- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.561
TEŞEKÜR EDERİM BALPAMUK sen kaç kilo vermiştin.bir de bitki çayı içmek 5 i 1 yerde falan sorun olur mu?ya da şekersiz 2 bardak kahve içsem türk kahvesi falan bu konularda bilgi verebilirsen sevinirim
kızlar 5.günümdeyim 1 kilo bile veremedim:
aaa..neden ki çok şaşırtıcı gerçekten... Tam anlamıyla uygulamıyor musun rapustat ? Kaç kilosun ki ? Kilon azsa ondan zorlanıyor olabilirsin diyeceğim ama hiç vermemen de imkansız gibi...
aahh ahhh anlamadım gitti..68 kiloyum.listeye de harfiyen uyuyorum.yanlız şöyle ki tavuk balık biftek yemiorum onların yerine köfte yiyorum.tek uymadığım kısım orası.günde 2-3 litre suyumuda içiorum..kafayı yemek üzereyimm ama oda kilo yapar diye korkuoyorum
canım ben daha dün başladım ama 1 kilo 200 gram verdim ama benim kilom çok fazla onun için hızlı veriyorum sen acaba köfteyi falan çok mu yağlı yiyorsun birde yürüyüş yapmaya çalış
Ben 63 Kilodan 59' a düşmüştüm. Boyum 1.66 kilom çok fazla olmadığı için kilo vermekte çok zorlanıyorum bu yüzden bir dönem diyetisyenle kilo verdim ama şimdi 65.5 kadar çıktım. Dünden beri İsveç diyetini yapıyorum bugün tartıldım 63.7 görünüyorum şu anda.
Kahveyi 2 fincan içmende sorun olmaz bence tansiyon düşüklüğün yoksa tabii...Bu diyet çok düşük kalorili olduğu için zaten halsiz bırakıyor ve normalde kahve tansiyonunu düşürüyorsa zararlı olabilir mesela bende fazla kahve içince baş dönmesi oluyor tansiyon düşüklüğünden ama sen böyle birşey hissetmiyorsan kilo vermeni engelleyecek bir durumu olmaz kahveyi fazla içmenin.
Aralarda ben de bitki çayı içiyorum, bitki çayı içmende sakınca yok aksine daha fazla yağı attırıyor vücuttan. Biliyorsun yağı idrar yoluyla atıyoruz vücuttan. Ben de güllü yeşil çay içiyorum aralarda. Ama bazen fazla bitki çayı içmek daha çok acıktırabiliyor insanı. Kontrollü olmakta, abartmamakta fayda var :) Benim tercihim en fazla 3 fincan :)
balpamuk teşekür ederim ben zaten en fazla 2 bardak içerim bitki çayı çok şey souyorum ama kusura bakma birde salata konusunda bilgi verebilir misin bol ekşili yağsız ve tuzsuz olsa biraz fazla yesem bişey olur mu
aahh ahhh anlamadım gitti..68 kiloyum.listeye de harfiyen uyuyorum.yanlız şöyle ki tavuk balık biftek yemiorum onların yerine köfte yiyorum.tek uymadığım kısım orası.günde 2-3 litre suyumuda içiorum..kafayı yemek üzereyimm ama oda kilo yapar diye korkuoyorum
benim bugün 1.günüm şimdilik iyi gidiyor biraz acıktım ama idare edeceğim bende ıspanak bulamaım yemedim kırmızı et yerine de tavuk eti yedim umarım iyi bir sonuç alırız
canlar bazı sitelerde 4. ve 11. gün yenen peynir miktarı 250 gr olarak verilmiş.fazla geldi bana ama hangisi doğru ki 25 gr mı yoksa 250 gr mı? ve hangi bitki çaylarını içiyosunuz diyeti uygulrken? çok soru sordum ama ilk deneyimim bu :)) kaç saat spor yapıyosunuz hangi hareketleri yapıyosunuz :78:
Sahlep ben güllü yeşil çay içiyorum şu doğadan ın büyülü bahçe olanından. Bütün yeşil çayların tadı güzel olmuyor çünkü. Bu çay güzel geldi ağır değil bana göre. Bir de bu diyet düşük kalorili diyet halsiz bırakır diye spor yapmıyorum ama spor dediğin en fazla yürüyüş olur heralde. Çünkü diyetisyene gittiğim dönemden de biliyorum yağları kasa dönüştürmemek için günde 20 dk yürüyüş hariç spor yapma diyordu bana. Çünkü yağların cıvıklaşıyor diyet yaptığın dönemde. Ağır sporla yağlar kasa dönüşüyor.
çok teşekkür ederim canım.bir de bu peynir miktarı ne kadar :78:
İstediğin kadar sorabilirsin bildiklerimi paylaşayım ki hepimiz mutlu sona çabucak ulaşalım :) Liomonlu yeşil salatayı istediğin kadar yiyebilirsin. Yeşil yapraklı salatalık malzemeler zaten vücuttan su attırılmasına yardımcı oluyor sorun yok. Ben arada maydonoz da ekliyorum salatama, maydonoz yağ yakımını hızlandırıyor selülitler için de çok iyi :)
umarım canım ya.brokoli bulabildin mi sen?ben brokoli yerine pırasa yesem diyorum ama emin değilim.sen spor yapıyo musun? ben bugün başladım 45 dk yürüyüş yaptım sadece umarım yeterli olur
Gerçekten ilginç...Bu kadar düşük kalorili diyetle kilo vermemen mümkün değil normal şartlarda. Birkaç gün daha dene belki vücudun su tutuyordur eğer öyleyse hemen görünmez tartıda verdiğin kilo. Biraz daha devam et ve bekle. Böyle devam ederse bence hormonlarına bir baktır tiroidin varsa o da kilo vermene engel olur.
teşekür ederim canım bugünde 96.6 yım 1 kilo daha gitti ama umarım hepsi su değildir ben kendimde çok fazla bir değişiklik hissedemiyorum peki salataya domates koymamızın bir mahsuru var mı yani sadece yeşilliklerle mi yapmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?