- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.541
kızlar ben de başlamak istiyorum bugün pazara çıktım ve ıspanak bile buldum ama brokoli ve karnıbahar bulamadım
kızlar bu diyete bende başlamak istiyorum acaba 13 gün yapılacak kaç gün bırakıp tekrar kaçğün onra başlanacak .oraını anlayamadım .
ayrıca diyeti birebir uygulamak için kendinizi kasmayın ıspanak yerine marul yedim kırmızı eti çok sevmem arada yedim bazende onun yerine yumarta haşlayıp yedim geceleri açlık krizine girdiğim zamanlar oldu kalkıp 1 elma yedim,havuç bulamadım bu mevsimde doğal olarak bende onun yerine domates yada salatalık yedim.kısacası kendinize göre ayarlayın önemli olan proteini başka bir proteinle değiştirmek,sebzeyide aynı şekilde.tekrar söylüyorum su içmek çok önemli,su içemiyorsanız,suyun içine biraz liman sıkıp bikaç dal taze nane koyun biraz bekletip için ,tadı çok hoş ve içimi kolay oluyor.isterseniz birtanede kabuk tarçın atın içine.ben bundan gün boyu en az 1 litre içtim .
merhaba pınar ben birşey soracaktım ben isveçe dün başladım uymaya çalışıyorum dün 98.8dim bugün 97.6yım sporda yapıyorum sormak istediğim gün içinde 1 fincan kahve yerine 2 fincan falan içsem türk kahvesi sorun olur mu şekersiz içiyorum cevap verebilirsen çok sevinirim ya da mesela çok acıktım yarım tane alan meyve yesem bir sorun olur mu
Ben de dün başladım bu diyete. Az önce kahvemi içtim. Daha önce diyetisyen kontrolünde artık olayları çözmüş biri olarak şunu söyleyebilirim ki; Kahve tek şekerli diyorsa o şekeri bir şekilde alman lazım. Şekersiz içiyorsan belki az miktar meyve yiyebilirsin kullanmadığın şekeri meyveden alırsın. Ama bunun haricinde şekerin olmadığı öğüne meyve gibi şekerli besinleri eklemeyin çünkü şeker vücutta yağ tutuyor ama hiç almamak da tatlı krizine sokabiliyor. bu yüzden almadığın o tek küp şekeri meyveyle karşılayabilirsin sabah ki öğününde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?