- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.781
Jas, aman diyim canım bırakma.
İster 1 kilo olsun ister 3 gitsin de ne kadar giderse gitsin.. Ben spor da yapıyorum, yürüyorum hergün sende yürü belki daha çok gider. Bu arada ben çok kiloluyum ondan da daha fazla gitmiş olabilir. Bu diyete neden başladığımı tekrar hatırlattılar bana dün sağolsunlar, kalabalığın içinde kilolarımla ilgili çok çirkin şeyler söyledi kayınvalidem. Aslında iyi kadındır ama üzüleceğimi düşünemedi herhalde. Sonra eşimin erkek kardeşi anne üzdün kızı öyle deme falan dedi o da ama ben yalan değil doğruları söylüyorum dedi. Doğruları ben bilmiyorum sanki, ne kadar kalbim kırıldı. Kimse bu kız doğum yapalı daha 6 ay oldu demiyor ama lafları dizelemeyi biliyorlar.( Bırakmıycam işte, eskisi gibi olacağım.
Dün akşam başka bir yere gittik sonra, orada yemekler hazırladılar, etli pilavlar falan vardı. Ama başımı bile çevirip bakmadım. Tatlı çok güzel görüküyordu ama ehehheBirde ısrar ediyorlar ye ye diye, sonra halam dedi, ısrar etmeyin ben onu destekliyorum benim kızım çok dirayetlidir falan diye, nasıl mutlu oldum :)))
Ayy ne çok konuştum, çok dertlenmişim yaa, kafanı ağrıttım
Zehra, ilk günü atlattın mı gerisi çok kolay gelecek.. İlk gün çok zordu benim, birde açlıkdan her halde çok kötü başım ağrıdı sonra bir daha hiç öyle olmadım. Bakalım yarın sabah kaç kilo vermiş olacaksın?
winstoncugum güzel kankim sen nereye ben oraya. yarını iple cekiyorum.biz zaten açlığa fdayanıklıyız birgünü 1 patatesle gecirebiliyorsak b u diyet bize cok bile gelebilir. hadi hayırlısı insallah duraklamamaız gecer.bende varımmmmmmmmmmmmmm
Kader arkadaşı gibi olduk Hezaren'ciğimValla ben daha öncede yazdığım gibi bu diyetle gençkene çok iyi sonuç almıştım, hemi de sporsuz neyin.Şimdi şuursuzca hayaller içinde değilim ama 5-6 kilo niye vermeyelim, malum etli butlu hatunlarız Hem dediğin doğru; günde 2 patates eder 140 kalori, yeri geldi 140 kalori ile yaşadık, buradaki 500-600 klori bize bir koca koyunu yemişiz etkisi yapacak ve inşallah metebolizmalarımız "bunlar epey yiyor, ben de epey yakayım" mantığında gidecek.Dayanamayıp, çatlamadan durabilirsem 13 gün sonrası tartılmayı düşünüyorum.Sonrası Allah Kerim, başka diyetlere yelken açacağım
Bugün 1. gün.Sporumu yaptım.Elimde tek şekerli (şeker kullanmazdım normalde ama birebir uyumlu olayım diye kullanıyorum) kahvemle kahvaltımı yapıyorum.Evde 5 günde 5 kilo diyetine bağlı olarak 5 kilo patates ve bolca sebze-meyve varAma ıspanak yok, yumurta yok, salam, peynir tadlarını unuttuğum, eve de sokmadığım şeylerdi.Birazdan gidip 13 günlük alışveriş yapacağım.Hadi Bismillah diyorum, güzel olacak, olacak ve biz bu işi halledeceğiz.
hım ozaman banada kopya ver. aldıklarının markasını yazda bende hazıra konmuş gibi gidip alayım. en az yaglısı hangisi diye. ay vallahi normal kahvaltıyı özledim. pazar günleri çok zorluyor. sucuklu yumurtaları gördükçe içim cız ede ede odadan cıkıyordum :)
hoşgeldınız benımde dıyetımın 4 cu gunu sızın ıçınd eguzel olur ınşallah ben bırebır uymuyorum ama 1 kg verdım çok ıyı bence:)ben 10 kg falan veremem guçten duşmem lazım
bebegım var kuçuk:)ben salam falan yememıştım ama normaldede sevmem o yuzden sporda evde takılıyorum ınşalah gıder bırazcık senle kılomuz heömen hemen aynı şu an bende 82 kg yum bı 79 u gorsem çok mutlu oolcam:))
kahveyi nescafe içsek olmazmı
herfi herfiyenmi uyuyonuz nası bi irade var sizde
yeşil salata azmı yeniyor çok mu sınırı varmı bu diyette.ben akşama bir tabak dolusu hazırlamayı düüşünüydm da :)
biftek yerine bende tavuk var onu yiyem yarın.ispanagı töbe yiyemem ya. yerine gececek neolabilir sonucta demir acısından önemli protein yüksekmi. bu diyette proteine dayalı. kesin kilo vereceğiz
bende içine marul,dereotu,nane,yeşil soğan koydum.inş tok tutarMiktar abartılmadığı sürece kafi olur bence, yabancı diyet olduğundan yabancı kaynaklarda "lettuce salad" diye geçiyor; yani kıvırcık salata, bu yüzden yarım kıvırcıktan salata yapacağım kendime.Koca bir kıvırcık yenip, içine domates, mısır, havuç, o bu konulsa zaten kalori her şekilde yükselir ama yarım topak kıvırcık bence ideal olur. Şimdiden afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?