- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.581
kafayı yiicem kızlar nerdeyse her gün kilo veriyorsunuz maşşllhh ben neden veremiyorum deliricemmmmyardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafayı yiicem kızlar nerdeyse her gün kilo veriyorsunuz maşşllhh ben neden veremiyorum deliricemmmmyardım edin
rasputat biraz daha sabret bakalım...regl günün yakın mı ki ? Ben bugün yarım kilo daha vermişim dün 63.7 dim bugün 63.2 çıkıyorum. ama şu çizelgeyi güncellemeyi beceremedim nasıl güncelliyoruz bilen biri anlatabilir mi bana ?
Herşey tamam da birisi bana şu kilo çizelgesi nasıl güncelleniyor anlatabilir mi? Bir türlü bulamadım....
evet bu gün rgl oldum ondan mı kı acaba
kilon kaç canım ben hergün veriyorum ama 99 kiloydum boyumda 168cm olunca veriyorum anlayacağın yağın çoksa çabuk gidiyor
Evet olayı çözdük... Kesinlikle ondan..Vücudun su tutuyor bu dönemde olduğun için :) Sabırlı ol sonuç alırsın regl dönemin bittiğinde...
Şimdi bendeki diyet listesine baktım da 25 gr yazıyor. Ama sanmıyorum 25 gr olacağını çünkü 1 katı yumurta ile birlikte vermiş peyniri yani ikiside protein içerikli besin peynirle birlikte 2 katı yumurta yemiş gibi olacaksın o öğünde çünkü dikkat edersen akşam yemeğinde protein yok meyve suyu vermiş. 250 gr kadar peynir ancak 1 yumurtayla denk olur gibi geldi düşününce. 25 gr çok az...
regl dönemi ve diyetin bitim günü aynıı..ya içime biraz su serptin ondan mıdır acaba..verebilicekmiyim strese girdim:)
Evet eveettt kesinlikle ondan...Başka türlüsü imkansız :))
bugun dorduncu gunumdeyim dun aksam yemeginin disina ciktim iki uc parca balik ve salata yedim bi de aksam yemekten sonra seftali yedim bi tane evde olmayinca boyle ipin ucunu kaciriyorum iste bugun tartida etkisini gordum hala ayni kilodayim sevkim kirildi artik birakacak gibiyim olmuyor ben bu isi basaramiyorum
hersey ust ustune geliyor ben ugrastikca biseyler yolunda gitmiyor... biraz once kendimi motive ettim sabir sabir dedim spora gitmeye karar verdim dun gitmemistim bugun giderim diye neyse tam adimimi attim disari pencereden hava guzel gozukuyordu bide baktim ki yagmur yagiyor duracak gibi degil.....
yine mekik cekmeye talimim anlasilan ama yuruyus daha zevkli oluyordu benim icin
maalesef oyle herkesin dedigi gibi bi gunde 1 kilo gitti 3 gunde 2 gitti diyenlerden degilim veremiyorum ama irademi kuvvetlendirdim mi bi ayda bi kilo gitse benim icin onemli degil yeter ki vereyim....biraz once cok moralim bozulmustu ama simdi iyiyim... ogle yemegimi yeyip komsuya ciktim masaallah onlarda parti veriri gibi pastalar borekler kekler masayi donatmislar keyif yapiyorlardi bi tane bile yemedim onlar bile sasirdilar durumuma bu sefer seni fazla azimli gorduk dediler normalde bi diyet benim icin bu kadar uzun surmezdi'.....birak onlarin sasirmasini ben kendim bile sasirdim kendime....
ama o kadar yiyecegi masada gorunce eve gelip onlarin acisini elmadan cikardim bugunku tek kacamagim o oldu .....bide bugun yine yuruyemedim