Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz



5 gunde 5 kilo diyeti , zor bir diyet dedigin gibi. benim 7 kilo fazlam var , gecenlerde lahana corbasi diyetine baslamistim , bir gun sonra misafirlige yatili gittigim icin bozdum. ama isvecten sonra lahana diyeti iyi olur aslinda.
 

fıstık 5 günde 5 kilo dada yazdığın bütün yorumlarını okudumm ve bende bugün artık besmle çekip başladım seni takip etmeye diyet şeklinle nası gidiyo tartıldınmı hiç bu arada resimlerini gördüm sende sadece orta ksımda kilo varr ama eminim 1 aya varmaz sende oda kalmıycak
 

Evet, kollarım ince, bacaklarım normal, göğüsler küçük ama bel ve göbek kısmı feci.Sanki can simidi takmışım kıyafet altına Bugün bir haftam bitiyor sanırım 2 kilo falan gidecek, öbür hafta da 2 gitse, planladığım gibi 4 kilo ile kapatacağım.Tartılmadım, perşembe başka grupta kilo bildiririmimiz var, o gün seve seve tarılacağım yoksa 13 gün bekleyip tartılacaktım.
Valla orta kısım gider demişsin ama ne bileyim kol, bacak falan kolay erir de göbek ile popo bence zor gidiyor.Akşamları Rambo olup 300-500 mekik çekiyorum, başka da bir yaptığım yok.Ya gidecekler ya gidecekler ama hemen gitseler fena olmaz


Bugün resim çekilicem 1ay sonra farkı kendimde görmek için :)

Resim olayı güzel, ben de aynı kıyafetlerle her ay çekilmek istiyorum, insanı motive edecektir diye düşünüyorum.Kolay gelsin.Bol iradeli, hafif ve kolay günler dilerim
 
benim 9. günüm tartıldım 7.günün sonunda 3 kilo vermiştim.ben aralarda ufak kaçamaklar yapıyrm çünkü ben emziriyorum gece boyu.inşallah veririz kurtuluruz bu kilolardan hiç bir kıyafetim olmuyor.doğum sonrası mağduru oldum valla :)
 

kac kiloyla basladin canim? bende bugun 4.gunumdeyim.

ya buarada resimlere nasil bakiliyorki , bir arkadas resimlerde gordum yazmis
 
sonucta karar verdım isveç dıyetıne başlıcam fakat kahve dıyor turk kahvesımı nescafemı ? ıspanak diyor bır porsıyon ıspanak kaç kaşıktır ölcu olarak nasıl anlıcam yarrdımcı olurmusunuz
 
Son düzenleme:
Varmı yeni başlayacak olan.hep beraber yapalım.bende başlamak istiyorum ama biraz motive gerek.en azından benimle birlikte yapanlarıda görünce insan motive olur,hırs gelir.
 
Selamlar,
Bu hafta bitirdim ben.
22 günde 5 günde 5 kilo diyetiyle 8 kilo verdim.Sonra 7 günlük İsveç ile 2 kilo verdim.Toplamda bir ayda 10 kilo vererek bu ayı ve de İsveç'i bitirmiş oldum. (13 gün yapmadım, sürekli et yemekten sıkıldım ve çok şişkinlik ve wcye çıkamama sorunu yarattı bende)

Devam edenlere, ve yeni başlayanlara kolaylıklar dilerim.Birebir yapıldığında, kilo fazlalığı çok olduğunda ve de öncesinde başka diyetler uygulanmadan buna başlandığında özellikle ödem atmada ve tartıda eksileri göstermesi açısından iyi bir diyet.Çalışanlar ya da aktif bir hayat sürenler için sağlıksız, kalorisi düşük ve halsiz bırakan bir diyet.Dikkatli olunuz lütfen.

Herkese kolay gelsin.
 

Merhaba sana bir sorum oluacak canım.Ben yılbaşına kadar şöyle etkili bir diyet yapmak istiyorum yani toplam 2 hafta.Sen her iki diyetide başarıyla yapmışsın.Bana isveç diyetini mi yoksa 5 günlük diyetimi önerirsin?
 

tatlım sakın alma ve arada uğra bu arada yoğurt diyeti bel çevresinden kilo verdirir bilgine :)
 



Bir topicte turk kahveside icebilirsin diye duydum canim. Ben nescafe iciyorum sekersiz, icine yagsiz sut koyuyorum 2 yemek kasigi kadar. Nescafe topk tutuyor . Ispanagi da dondurucudan aliyorum marketten, ve bir porsiyonluk pisiriyorum .

Isvec diyetine baslamakla iyi karar vermisin, ilk 2 gunu sabredip gecirebilirsen 3.gunden sonra alisiyorsun . Kac kilosun .

hanımlar yokmu bitiren vern herkes başlıyom başlıcam diyo diyo devamı gelmiyooo amna tabi yüzü olmuyo insanın bende öle yaptımda bu sebepten biliyorum


Canim bende baslayacagim diye yazmistim:)cumartesi gunu basladim bugun 6.gunum. iyi gidiyor. ac olmuyorum. saat aksam 6 dan sonra yemek islemini bitiryorum. Biftek yerine tavuk yiyorum. Arada meyve yiyorum ananas nar mandalina gibi...

sen basladinmi baslicakmisin?
 
Selam arkadaslar bugun 6.gunum . Sabah kahvemi iciyorum. Sekersiz yagsiz sutle birlikte. Diyeti kacamaksiz yapmaya calisiyorum. Calisiyorum diyorum cunki meyva yiyorum kacamak olarak :)

Biftek yerine tavuk yiyorum, tavugu tavada kucuk kucuk dograyip yuksek ateste tavada ceviriyorum, icine brokoli koyup tavanin kapagini kapatip buhariyla tavugun suyuyla pisiriyor 3-4 dk. bu tarifle harika oluyor denemelisiniz.
 
Varmı yeni başlayacak olan.hep beraber yapalım.bende başlamak istiyorum ama biraz motive gerek.en azından benimle birlikte yapanlarıda görünce insan motive olur,hırs gelir.

Canim sen yapmaya basla yarindan itibaren..ben destek olurum sana elimden geldigince:) benim 6.gunum. 7 gunum kaldi..kac kilosun ? ilk diyetinmi
 

Kilonuz, boyunuz günlük aktiviteniz ve de diyet konusunda yeni mi yoksa uzuncamı yapıyorsunuz bilemiyorum.Eğer 10 kilo ve üzeri verecek kilonuz varsa ve daha önce diyete başlamadıysanız hangisini seçerseniz seçin, önceklikle vücuttaki ödemi atacağı için iyi sonuç alırsınız.

5 günde 5 kilo diyeti günlük (yemek miktarı abartılmadığı müddetçe) 300 kalori, İsveç ise günlük 600.Ben çalışmadığım için düşük kalorili diyetleri evde otura otura rahat yapıyprum tabiiki sağlıksız, halsiz bırakan falan diyet.İştaha ve iradeye de bağlı.Misal 5 günde 5 kiloda, sabah bir patates yerdim, akşam da bir patates yerdim 140 kalori ile günü kapatırdım.(ilk zamanlar zor oldu ama sonra alıştım.) İsveçte sabah kahve, öğle 2 yumurta, domates, ıspanak, akşamsa genelde et&salata var.Hangisine dayanabilirsiniz, günlük ne kadar aktifsiniz (yani sie ne kadar enerji lazım) en iyi siz bilirsiniz.

Sadece tek tavsiyem tuzu komple çıkarın hayatınızdan.Kola gibi asitli içecekleri de kesin, şekeri de keza.1 hafta sonunda bile farkı göreceksiniz.Bir de kim neyi seçerse seçsin, diyet listelerine birebir bağlı kalınmasının taraftarıyım.Biraz tuz koydum, biraz şeker ekledim, yanına ekmek yedimlerle bu işler olmuyor.Ciddi sağlık sorunları olmayan arkadaşlar, bir aydır tuz kullanmıyorum, şeker nedir unuttum, ekmek de keza öyle ve ölmedim yaşıyorum."Biraz" eklediğiniz tuzlar ve "biraz" eklediğiniz şekerler inanın süreci daha da uzatıyor.
Tamam tuzsuz yemek ölüm geliyor belki size ama inanın vücuttaki ödemi yok ediyor ve bir beden bile inceliyorsunuz.Sizce de değmez mi? Tuz bu kadar mı uğruna bir beden fazla gözükmeyi isteyeceğiniz kadar kutsal bir şey?

Herkese kolaylıklar dilerim.
 



Canim 2 kilo vermisin cok guzel. 5 gunde 5 kilo diyetinden sonra kilo vermen durdu demistin, buna ragmen isvec diyetine baslayip 2 kilo vermen cok guzel. Ins guzel sonuclar alirsin.
 
tatlım sakın alma ve arada uğra bu arada yoğurt diyeti bel çevresinden kilo verdirir bilgine :)

Şok oldum valla.Ben cuma zayıflama gruplarından birindeyim.Dün yeni diyetimi kızlara yazmıştım: Yoğurt diyeti diye, sen de yoğurt diyeti yazmışsın, birden ne oluyoruz oldum
Evet ben de yoğurdun yağ yakıcı etkisinden, böyle bir şey denemeye karar verdim.Bugün 1. günüm.Hadi bakalım.Gene sağlıksız düşük kalorili bir diyet ve gene ben Allah yardım etse de bir ay sonra zayıflayıp insana benzesem

Herkese fit ve sağlıklı günler dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…