- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.761
Zehra, ilk günü atlattın mı gerisi çok kolay gelecek.. İlk gün çok zordu benim, birde açlıkdan her halde çok kötü başım ağrıdı sonra bir daha hiç öyle olmadım. Bakalım yarın sabah kaç kilo vermiş olacaksın?
Bugün 5. gün benim, şimdiye kadar 2,5 kilo gitti :))
ay ne guzel 2.5 kg maşallah devamı gelır ınşallah nasıl zorlandınmı hıç bıde kılon boyun kaç:))
Jas, biz ikimizde pilavın azizliğine uğramışız ama bak yemedik dimiSevinelim bare :))
acıkmıyorum diye spora başladım evet iyi hoş sabah 2km yürüdüm ve ben yine acıkmadım akşam yemeği biraz vasat bugün belki bu akşam acıkırım bakalım...
ama dün akşam çok zorlandım ben de sinemaya gittim o mısır buram buram burnumda offfeve geldim bir pilav diye tutturdu zihnim neyse ki bunu da azimle atlattım 13 gün sonrasında yiyilecekler listesi oluşuyor yavaş yavaş
elifangel cidden üzüldüm insan çok kırılıyor biliyorum insanın kayınvalidesini bırak annesi bile yapıyor böyle şeyler baş örnek benim annem herkesin içinde göbeğime laf etmese duramaz resmen aman sen iradeni kaybetme arkadaşım bak ne güzel azalıyor günden güne :13:
Zorlandım başlarken ama bende senin gibi daha önceden de yeme anlayışımı değiştirdiğim için yinede normal geldi. İlk gün çok kötüydü benim ama sonrası rahat geçti.
Boyum 1.68 kiloyu sorma, ne sen sorrrr ne ben söyliyiiimmmm(((
Hezeyandayım valla, çok mutsuzum
zehracım bugün pazar diye başlamadım çünkü haftasonu kahvaltı muhabbeti oluyr yarın başlayacam inşş.ne olur destek ol bana tamam mı?
sabah içilen kahve insanı tok tutuyor sanırım cunku bende hiç açlık hissetmiyorum
yemek yemesem banamısın demeyecegm
ooff o sinemada mısır kokusu nasıl güzl gelmiştir bide yiyemediğimiz için daha bir tatlı geliyorhersey
bugün tartılmadım bakalım yarın saabah kac cıkacagm cok merk ediyorum
Kızlar Bu arada sizler Kaç günde kaçar kilo verdiniz ?
ben cumartesı çok kaçırınca başladım canım ama zaten normal hergun yedıgımden farklı olmadı aç kalmadım
bugun de oruçluyum aşure gunu sebebıyle artık akşam yenılceklerı yerım bende:))sanada kolay gelsın canım
kesinlikle resmen çin işkencesiydi :2: sinemalardan mısırcılar kaldırılmalıbenim bugün 5. gün 3.2 kg vermiş gözüküyorum bakalım en sonunu bekliyorum sabırsızlıkla
5. günün menüsü de tamamen değiştirme kararı aldım çünkü itiraf ediyorum dün dehşet acıktım ve akşam yemeğinde 100g yoğurt yerine haşlanmış sebze yedim :2: o yüzden bugün sadece sabah havuç ve akşam salata brokoli yapacağım o özlemle beklediğim balık fırsatını kaçırdım :2:
allah kabul etsin inş.sabah geç kalktım kahveyi aradan çıkardım
öğlen:az yağda ıspanak kavurması içine 2 yumurta kırdım,1 dilim kepek ekmek yedim,
akşam az yağda et sote,yeşil salata yedim
şimdide şekersiz çay içiyrm.başka bişe yenmiyor demi artık ? ? ?
13 gündemi 3.600 gitti spor yaptın mı?bitirdim bugün 3.600 gr gitti bu kadar, başlayan arkadaşlar kolay gelsin
bitirdim bugün 3.600 gr gitti bu kadar, başlayan arkadaşlar kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?