Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar

Uzun süredir iyice kendimi biraktim. Bide üstüne bayram gelince, tatlilar, pogacalar felan yarin kesinlikle bu sefer birakmadan yapicam bu diyeti. Bu sefer kesin kilo vericem insallah

kizlar merhaba bende bugun basladim.cok rahat gecirdim bomba gibiyim :) yok mu bu diyeti yapan kimsecikler? :)

olmaz mı .. ben bu diyetin müdaviniyim,doğumdan sonra tartıda 83ü gördüm ve bu diyeti yaptım 73e düştüm sonra diyeti bıraktıktan sonra bile 71e düştüm 5 ay sonra tekrar bu diyete başladım ve 71 ile başladım yani ilk diyette verdiğim kiloları almamıştım 66ya düştüm.yaklaşıp 1 hafta önceydi diyetim bitti,toplamda 17 kilo vermiş oldum.çok güzel bir diyet kesinlikle sağlıksız değil,protein,kalsiyum hepsini alıyosun sonuçta,en güzel özelliği şu ben hiç spor yapmama karşı hiç sarkma olmadı bende ve iştah olayı kalmadı.şimdiki hedefim 60 tabi onun için bu diyeti tekrarlayamayacağım çünkü en z 3 ay geömesi gerekiyor,onun için yediklerimde kalori hesabı yapıyorum.örneğin bu gün oğlum ve eşimle yemeğe gittik ben sadece 1 dilim pizza yedim dondurmadan da 2 kaşık aldım.böyle işte :) ilk zamanlar gerçekten zor geliyor ama sabredince mükafatı çok güzel oluyor.eski kıyafetlerim oluyor,yenilerini alırken artık 44 beden almak zorunda kalmıyorum,çevremdekiler çok güzel olmuşsun nasıl başardın diye sorduklarında çoook mutlu oluyorum.bebeğime hamile kaldığımda 69 kiloydum şimdi daha da az 66 kiloyum .kendimi sevmeye başladım,aynalardan kaçmıyorum,tartıya çok rahat çıkıyorum,alışveriş yapmaktan çekinmiyorum,ve gerçekten mutluyum.boyum165 60 kilo olursam daha iyi olacak ama acele etmiyorum kalanı yavaş yavaş gidecek.bu diyeti mutlaka yapın pişman olmayacaksınız.sonuçta 600 kalori civarında bir diyet bu kesin sonuç vermesi tesadüfi değil ,az kalori alıyorsunuz sonuçta zayıflıyorsunuz.bu kadar hızlı verilen kilo çabuk alınır gibi bir düşünceniz olmsınçünkü bu diyeti yıllar önce annem yapmıştı ve hala aynı kilosunu koruyor.hızlı yada yavaş verilmesi önemli değil kiloların önemli olan o kiloyu korumak için her zaman dengeli yemek bunu anladım.diyetle ilgili en önemli nokta su içmek emin olun.çünkü vücuttaki yağlar idrar yoluyla atılıyor onun için ol su için aksi taktirde zayıflasanız bile kaslarınızdan gider ve vücudunuzda sarkmalar olur.ben kahveyi çok seviyorum günde 3-4 içtiğim oldu ayrıca diyet kolada içtim arada meyve çaylarıda içtim tabi hiçbirinde şekeri kullanmadım.uygulayacak arkadaşlara bol sabır diliyorum kolay gelsin hepinize.merak ettikleriniz varsa yanıtlarım sorabilirsiniz.

ayrıca diyeti birebir uygulamak için kendinizi kasmayın ıspanak yerine marul yedim kırmızı eti çok sevmem arada yedim bazende onun yerine yumarta haşlayıp yedim geceleri açlık krizine girdiğim zamanlar oldu kalkıp 1 elma yedim,havuç bulamadım bu mevsimde doğal olarak bende onun yerine domates yada salatalık yedim.kısacası kendinize göre ayarlayın önemli olan proteini başka bir proteinle değiştirmek,sebzeyide aynı şekilde.tekrar söylüyorum su içmek çok önemli,su içemiyorsanız,suyun içine biraz liman sıkıp bikaç dal taze nane koyun biraz bekletip için ,tadı çok hoş ve içimi kolay oluyor.isterseniz birtanede kabuk tarçın atın içine.ben bundan gün boyu en az 1 litre içtim .

kızlar çok araştırdım sonunda isveç diyetinde karar kılım yarın başlıyorum birde nar ekşili macun aldım öğünlerden öncede ondan iyeceğim şu anda 99.5 kiloyum şimdilik 5kilo versemde motive olsam yeter bana umarım daha azla veririm var mı yarın başlayacak olan

Selamlarrrr

Nasilsiniz hanimlar ? Bugün ikinci günüm ve cok iyim. Biraz önce acliktan kivraniyordum ve aslinda listede 1 dilim salam ve 100gram yogurt yazmasina ragmen 1 elma 1 de nektarin yedim. Ayrica 5-6 hurma yedim :2: Tatli krizim geldi de. Bu yüzden salam ve yogurdu biraz daha gec yicem. Dünden bugüne 1,5 kilom gitti Su kaybi olsa da insan rakamin düstügünü görünce inanilmaz seviniyor. Umarim herkes istedigi kiloya ulasir

ben de pazartesi bu diyete başlamayı düşünüyorum yazılanları okudum gaza geldim söle bi 4 kilo versem daha ne isterim :) gitsin de ister su gitsin ,ister yağ

merhaba kizlarrrr

oncelikle pinar hanim yardim ve motiveniz icin cok tesekkurler :)
benimde bugun 2. Gunum sadece yumurtada ekledim yanina. Annem haslamis bir kere yiyeceksin diye tutturunca birsey diyemedim. :)
su tatli krizleri olmasa hersey cok guzel olurdu :)

arkadaslar verilen kilolari gorunce diyet yapmamak elde degil ben bir ay once 6 gun yapabilmistim 2 kilo vermistim gidecek olan daha 15 kilom var ve bende verilen gazlardan etkilenerek pazartesi starti veriyorum herkese kolay gelsin iyi zayiflamalr :))

ben bugün başldım isveç diyetine bakalım ne kadar kilo vereceğim aynı zamanda nar ekşili macunda kullanıyorum

kızlar ben de başlamak istiyorum bugün pazara çıktım ve ıspanak bile buldum ama brokoli ve karnıbahar bulamadım

kızlar ben de başlamak istiyorum bugün pazara çıktım ve ıspanak bile buldum ama brokoli ve karnıbahar bulamadım

benim bugün 1.günüm şimdilik iyi gidiyor biraz acıktım ama idare edeceğim bende ıspanak bulamaım yemedim kırmızı et yerine de tavuk eti yedim umarım iyi bir sonuç alırız

dün başladım kızlar 1.2 kilo verdim çok iyiyim sabah 45 dakika yürüyüş yaptım şimdi 2.günümün kahvesini içiyorum var mı başka diyette olan

merhaba pınar ben birşey soracaktım ben isveçe dün başladım uymaya çalışıyorum dün 98.8dim bugün 97.6yım sporda yapıyorum sormak istediğim gün içinde 1 fincan kahve yerine 2 fincan falan içsem türk kahvesi sorun olur mu şekersiz içiyorum cevap verebilirsen çok sevinirim ya da mesela çok acıktım yarım tane alan meyve yesem bir sorun olur mu

Ben de dün başladım bu diyete. Az önce kahvemi içtim. Daha önce diyetisyen kontrolünde artık olayları çözmüş biri olarak şunu söyleyebilirim ki; Kahve tek şekerli diyorsa o şekeri bir şekilde alman lazım. Şekersiz içiyorsan belki az miktar meyve yiyebilirsin kullanmadığın şekeri meyveden alırsın. Ama bunun haricinde şekerin olmadığı öğüne meyve gibi şekerli besinleri eklemeyin çünkü şeker vücutta yağ tutuyor ama hiç almamak da tatlı krizine sokabiliyor. bu yüzden almadığın o tek küp şekeri meyveyle karşılayabilirsin sabah ki öğününde :)

TEŞEKÜR EDERİM BALPAMUK sen kaç kilo vermiştin.bir de bitki çayı içmek 5 i 1 yerde falan sorun olur mu?ya da şekersiz 2 bardak kahve içsem türk kahvesi falan bu konularda bilgi verebilirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…