olmaz mı .. ben bu diyetin müdaviniyim,doğumdan sonra tartıda 83ü gördüm ve bu diyeti yaptım 73e düştüm sonra diyeti bıraktıktan sonra bile 71e düştüm 5 ay sonra tekrar bu diyete başladım ve 71 ile başladım yani ilk diyette verdiğim kiloları almamıştım 66ya düştüm.yaklaşıp 1 hafta önceydi diyetim bitti,toplamda 17 kilo vermiş oldum.çok güzel bir diyet kesinlikle sağlıksız değil,protein,kalsiyum hepsini alıyosun sonuçta,en güzel özelliği şu ben hiç spor yapmama karşı hiç sarkma olmadı bende ve iştah olayı kalmadı.şimdiki hedefim 60 tabi onun için bu diyeti tekrarlayamayacağım çünkü en z 3 ay geömesi gerekiyor,onun için yediklerimde kalori hesabı yapıyorum.örneğin bu gün oğlum ve eşimle yemeğe gittik ben sadece 1 dilim pizza yedim dondurmadan da 2 kaşık aldım.böyle işte :) ilk zamanlar gerçekten zor geliyor ama sabredince mükafatı çok güzel oluyor.eski kıyafetlerim oluyor,yenilerini alırken artık 44 beden almak zorunda kalmıyorum,çevremdekiler çok güzel olmuşsun nasıl başardın diye sorduklarında çoook mutlu oluyorum.bebeğime hamile kaldığımda 69 kiloydum şimdi daha da az 66 kiloyum .kendimi sevmeye başladım,aynalardan kaçmıyorum,tartıya çok rahat çıkıyorum,alışveriş yapmaktan çekinmiyorum,ve gerçekten mutluyum.boyum165 60 kilo olursam daha iyi olacak ama acele etmiyorum kalanı yavaş yavaş gidecek.bu diyeti mutlaka yapın pişman olmayacaksınız.sonuçta 600 kalori civarında bir diyet bu kesin sonuç vermesi tesadüfi değil ,az kalori alıyorsunuz sonuçta zayıflıyorsunuz.bu kadar hızlı verilen kilo çabuk alınır gibi bir düşünceniz olmsınçünkü bu diyeti yıllar önce annem yapmıştı ve hala aynı kilosunu koruyor.hızlı yada yavaş verilmesi önemli değil kiloların önemli olan o kiloyu korumak için her zaman dengeli yemek bunu anladım.diyetle ilgili en önemli nokta su içmek emin olun.çünkü vücuttaki yağlar idrar yoluyla atılıyor onun için ol su için aksi taktirde zayıflasanız bile kaslarınızdan gider ve vücudunuzda sarkmalar olur.ben kahveyi çok seviyorum günde 3-4 içtiğim oldu ayrıca diyet kolada içtim arada meyve çaylarıda içtim tabi hiçbirinde şekeri kullanmadım.uygulayacak arkadaşlara bol sabır diliyorum kolay gelsin hepinize.merak ettikleriniz varsa yanıtlarım sorabilirsiniz.