Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ayy ınşallah ya sen kaçıncı gundesın canım gerçı açlığım yok çunku mıdem kuçuldu eskıye nazaran 12 gundur kendı kendıme dıyet yapıyodum zaten ya
bunada alışırım gıbı bı tek 7.ci gun akşam yemegı yok ya o korkutuyo benı:))bıde yarın oruç tutucam artık bı tek akşam oğununu yerım dayanırm ben dayanırım:)
sen kaçıncı gundesın?

ay ne guzel 2.5 kg maşallah devamı gelır ınşallah nasıl zorlandınmı hıç bıde kılon boyun kaç:))

Zorlandım başlarken ama bende senin gibi daha önceden de yeme anlayışımı değiştirdiğim için yinede normal geldi. İlk gün çok kötüydü benim ama sonrası rahat geçti.

Boyum 1.68 kiloyu sorma, ne sen sorrrr ne ben söyliyiiimmmm (((
Hezeyandayım valla, çok mutsuzum

acıkmıyorum diye spora başladım evet iyi hoş sabah 2km yürüdüm ve ben yine acıkmadım akşam yemeği biraz vasat bugün belki bu akşam acıkırım bakalım...

ama dün akşam çok zorlandım ben de sinemaya gittim o mısır buram buram burnumda offf eve geldim bir pilav diye tutturdu zihnim neyse ki bunu da azimle atlattım 13 gün sonrasında yiyilecekler listesi oluşuyor yavaş yavaş

elifangel cidden üzüldüm insan çok kırılıyor biliyorum insanın kayınvalidesini bırak annesi bile yapıyor böyle şeyler baş örnek benim annem herkesin içinde göbeğime laf etmese duramaz resmen aman sen iradeni kaybetme arkadaşım bak ne güzel azalıyor günden güne :13:

sabah içilen kahve insanı tok tutuyor sanırım cunku bende hiç açlık hissetmiyorum
yemek yemesem banamısın demeyecegm

ooff o sinemada mısır kokusu nasıl güzl gelmiştir bide yiyemediğimiz için daha bir tatlı geliyorhersey
bugün tartılmadım bakalım yarın saabah kac cıkacagm cok merk ediyorum

Kızlar Bu arada sizler Kaç günde kaçar kilo verdiniz ?

yok be elif uzulme ne olcak benım yapımda ırıdır mesela ırı kıyım bı ınsanım kayınvaldene kırılmışın herkese oluyo benım kayınvaldemde kendı
çokk kılolu oldugu halde az yıyelım deyıp durur kaç senedır ama bı turlu kendı az yemez bende bıraz onun ıçınde ıstıyorum ayrıca benım kendı
akrabalarımda ablam annem çok kılolusun deyıp duruyolar bı verıyım kılolarımı onlara kapak olcek:))ondan sonrada ben onlara ne kadar kılolusunuz ya
dıycem:)))hahahh bu arada akşam yemegımıd eyedım akşam yemegımde 1 dılım ekmek yedım kepeklı çunku benım 7 aylık kızım var ona bakmak ıçın enerjıye ıhtıyacım
oluyo:))bugunu bıtrdık açlık hıssetmedım yeşıl çayımıda ıçtım:))

Arkadaşlar başlığı görünce yazmak istedim,ben kaç yıl oldu bilmiyorum ama baya oldu bu diyeti uyguladım...Neyse birebir yaptım ve kayda değer kilo vermiştim sonra ablama ölçüm yaptırdım (ablam doktor),birde ne göreyim kas oranı düşmüş yağ oranı çıkmış bayada ağlamıştım çünkü çok zor bir diyet...size demiyorumki şok diyet yapmayın felan sadece ben yaşadığım bir anıyı paylaşmak istedim ben şok diyet yapsam bile bu diyeti yapmam diyerleri nasıl bilmiyorum.Bana spor yapmamışsındır demeyin zaten bu diyetle zor spor ama o ara işim gereği zaten sporun alasını yapıyordum..

zehracım bugün pazar diye başlamadım çünkü haftasonu kahvaltı muhabbeti oluyr yarın başlayacam inşş.ne olur destek ol bana tamam mı?

ben cumartesı çok kaçırınca başladım canım ama zaten normal hergun yedıgımden farklı olmadı aç kalmadım
bugun de oruçluyum aşure gunu sebebıyle artık akşam yenılceklerı yerım bende:))sanada kolay gelsın canım

kesinlikle resmen çin işkencesiydi :2: sinemalardan mısırcılar kaldırılmalı benim bugün 5. gün 3.2 kg vermiş gözüküyorum bakalım en sonunu bekliyorum sabırsızlıkla

5. günün menüsü de tamamen değiştirme kararı aldım çünkü itiraf ediyorum dün dehşet acıktım ve akşam yemeğinde 100g yoğurt yerine haşlanmış sebze yedim :2: o yüzden bugün sadece sabah havuç ve akşam salata brokoli yapacağım o özlemle beklediğim balık fırsatını kaçırdım :2:

allah kabul etsin inş.sabah geç kalktım kahveyi aradan çıkardım
öğlen:az yağda ıspanak kavurması içine 2 yumurta kırdım,1 dilim kepek ekmek yedim,
akşam az yağda et sote,yeşil salata yedim
şimdide şekersiz çay içiyrm.başka bişe yenmiyor demi artık ? ? ?

maşallah 5 günde gayet iyi bence kilo vermen tam gaz devam :)

normal şartlarda yenmıyo canım:)ama daynamıycak gıbı olursan bı meyve yersın benım 2.ci gun
akşam orucumu açtım hurma ve suyla ardından kahvemı ıçtım bıraz bekledım ve akşam menumu yedım
meyveyı yemeıdm bı tek onuda 8 gıbı yıycem:)bı gun daha geçtı

Bugün kilo vermedim? Neden acaba bilmiyorum ama bakalım yarın sabah 11 de dr randevum var, bu hafta kaç kilo gitmiş öğrenicez, yağ mı su mu? Çok meraklardayım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…