- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.721
Selam kizlar bende basladim bugun hic bozmayi dusunmuyorum simdi kahvemi icicem diyetime baslicam kismetse bi kac egzersiz hareketi yaparim vss ... bozmak yok :)
bende baslamak ıstıyorum yarın ama 5 gunde 5 kılomu ısvecmı karar veremedım ne önerırsınız acaba?
Merhaba kızlar,
Bende çarşamba günü başlayacağım. Doktor işleri çıktı, yarında gideceğim doktora ama çarşamba inşallah başlayacağım. Hadi hep beraber yapalım ve başarılı olalım. Ben düğünden önce bu rejimi daha hafifleterek ama ondan ilham alarak beslenmiştim. 1,5 ayda 14 kilo vermiştim ve uzun sürede almadım. Sonra bazı durumlardan kilo aldım şimdi çok kiloluyum. Ama İsveç diyetine güveniyorum. Doktora da gidiyorum, vücudumda 30 kilo su çıktı, çok ödem var belki bu rejim sayesinde bu su atılır da rahatlarım. Her hafta gidip tartıldığım için de vücuttan ne kadar su ne kadar yağ atılmış, net yazarım size..
Hepimize başarılar :))
tatlım meraba bende başlıyorum yarın hadi bak rakip olalım bozmak yokkk ince belli hatun olmak isityorum gerçi 86 kiloyum daha çoookk varr ince belli olmaya
Kahveyi 1 değil 2 içtim ama bir şey olmaz sanırım. Sıcak sıcak çok güzel geldi :=)
Ben başladım diyen hatunlar, nerelerdesiniz ?? Kaç gün oldu başlayalı, yazın bakalım verdiniz mi kilo, nasıl gidiyor ??
Yazıp kaçmak olmaz, paylaşın bizle
Kahveyi 1 değil 2 içtim ama bir şey olmaz sanırım. Sıcak sıcak çok güzel geldi :=)
Ben başladım diyen hatunlar, nerelerdesiniz ?? Kaç gün oldu başlayalı, yazın bakalım verdiniz mi kilo, nasıl gidiyor ??
Yazıp kaçmak olmaz, paylaşın bizle
Merhaba canım :)
Ben başladım, kahvemi içiyorum şimdi
Olalım rakip, yarışalım bakalım ne kadar vereceğiz :) 86 mısın? Ayy ben de 86 olsam 86 takla atarım ben çok kiloluyum. Ama olsun bu kilolar bizim değil, geri vereceğiz onları... Doktor her hafta bana böyle diyorTerapi yapıyor
ben 2 gün önce başlamıştım ama çok kaçamak yaptım onun içinde bugün tekrar başladım artık kaçamak yok
selam bnde başladım bugün sabah tartıldım ve kilom 85,500 gr bakalım pes etmek yok senin kilon daha fazlaysa bana göre daha fazla kilo verimin olur 13 günde benimde emin olamadığım bişey var ben nescafe içiyorum şekr verdiklerine göre bi sorun olmaz diye düşündüm bilgisi olan varsa benide aydınlatsın elif sakın 2 gün sonra bırakıyorum zorlandım bayıldım ailem böle böle dedi faln yok okuduğum kadarıyla çok başlayan varda devamını getiren yok
doktor demişsin doktorunun haberi varmı bu diyetten peki ben yıllar önce bayanlara spor salonunda aeorobik dersi verirken utanarak sölüyorum bunu tabi benim öğrencilerin çoğu yapmıştı ama kilo verenler harfi harfiyen uyanlardı anladığım kadarıyla bazı besinlerin berber yenilmesi yağ yakımını artırdığı için diyeti çok değiştirmeden uygulayalım derim
kızlar neden yazmıyorsunuz? Bıraktınız mı yoksa?
Kaç kişi yazmış ama hiç devam yazan yok...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?