• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben de %99 ihtimalle her gün tartılacağım sabredemem :32: bu sabah yine baskülün yanından geçerken göz kırpıştık mesela :1: 2. gün ve sadece tek derdim susuyorum ve su içmek yetmiyor maden suyuna ihtiyacı var bu bünyenin offf offf :25: ama azimliyim tam 14ünde bitecek ve 14ü doğum günüm o yüzden doğum günü hediyem için azmetmeliyim

bu arada çok merak ediyorum sizin yemekleriniz de bu derece lezzetsiz mi yoksa ben yapmayı beceremiyor muyum ?:14:

gerçekten ölüm diyeti diyeblirm ama ben uyguladım 6 kilo verdim tabi sporla birlikte ama daha sonra yediğime dikkat etmedm sporu da bıraktım ve hoop verdğm kiloları geri aldım yani diyet bir yere kadar önemli olan kiloyu verdkten sonra düzenli sporu ihmal etmemek

gerçekten ölüm diyeti diyeblirm ama ben uyguladım 6 kilo verdim tabi sporla birlikte ama daha sonra yediğime dikkat etmedm sporu da bıraktım ve hoop verdğm kiloları geri aldım yani diyet bir yere kadar önemli olan kiloyu verdkten sonra düzenli sporu ihmal etmemek

bende başlamak istiyorum ama çok zor gerçekten kaç kg ile başladınız acaba ve 2 haftada mı 6 kg verdiniz

bence herkes bıraktı bi ben kaldım :1: ama hiç niyetim yok keza zorlanmıyorum da bi tek ağzım acı acı oluyordu ( sigara sebepli) dün akşam yemeğindeki meyveyle o durumu da atlattım :) tabi dudağım yarasını artık söylemiyorum bile çünkü susuzluğumu hala gideremiyorum soğuk içince bi nebze daha iyi halde ama genel olarak dudaklarım kuruyup çatlıyor zovirax elimde geziyorum :68:

bence herkes bıraktı bi ben kaldım :1: ama hiç niyetim yok keza zorlanmıyorum da bi tek ağzım acı acı oluyordu ( sigara sebepli) dün akşam yemeğindeki meyveyle o durumu da atlattım :) tabi dudağım yarasını artık söylemiyorum bile çünkü susuzluğumu hala gideremiyorum soğuk içince bi nebze daha iyi halde ama genel olarak dudaklarım kuruyup çatlıyor zovirax elimde geziyorum :68:

Yooo, ben bırakmadım devam ediyorum ama kimse yazmıyor diye girmemiştim artık meğerse siz yazmışsınız :)))

Bu sabah uyandığım da tartıldım 2 kilo gitmiş, 3 günde 2 kilo çok iyi benim için.. :16:
4. güne başladık, bugün de yarım kilo gider inşallah..
Hepimize kolay gelsin.

bu arada çok merak ediyorum sizin yemekleriniz de bu derece lezzetsiz mi yoksa ben yapmayı beceremiyor muyum ?:14:

Canım benim yemeklerim gayet güzel, hani yumurtalar var ya, ıspanakla yenen ben onları ıspanaklı omlet yapıyorum öyle tüketiyorum. Çünkü yumurtayı hiç sevmem oldum olası, kokusundan midem bulanıyor, haşlanmış olunca çok kötü kokuyordu sadece beyazını yiyebiliyordum sarısı kalıyordu bende böle bir çözüm ürettim. Onu da yağsız pişirince aynı oluyor nasılsa ve ıspanakla karışınca yanında domates yaa meyve olan günlerde iyice hoşuma gidiyor :D

Etlerin de yanında salatalar var ya o yüzden yemesi hoş oluyor. Ben haşlamayı sevmiyorum onun yerine fırına atıyorum yada eşim mangalda kızartıyor benim için. Fırında çok az zeytin yağı ve bol su koyuyorum kabın içine et bir güzel pişiyor ama mangal daha güzel tabi. Birde salatayı falan şahesere dönüştürüyorum, tabaklarımı süslüyorum ki gözüm doysun diye :)))

Canım benim yemeklerim gayet güzel, hani yumurtalar var ya, ıspanakla yenen ben onları ıspanaklı omlet yapıyorum öyle tüketiyorum. Çünkü yumurtayı hiç sevmem oldum olası, kokusundan midem bulanıyor, haşlanmış olunca çok kötü kokuyordu sadece beyazını yiyebiliyordum sarısı kalıyordu bende böle bir çözüm ürettim. Onu da yağsız pişirince aynı oluyor nasılsa ve ıspanakla karışınca yanında domates yaa meyve olan günlerde iyice hoşuma gidiyor :D

Etlerin de yanında salatalar var ya o yüzden yemesi hoş oluyor. Ben haşlamayı sevmiyorum onun yerine fırına atıyorum yada eşim mangalda kızartıyor benim için. Fırında çok az zeytin yağı ve bol su koyuyorum kabın içine et bir güzel pişiyor ama mangal daha güzel tabi. Birde salatayı falan şahesere dönüştürüyorum, tabaklarımı süslüyorum ki gözüm doysun diye :)))

tabaklarımı ben de süslüyorum mutlaka yoksa çekilmez :) yumurtayla problemim yok mutluyum da eti bi türlü oturtamadım ben de bugün tartıldım 1.1 kilogram gitmiş bence buna spor eklemeliyim biraz az gitmiş çünkü ve bugün sabah yediğim bir dilim kızarmış ekmek öğlen yemeğini bile zorla yememe sebep oldu arkadaşımla birlikte yapıyoruz o hep aç ama ben hep tokum ki ben listeye tam uyarken o uymuyor ben neden acıkmıyorum acaba ? listeyi biraz daha mı kırpsam yok artık delirmeyeyim :D bu arada hala devam eden birilerini görmek çok mutlu etti beni "yoksa sıkça e ben de bozayım o zaman" psikolojisi yerleşmesinin sebep oluyordu şükür ki siz varsınız :3:

zor zorlanıyorum neyapacam 2kilo gitmişgözüküyo biraz kaçamak yapayım dedim dayanamadım baya bozdum ama yarın kaldıgım yerden devam ederim tam veremem galiba

basaknur hersey sende bitiyorr..
benm bugn 3. günümdü kilo farklarım su sekilde oldu
1.gün 73.5
2.gün 72.2
bugün 71.6

devam ediyorum bugn biraz kacamak oldu ama devammm :1:

merhabalr kızlar bende bu dıyetı yapıcam ınşallah ama pazartesı şu an zaten dıyetteyım 3 kg verdım pazartesı başlamamın sebebı
bugun gezmeye gıtcez orda kaçırabılrırım:))haftasonuda zor olur ben en ıyısı pazartesı başlıyım doğum yaptım 7.5 aylık kızım var şu an 83 kıloyum
boyum 173 bıraz vucudumu şaşırtmak ıstıyorum oncedende kalorı hesabıyla kılo verıyodum bıde bunu denıycem ınşallah sızlerle beraber zayıflarım
pazartesı gunu goruşmek uzere hoşçakalınnnnnnnn:)))))))))))))
selambende pzts başlamayı düşünüyrm.bende doğum yaptım kızım 8 aylık ve 86 kiloyum.herşeyimiz birbirine çok yakın birbirimizi takip ederek kilo verelim olurmu?

Merhaba hanımlar :)

4 gün geride kaldı, bu sabah tartıldım yarım kilo daha gitmiş.. Toplamda 2.5 kilo gitti 4 günde, birtek ilk gün 1 kilo verdim onun dışında her gün yarım kilo gidiyor. Artık alıştım zorda gelmiyor. Salı günü dr randevum var, giden kiloların ne kadarı yağ ne kadarı su göreceğiz bakalım. Bugün balık var, değişik bi şey yiyeceğiz ya heyecanlıyım ehehehhee :D

tabaklarımı ben de süslüyorum mutlaka yoksa çekilmez :) yumurtayla problemim yok mutluyum da eti bi türlü oturtamadım ben de bugün tartıldım 1.1 kilogram gitmiş bence buna spor eklemeliyim biraz az gitmiş çünkü ve bugün sabah yediğim bir dilim kızarmış ekmek öğlen yemeğini bile zorla yememe sebep oldu arkadaşımla birlikte yapıyoruz o hep aç ama ben hep tokum ki ben listeye tam uyarken o uymuyor ben neden acıkmıyorum acaba ? listeyi biraz daha mı kırpsam yok artık delirmeyeyim :D bu arada hala devam eden birilerini görmek çok mutlu etti beni "yoksa sıkça e ben de bozayım o zaman" psikolojisi yerleşmesinin sebep oluyordu şükür ki siz varsınız :3:

Jas, aman diyim canım bırakma.

İster 1 kilo olsun ister 3 gitsin de ne kadar giderse gitsin.. Ben spor da yapıyorum, yürüyorum hergün sende yürü belki daha çok gider. Bu arada ben çok kiloluyum ondan da daha fazla gitmiş olabilir. Bu diyete neden başladığımı tekrar hatırlattılar bana dün sağolsunlar, kalabalığın içinde kilolarımla ilgili çok çirkin şeyler söyledi kayınvalidem. Aslında iyi kadındır ama üzüleceğimi düşünemedi herhalde. Sonra eşimin erkek kardeşi anne üzdün kızı öyle deme falan dedi o da ama ben yalan değil doğruları söylüyorum dedi. Doğruları ben bilmiyorum sanki, ne kadar kalbim kırıldı. Kimse bu kız doğum yapalı daha 6 ay oldu demiyor ama lafları dizelemeyi biliyorlar. :(( Bırakmıycam işte, eskisi gibi olacağım.

Dün akşam başka bir yere gittik sonra, orada yemekler hazırladılar, etli pilavlar falan vardı. Ama başımı bile çevirip bakmadım. Tatlı çok güzel görüküyordu ama ehehhe :19: Birde ısrar ediyorlar ye ye diye, sonra halam dedi, ısrar etmeyin ben onu destekliyorum benim kızım çok dirayetlidir falan diye, nasıl mutlu oldum :)))

Ayy ne çok konuştum, çok dertlenmişim yaa, kafanı ağrıttım :D

selambende pzts başlamayı düşünüyrm.bende doğum yaptım kızım 8 aylık ve 86 kiloyum.herşeyimiz birbirine çok yakın birbirimizi takip ederek kilo verelim olurmu?

ayy ınan çok sevındım benım gıbı bırının olmasına ayıptır soylemsı dun bızım evde ıçlı kofte gunuydu ve ben abartılı
yedım sabah tartıldım bıraz fazla çıktım o yuzden bugun başlıyım ben en ıyısı ama beraber devam edelım guleysa
şu an kahvemı ıçtım oturuyorum aç deılım:)ben 86 dan 83 e duştum çok şukur sporda yapıyorum bı 79 u falan gorsem çok ıyı olcek

ayy ınan çok sevındım benım gıbı bırının olmasına ayıptır soylemsı dun bızım evde ıçlı kofte gunuydu ve ben abartılı
yedım sabah tartıldım bıraz fazla çıktım o yuzden bugun başlıyım ben en ıyısı ama beraber devam edelım guleysa
şu an kahvemı ıçtım oturuyorum aç deılım:)ben 86 dan 83 e duştum çok şukur sporda yapıyorum bı 79 u falan gorsem çok ıyı olcek

70 ler bana hayal, 90 a düşsem razıyım :43: :(((((((

70 ler bana hayal, 90 a düşsem razıyım :43: :(((((((

duşersın canım bu kılo verme ışı ırade ışı bende ıradelı olmya çalışıyorum bakarsın 90 olur bı bakarsın 80 olur ınşallahhhhhhhhhhhhh
bu arada oğlen yemegımı yedım bugun ılk gunum domates yerıen salatalık yedım çunku bende egzama var ve asıtlı şeyler yememeye çalışıyorum
ıspanağı haşladım uzerıe 1 tatlı kaşığı yoğurt koydum 2 yumurta haşladım yumurta zaten çok tok tutuyokendımı tok ve gayet ıyı hıssedıyorum:)

Zehra, ilk günü atlattın mı gerisi çok kolay gelecek.. İlk gün çok zordu benim, birde açlıkdan her halde çok kötü başım ağrıdı sonra bir daha hiç öyle olmadım. Bakalım yarın sabah kaç kilo vermiş olacaksın?

Back