıyı gıdıcek herseyy :) :29:

iyi gidiyosun devam et.bak ne guzel yapiyosun.pes etmicen iste sonuna kadar devam :D ben bugun kilo veremedim.artik kilo vermem zayifliyor qaliba.demekki yaglardan yakmaya basliyorum. $18.gif

Günaydin kizlarr :16: ilk günüm bugün ve biraz sonra kahvaltimi yapcem yani 1 fincan kahveeeeemi icecegim :9: fakat önce önce 1,5 su bardagi sirkeli ilik suyumu iciyorum ve 6 gündür sogan suyu kürüne baslamistir onu iciyorum, zarari olmaz bu diyete insallah!

Back