Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ne kadar güzel anlatmışsınn canımm aynı şeylerle bende karşılaşıyorum ,inan okadar iyi biliyorumki bende daha önce zayıflamış ve 3 ncü doğumdan sonra geri aldım kilolarımıı

Elifcim bu diyeti 2 defa 13 gün tamamlamıştımm daha önce arada bozmalarımda olmuştu
İlk baş ağrısının sebebi az su içilmesi ne kadar fazla su içersek okadar iyi bizimkii mesela açlıkmı geldi aklına hemenn su içmemiz lazımm benn hep öyle yapmıştım,eğer suyu fazla içersem başağrısı olmuyorduu
unutupta içmezsem başağrsısı çok çekiyordumm
bende bugün aranızdayımm başladımm 1.ncigünüm

winstoncugum güzel kankim sen nereye ben oraya. yarını iple cekiyorum.biz zaten açlığa fdayanıklıyız birgünü 1 patatesle gecirebiliyorsak b u diyet bize cok bile gelebilir. hadi hayırlısı insallah duraklamamaız gecer.bende varımmmmmmmmmmmmmm

Kader arkadaşı gibi olduk Hezaren'ciğim Valla ben daha öncede yazdığım gibi bu diyetle gençkene çok iyi sonuç almıştım, hemi de sporsuz neyin.Şimdi şuursuzca hayaller içinde değilim ama 5-6 kilo niye vermeyelim, malum etli butlu hatunlarız Hem dediğin doğru; günde 2 patates eder 140 kalori, yeri geldi 140 kalori ile yaşadık, buradaki 500-600 klori bize bir koca koyunu yemişiz etkisi yapacak ve inşallah metebolizmalarımız "bunlar epey yiyor, ben de epey yakayım" mantığında gidecek.Dayanamayıp, çatlamadan durabilirsem 13 gün sonrası tartılmayı düşünüyorum.Sonrası Allah Kerim, başka diyetlere yelken açacağım

Bugün 1. gün.Sporumu yaptım.Elimde tek şekerli (şeker kullanmazdım normalde ama birebir uyumlu olayım diye kullanıyorum) kahvemle kahvaltımı yapıyorum.Evde 5 günde 5 kilo diyetine bağlı olarak 5 kilo patates ve bolca sebze-meyve var Ama ıspanak yok, yumurta yok, salam, peynir tadlarını unuttuğum, eve de sokmadığım şeylerdi.Birazdan gidip 13 günlük alışveriş yapacağım.Hadi Bismillah diyorum, güzel olacak, olacak ve biz bu işi halledeceğiz.

hım ozaman banada kopya ver. aldıklarının markasını yazda bende hazıra konmuş gibi gidip alayım. en az yaglısı hangisi diye. ay vallahi normal kahvaltıyı özledim. pazar günleri çok zorluyor. sucuklu yumurtaları gördükçe içim cız ede ede odadan cıkıyordum :)

hoşgeldınız benımde dıyetımın 4 cu gunu sızın ıçınd eguzel olur ınşallah ben bırebır uymuyorum ama 1 kg verdım çok ıyı bence:)ben 10 kg falan veremem guçten duşmem lazım
bebegım var kuçuk:)ben salam falan yememıştım ama normaldede sevmem o yuzden sporda evde takılıyorum ınşalah gıder bırazcık senle kılomuz heömen hemen aynı şu an bende 82 kg yum bı 79 u gorsem çok mutlu oolcam:))

Normal kahvaltı mı ah ah çok uzun oldu unutalı ama zayıflıyoruz bu daha güzel onu düşünelim.
Şimdi alışverişten döndüm, et olarak nuggets alacaktım ama dolapta kurban etleri (dana) var, onları ızgarada yağsız, tuzsuz çevireceğim bir kaç et günü.O yüzden et almadım.Diğerleri tamamdır.Şimdi ıspanakla boğuşuyorum, birazdan öğle yemeği tamamdır.

Kolay gelsin size de, haklısınız bebekle ya da dışarda çalışırken zor olur, halsiz düşürür.
Ben gözümü kararttım bakalım, umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur.
Hepimize kolay gelsin.

kahveyi nescafe içsek olmazmı
herfi herfiyenmi uyuyonuz nası bi irade var sizde

Nescafedir sonuçta, Türk kahvesini bilip, listeye ekleyeceklerini hiç düşünmedim, neticede yabancıların diyeti
Süt tozsuz, bildiğimiz sade nescafeye bir şeker, tamamdır işte.
İnsan dombili olunca iradeli olmak zorunda Başka türlü boğazımızı tutmazsak, hala yemeğe düşersek, hala kaçamak yaparsak ya 5 sene de kaplumbağa hızıyla zayıflar ya da hiç zayıflayamaz , hep şişman kalırız.
Sadece seçim ve irade meselesi.

Oh çok şükür, 22 gün sonra ilk defa yumurta yedim, ıspanak yedim ve ilk kez doydum,hatta çatladım.
Akşama da et ve salata var, bu diyet öncesinde 5 günde 5 kilo diyetini öneririm.Buna geçince dünyalarca yemek yiyor gibi olup, mideniz acayip şişiyor ve resmen doymak nedir tekrar anlıyorsunuz.

Sevdim ben bu işi, herkese kolay gelsin.

bugünbenim 3.günüm ıspanağımı yedim akşamada yeşil salata var.ben yumurtayı öğlen ıspanağa kırdım yedim öyle sandım şimdi baktım yumurta akşamaymış.neyse yeşil salatayla geçirecez artık.

ben spora başlayamadım daha kızım grip olmuş onunla uğraşıyrm ev işi derken kendime vakit kalmıyor şimdi biraz yapsam bari 10 dk olsa faydası olur bence

yeşil salata azmı yeniyor çok mu sınırı varmı bu diyette.ben akşama bir tabak dolusu hazırlamayı düüşünüydm da :)

Miktar abartılmadığı sürece kafi olur bence, yabancı diyet olduğundan yabancı kaynaklarda "lettuce salad" diye geçiyor; yani kıvırcık salata, bu yüzden yarım kıvırcıktan salata yapacağım kendime.Koca bir kıvırcık yenip, içine domates, mısır, havuç, o bu konulsa zaten kalori her şekilde yükselir ama yarım topak kıvırcık bence ideal olur. Şimdiden afiyet olsun.

biftek yerine bende tavuk var onu yiyem yarın.ispanagı töbe yiyemem ya. yerine gececek neolabilir sonucta demir acısından önemli protein yüksekmi. bu diyette proteine dayalı. kesin kilo vereceğiz

biftek yerine bende tavuk var onu yiyem yarın.ispanagı töbe yiyemem ya. yerine gececek neolabilir sonucta demir acısından önemli protein yüksekmi. bu diyette proteine dayalı. kesin kilo vereceğiz

Ben genelde de ıspanağı severdim bol yoğurtla.Bugün ben de yiyemem falan dedim ama yağsız, tuzsuz, yoğurtsuz mis gibi de yedim valla.Patates günümüzü hatırla; yağsız, tuzsuz patatesle yağsız, tuzsuz ıspanak karşılaştırılamaz bile, o kadar şahane yani.Ayrıca çiğden de yiyebilirsin salata niyetine.Ben çok bıkarsam haftaya çiğ ıspanak yiyeceğim.
Alışverişte ıspanak bulamayınca ben rokayı çok severim elim rokaya gitti, son anda gördüm ıspanağı.Roka olur, maydanoz-dere otu karışımı olur, kıvırcık salata bile olur.Ispanak bence proteini yoğun olan bu diyette sebze olsun, vitamin olsun diye ekleştirilmiş yoksa büyük kerameti olduğuna inanmıyorum Evet keramet bence de proteinin (et sebebiyle) yüksek olması ve 2 dilim ekmek harici karbonhidratın hiç olmaması.Biraz atkins, biraz dukan gibi işte.O yüzden ıspanağa falan takılma boşver, koy yerine ona benzeyen bir şey, aa aklıma geldi semizotu sever misin, o da olur bak.

bende içine marul,dereotu,nane,yeşil soğan koydum.inş tok tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…